George6633 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, katsapoli είπε Φίλε Μ έχω οδηγήσει πολλά αμάξια και σ λέω για μένα πηρες αμαξαρα το έχει φίλος μ και γουστάρω να το οδηγώ ακραία ηχομόνωση και για ταξίδι μια χαρά είναι πάει παντού Σας ευχαριστώ όλους..Μου έκανε το κλικ από την αρχή η αλήθεια είναι.Να φανταστώ έχει με τα 100 άλογα; σήμερα θα πάω να δώσω μια προκαταβολή,αν τυχόν περιμένουν τα 100αρια γιατί μου είπε μόνο για την full έκδοση ότι περιμένει ένα,θα προσπαθήσω να πάω στο optimum το αντίστοιχο όπως είπε και ενας φίλος πιο πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 41 λεπτά πριν, George6633 είπε Σας ευχαριστώ όλους..Μου έκανε το κλικ από την αρχή η αλήθεια είναι.Να φανταστώ έχει με τα 100 άλογα; σήμερα θα πάω να δώσω μια προκαταβολή,αν τυχόν περιμένουν τα 100αρια γιατί μου είπε μόνο για την full έκδοση ότι περιμένει ένα,θα προσπαθήσω να πάω στο optimum το αντίστοιχο όπως είπε και ενας φίλος πιο πίσω. για ρώτα, το κόκκινο το i30 Nline πότε θα έρθει? χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Sakiz105 είπε για ρώτα, το κόκκινο το i30 Nline πότε θα έρθει? χαχαχα Gt Line το ορθον, εάν μιλάμε για Stonic. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, Broli007 είπε Για την εθνική, τα 78 άλογα είναι επίσης αρκετά αν δεν πας πάνω απο 100-120 Ας επισημανουμε εδω απλα οτι το μαξ νομιμο "πανω απο 100-120" ειναι 130, και αυτο οχι παντου 🙂 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 1 hour ago, lector said: Ας επισημανουμε εδω απλα οτι το μαξ νομιμο "πανω απο 100-120" ειναι 130, και αυτο οχι παντου 🙂 Έχει βέβαια μια σημασία και πόσο γρήγορα πας μέχρι εκεί. Αλλιώς 60 άλογα φτάνουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μάλλον η έννοια "ενεργητική ασφάλεια" είναι άγνωστη σε μερικούς... 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Πήγα σήμερα από κει,ρώτησα για το optimum με τα 100 άλογα μου λέει περιμένουν τέλη Δεκεμβρίου αλλά δεν έχει ακόμα πάρει αριθμό πλαισίου και δεν είναι σίγουροι μπορεί να πάρει το μέγιστο και Μάρτιο.. Μόνο εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης μπορεί να μου πει σε σχέση με αυτό που παρήγγειλα με τα 84 άλογα που έχει πάρει αριθμό πλαισίου.. Μου είπε μέχρι 20 Νοέμβρη αν θέλω να κάνω αλλαγή,ότι αυτό που πήρα δεν θα με προβληματισει πουθενά,εκτός αν το έχω συνεχώς φορτωμένο και 5 άτομα που ίσως τότε ζοριστεί λίγο και αν θέλω να κάνω πολλά χιλιόμετρα να προτιμήσω το άλλο.. Το παίρνουν και οικογένειες με αυτά τα κυβικά και τα 84 άλογα..Οπότε πρέπει να το σκεφτώ εδώ που φτάσαμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, George6633 είπε Πήγα σήμερα από κει,ρώτησα για το optimum με τα 100 άλογα μου λέει περιμένουν τέλη Δεκεμβρίου αλλά δεν έχει ακόμα πάρει αριθμό πλαισίου και δεν είναι σίγουροι μπορεί να πάρει το μέγιστο και Μάρτιο.. Μόνο εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης μπορεί να μου πει σε σχέση με αυτό που παρήγγειλα με τα 84 άλογα που έχει πάρει αριθμό πλαισίου.. Μου είπε μέχρι 20 Νοέμβρη αν θέλω να κάνω αλλαγή,ότι αυτό που πήρα δεν θα με προβληματισει πουθενά,εκτός αν το έχω συνεχώς φορτωμένο και 5 άτομα που ίσως τότε ζοριστεί λίγο και αν θέλω να κάνω πολλά χιλιόμετρα να προτιμήσω το άλλο.. Το παίρνουν και οικογένειες με αυτά τα κυβικά και τα 84 άλογα..Οπότε πρέπει να το σκεφτώ εδώ που φτάσαμε.. Αυτά που λέει ο πωλητής περί επιδόσεων κ.λπ. να τα ακούς βερεσε. Καλώς ή κακώς, το 1.0 είναι καλύτερη επιλογή, με υψηλότερα επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας. Όμως κοστίζει και 1.500€ παραπάνω. Όποτε, βάλε τα στη ζυγαριά κοστους-ωφελειας και δες τι σε συμφέρει. Προσωπικα, δεν θα έπαιρνα το 1.2 Εχω αυτοκίνητο 1.2 με 86 άλογα (σε ελαφρύτερο αμάξωμα μάλιστα) και ξέρω πως τσουλαει. Προφανώς και στον αυτοκινητόδρομο πάει απροβληματιστα, αρκεί φυσικά να μην έχει ιδιαίτερες κλίσεις. Για παράδειγμα, ανεβαίνοντας την Ιόνια Οδό προς Ιωάννινα την ακούει. Εξυπακούεται πως ένα τουρμπατο 100 ίππων ανταπεξερχεται καλύτερα. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από nk9 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, nk9 είπε Αυτά που λέει ο πωλητής να τα ακούς βερεσε. Καλώς ή κακώς, το 1.0 είναι καλύτερη επιλογή, με υψηλότερα επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας. Όμως κοστίζει και 1.500€. Όποτε βάλε τα στη ζυγαριά κοστους-ωφελειας και δες τι σε συμφέρει. Από την στιγμή που θα το πληρώσω μακροπρόθεσμα και θέλω να το κρατήσω χρόνια,νιώθω ότι με συμφέρει να κάνω την αλλαγή τώρα.Απλα δεν μου έδωσε κάτι χειροπιαστό σε χρόνο παράδοσης πάρα μόνο ότι περιμένουν τέλη Δεκεμβρίου αλλά μπορεί να παραλάβω Ιανουάριο Φεβρουάριο ή και Μάρτιο μέγιστο... Ως εκεί δεν με ενοχλεί. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από George6633 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, George6633 είπε Από την στιγμή που θα το πληρώσω μακροπρόθεσμα και θέλω να το κρατήσω χρόνια,νιώθω ότι με συμφέρει να κάνω την αλλαγή τώρα.Απλα δεν μου έδωσε κάτι χειροπιαστό σε χρόνο παράδοσης πάρα μόνο ότι περιμένουν τέλη Δεκεμβρίου αλλά μπορεί να παραλάβω Ιανουάριο Φεβρουάριο ή και Μάρτιο μέγιστο... Ως εκεί δεν με ενοχλεί. καλύτερα να περιμένεις. Εγώ τον ιούνιο το παράγγειλα και δεν ξέρω καν αν θα έρθει τελικά δεκέμβριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 20 λεπτά πριν, George6633 είπε Από την στιγμή που θα το πληρώσω μακροπρόθεσμα και θέλω να το κρατήσω χρόνια,νιώθω ότι με συμφέρει να κάνω την αλλαγή τώρα.Απλα δεν μου έδωσε κάτι χειροπιαστό σε χρόνο παράδοσης πάρα μόνο ότι περιμένουν τέλη Δεκεμβρίου αλλά μπορεί να παραλάβω Ιανουάριο Φεβρουάριο ή και Μάρτιο μέγιστο... Ως εκεί δεν με ενοχλεί. Η τιμή κλειδώνει ή είναι ανοιχτή; Σκέψου και αυτή την (σημαντική) λεπτομερεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 29 λεπτά πριν, nk9 είπε Αυτά που λέει ο πωλητής περί επιδόσεων κ.λπ. να τα ακούς βερεσε. Εχω αυτοκίνητο 1.2 με 86 άλογα (σε ελαφρύτερο αμάξωμα μάλιστα) και ξέρω πως τσουλαει. Προφανώς και στον αυτοκινητόδρομο πάει απροβληματιστα, αρκεί φυσικά να μην έχει ιδιαίτερες κλίσεις. Για παράδειγμα, ανεβαίνοντας την Ιόνια Οδό προς Ιωάννινα την ακούει. Εξυπακούεται πως ένα τουρμπατο 100 ίππων ανταπεξερχεται καλύτερα. Ισχύει απόλυτα. Θα αναγκάζεται να κατεβάσει τρίτη για να ανέβει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Ωπααα. Νόμιζα ότι το είχες ήδη πάρει! Αν όχι τότε οπωσδήποτε το turbo ρε, είναι άλλο πράγμα τελείως και τα +1500€ είναι μικρό ποσό για αυτό που θα λαμβάνεις καθημερινά με την χρήση του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Κι εγώ θεωρώ κρίμα να μη πας σε turbo κινητήρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 45 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Ωπααα. Νόμιζα ότι το είχες ήδη πάρει! Αν όχι τότε οπωσδήποτε το turbo ρε, είναι άλλο πράγμα τελείως και τα +1500€ είναι μικρό ποσό για αυτό που θα λαμβάνεις καθημερινά με την χρήση του. Όχι δεν το πήρα,έχω κάνει την παραγγελία απλά έχω τη δυνατότητα μέχρι 20 του μηνός να αλλάξω απόφαση και να πάμε για το turbo.. Απλά σε αυτό ξέρω ακριβώς με λίγες μέρες απόκλιση πότε θα παραλάβω και την τιμή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα