Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς αν γίνεται να αγοράσω μεταχειρισμένο κινητό με τιμολόγιο;

Η εταιρεία μου καλύπτει αγορά μέχρι 300€ (χωρίς ΦΠΑ) και μπορώ να διαλέξω όποιο κινητό επιλέξω αρκεί να μπορεί να κοπεί τιμολόγιο. Σκέφτηκα να δω αγγελίες αλλά από ιδιώτη προφανώς δεν μπορώ να έχω τιμολόγιο, σωστά; 

Οπότε είπα να κοιτάξω τα καταστήματα τύπου the fixers, ired κλπ. Αλλά δε βγάζω άκρη απ'το site τους αν τα δίνουν με τιμολόγιο. Ξέρει κάποιος να βοηθήσει; Συγκεκριμένα κοιτάζω για s21 s22, pixel 6 ή 7.

Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει καλυφθεί το θέμα ξανά, δεν μπόρεσα να εντοπίσω κάτι.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, cnomidis είπε

Η εταιρεία μου καλύπτει αγορά μέχρι 300€ (χωρίς ΦΠΑ) και μπορώ να διαλέξω όποιο κινητό επιλέξω αρκεί να μπορεί να κοπεί τιμολόγιο. Σκέφτηκα να δω αγγελίες αλλά από ιδιώτη προφανώς δεν μπορώ να έχω τιμολόγιο, σωστά; 

Οπότε είπα να κοιτάξω τα καταστήματα τύπου the fixers, ired κλπ. Αλλά δε βγάζω άκρη απ'το site τους αν τα δίνουν με τιμολόγιο. Ξέρει κάποιος να βοηθήσει; Συγκεκριμένα κοιτάζω για s21 s22, pixel 6 ή 7.

Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει καλυφθεί το θέμα ξανά, δεν μπόρεσα να εντοπίσω κάτι.

Γιατί δεν δοκιμάζεις να τηλεφωνήσεις σε fixers & ired?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, cnomidis είπε

1) γιατί είναι Κυριακή

Ξημέρωσε όμως τώρα και σε 3 ώρες πάρα κάτι, ανοίγουν.

Οπότε, όταν τηλεφωνήσετε, κάντε έναν κόπο να μας πείτε τι σας είπαν. Για να μείνει και στο φόρουμ και να το μάθουν και άλλοι (όπως σωστά είπατε), όχι τίποτα άλλο.. 

• Like 3
Δημοσ.

Λογικά αν πας σε μαγαζί με μεταχειρισμένα θα μπορεί να κοπεί τιμολόγιο. Το ίδιο σκεφτόμουν και που ειχαμε μπάτζετ 100 ευρω😂😂 αλλά τελικά μας πήραν καινούργια samsung A12 😁

Δημοσ.
Στις 30/10/2022 στις 7:11 ΠΜ, cnomidis είπε

Μέχρι τα 372 ευρώ πάντως βρίσκεις αρκετά καλά κινητά καινούργια με την εγγύηση τους.
Π.Χ. (δεν έχω Xiaomi στη λίστα 😛 )

Samsung-Galaxy-A52s-5G-Dual-SIM-6GB-128GB
Samsung-Galaxy-A53-5G-Dual-SIM-6GB-128GB

OnePlus-Nord-5G-Dual-SIM-8GB-128GB
Realme-9-Pro-5G-Dual-SIM-6GB-128GB
Motorola-Edge-30-Neo-5G-Dual-SIM-8GB-128GB

Άντε και αγόρασες μεταχειρισμένο όπως το θες με τιμολόγιο, αν σε π.χ. ένα χρόνο σου πάθει κάτι τί θα κάνεις τότε που δεν θα έχεις εγγύηση ;;

Δημοσ.
18 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Πάει και αυτός.

Πάμε στον επόμενο, που "ενδιαφέρεται" για το κοινό καλό.. 

(για να δούμε, μήπως τώρα απαντήσει;) 

Ενδιαφέρομαι -χωρις εισαγωγικά και ειρωνεία- και μίλησα σήμερα με ired. Τελικά όντως μπορείς να κόψεις τιμολόγιο για μεταχειρισμένα κινητά και μάλιστα γίνεται και αποφορολογηση οπότε δεν πληρώνεις το ΦΠΑ αν η εταιρεία σου είναι στον κλάδο. 

Απλά η ired έχει μόνο μεταχειρισμένα iPhone. Εγώ ψάχνω για galaxy ή Google. 

Φίλε μου, λίγο σεβασμός δε βλάπτει.

Φιλικά,

Χρήστος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, cnomidis είπε

Φίλε μου, λίγο σεβασμός δε βλάπτει.

Φιλικά,

Χρήστος 

Το βασικό είναι το τα καταφέραμε, είχαμε νέα!

Κατά τα άλλα Εντάξει κύριε Χρήστο, θα σέβομαι αφού δεν βλάπτει. 

Φιλικά. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.

Αυτό είναι το βασικό, όντως! Ένα άλλο βασικό είναι να μειωθεί η ειρωνία και ο εξυπνακισμος στο internet... Κατά τ άλλα όλα καλά!

• Like 1
  • Λύση
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, cnomidis είπε

Αυτό είναι το βασικό, όντως! Ένα άλλο βασικό είναι να μειωθεί η ειρωνία και ο εξυπνακισμος στο internet..

Θα το φροντίσουμε και αυτό, λίγη υπομονή μόνο, δεν μπορούν να γίνουν όλα μαζί! 

32 λεπτά πριν, cnomidis είπε

Κατά τ άλλα όλα καλά!

Πολύ σημαντικό αυτό. Υγεία πάνω από όλα! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...