OVERLORD Δημοσ. 27 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2004 μπορει καποιος να μου πει με δυο λογια τι μηχανημα να αγορασω απο που και ποσο, για να βλεπω skytv italia χωρις το ευνοητο σταθερο κοστος?? υπαρχει καποια σελιδα απο οπου μπορω να πληροφορηθώ?? ο φουκαρας χωρις να ξερω πηρα ενα παμφθηνο free to air που δεν παιρνει καρτες με πιατο 80 cm, για να βλεπω τα καναλια του berlusconi (mediaset) αλλα αυτος ο ......τσιφουτης!!!! κλεινει to transmission καθε φορα που παιζει ταινια της προκοπης!!!!που να του στραβωσει το lifting του παλιο...@@δα!!!! και μετα απο αυτη την -σχεδον κοσμια- καταχωρηση, να ευχαριστησω ολους σας εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2004 thes mono na blepeis....i kai na "paizeis" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OVERLORD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 κατα βαση να βλεπω μιας και ο ελευθερος μου χρονος ειναι πρακτικα μηδενικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 ok de me katalabes file mou...pare humax 5400 kai bale to diasimo logismiko toh stin teleftea ekdosi tou afou ton patchareis.... kane mia episkepsi sto http://www.satleo.gr gia ta xondra xondra kai an theleis leptomereies edo eimaste... an de se endiaferei pali...edo eimaste Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daskalos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 ama endiaferese gia dekti steile mou pm!!kai ama thes na blepeis kai tzaba prama edo eimai !!!oti paketo thes na blepeis !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OVERLORD Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 .............ego katalabe lathos.........(ντροπη ολοκληρος αντρας) οκ ευχαριστω. θα δω λιγο το site και μετα τα ξαναλεμε μολις περασουν κανα δυο μερες και ηρεμησω λιγο γιατι καλη η δουλεια αλλα εχω πηξει τελευταια!!!. δασκαλε εισαι πλεον bookmark! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.