Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιποον, ληγει το συμβολαιο μου κ ειπα να το γυρισω σε καρτα στην ιδια εταιρια μετα απο πολλα χρονια. Πειτε μου ενα τροπο να γινει αυτο χωρις να πληρωσω κατι εξτρα!!! Ειναι απιστευτοι!!! Να γινει η αλλαγη τη μερα που ληγει το συμβολαιο δεν γινεται γιατι η διακοπη γινεται απο οταν το ζητησεις ΠΕΡΙΠΟΥ σε ενα μηνα αλλα δεν ξερουν ποτε...οποτε εαν διακοπει πριν την ληξη πληρωνεις ενα ''πεναλτι'' και εαν ληξει μετα απλα σου ερχεται ο λογαριασμος χωρις τις εκπτωσεις(δηλαδη εαν εδινες 20 ευρω θα σ ερθει γυρω στα 45) και στις 2 περιπτωσεις ενα 20αρικο δεν το γλιτωνεις. Δεν ειναι για τα χρηματα απλα μου την σπαει αυτο το νταβατζιλικι!!

Δημοσ.

10000 % θα σου κάνουν προσφορά για να μείνεις σε πρόγραμμα. Αν αντέξεις και φύγεις τελικά πες δικαιολογία ότι έμεινες άνεργος και δεν βγαίνεις. Γι αυτό που ρωτάς δεν το γλιτώνεις.

Δημοσ.

Σε ποια εταιρεία είσαι ζητάν λεφτά 15 με 20 ευρώ για να το κάνουν κάρτα 

Σε ποια εταιρεία είσαι ζητάν λεφτά 15 με 20 ευρώ για να το κάνουν κάρτα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xrist0s4 είπε

Λοιποον, ληγει το συμβολαιο μου κ ειπα να το γυρισω σε καρτα στην ιδια εταιρια μετα απο πολλα χρονια. Πειτε μου ενα τροπο να γινει αυτο χωρις να πληρωσω κατι εξτρα!!! Ειναι απιστευτοι!!! Να γινει η αλλαγη τη μερα που ληγει το συμβολαιο δεν γινεται γιατι η διακοπη γινεται απο οταν το ζητησεις ΠΕΡΙΠΟΥ σε ενα μηνα αλλα δεν ξερουν ποτε...οποτε εαν διακοπει πριν την ληξη πληρωνεις ενα ''πεναλτι'' και εαν ληξει μετα απλα σου ερχεται ο λογαριασμος χωρις τις εκπτωσεις(δηλαδη εαν εδινες 20 ευρω θα σ ερθει γυρω στα 45) και στις 2 περιπτωσεις ενα 20αρικο δεν το γλιτωνεις. Δεν ειναι για τα χρηματα απλα μου την σπαει αυτο το νταβατζιλικι!!

Το τέλος διακοπής για τον τελευταίο μήνα πόσο είναι; Ίσως να σε συμφέρει το τέλος από το ρίσκο να κάτσεις χωρίς εκπτώσεις 2-3 εβδομάδες...

Δημοσ.

Δοκιμασε το εξης, χωρις να σου εγγυωμαι οτι θα "πιασει". Πηγαινε να ζητησεις διακοπη μια μερα μετα την εκδοση του λογαριασμου που αφορα τον τελευταιο μηνα του συμβολαιου σου. Οι λογαριασμοι ειναι προκαταβολικοι, που σημαινει οτι ουσιαστικα αν πληρωσεις το συγκεκριμενο εχεις πληρωσει ολους τους λογαριασμους που αφορουν το συμβολαιο σου, μιας που μιλαμε για διακοπη ενα μηνα μετα, οποτε δε μπορουν να ισχυριστουν οτι διακοπτεις νωριτερα αφ'ενος, και αφ'ετερου η διακοπη θα γινει αμεσως με το που ληξει το συμβολαιο οποτε δε μπορεις να χρεωθεις 1 μηνα παραπερα.

Δημοσ.

Πρέπει να κάνεις αίτημα για αλλαγή σε καρτοκινητο 1 μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο σου.

Το αίτημα χρειάζεται 30 ημέρες για να ολοκληρωθεί.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Swimmer21 είπε

Πρέπει να κάνεις αίτημα για αλλαγή σε καρτοκινητο 1 μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο σου.

Το αίτημα χρειάζεται 30 ημέρες για να ολοκληρωθεί.

Αυτο εκανα απλα σου λενε ''περιπου ενα μηνα'' αν γινει αλλαγη πριν τελειωσει ο μηνας πληρωνεις ενα μικρο ποσο και αμα μπει ο μηνας μπαινει αυτοματα το πακετο που ειχες χωρις εκπτωσεις ! αρα θα πλερωσεις το κατι παραπανω οτι κ να γινει! 

Δημοσ.
1 hour ago, xrist0s4 said:

Αυτο εκανα απλα σου λενε ''περιπου ενα μηνα'' αν γινει αλλαγη πριν τελειωσει ο μηνας πληρωνεις ενα μικρο ποσο και αμα μπει ο μηνας μπαινει αυτοματα το πακετο που ειχες χωρις εκπτωσεις ! αρα θα πλερωσεις το κατι παραπανω οτι κ να γινει! 

30 ημέρες ακριβώς είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...