Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Συμβαίνει το εξής: έλαβα μυνημα απο ΑΑΔΕ για μια οφειλη που ειχα (οντως, αποτι καταλαβα μετα) για τελη κυκλοφορίας του 2017. Το μήνυμα μεσες άκρες λεει αν εχεις ηδη πληρωσει το 2017, στελνεις αποδεικτικα και περιγράφει μια διαδικασία μεσω του mycar...αν θες να τα πληρωσεις τώρα εκπροθεσμα, παιρνεις απλα τον κωδικο rf και λοιπά απ το εντυπο στο mycar...εγω λοιπον το πληρωσα μολις ελαβα το μηνυμα, αλλα δεν εχω ιδέα αν πρεπει να ενημερωσω καπως την υπηρεσια και δεν αναφερουν ουτε οι ιδιοι κατι γι'αυτό. Αν για καποιο λογο δε το βλεπουν δηλαδη τι γινεται, σου περναει σαν οφειλη στην εφορια πλεον; (Οποτε υποθετω και απο κει θα μπορουσα να το πληρώσω); Το βλεπουν ηδη και θα διαγραφει; Αν ξερει κανεις η του εχει τύχει.. ευχαριστώ!

🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού πλήρωσες με RF, μη σκας....Κομπλέ είσαι. Το μόνο σίγουρο με πληρωμές προς το Δημόσιο... (...όχι που θα τ' αφήνανε να διαγραφεί σε 2 μήνες από τώρα τα @^$@^%@! ......).

(...ακριβώς το ίδιο χουνέρι είχε και η δικιά μου: τέλη του '17 και τα πλήρωσε προχθές, με το που της ήρθε το μπιλιέτο...)

(...και όχι, καλύτερα που δεν τ' άφησες, γιατί μετά θα έπρεπε να πας από την εφορία να τα πληρώσεις)

Επεξ/σία από washcloud
Δημοσ.
1 ώρα πριν, washcloud είπε

Αφού πλήρωσες με RF, μη σκας....Κομπλέ είσαι. Το μόνο σίγουρο με πληρωμές προς το Δημόσιο... (...όχι που θα τ' αφήνανε να διαγραφεί σε 2 μήνες από τώρα τα @^$@^%@! ......).

(...ακριβώς το ίδιο χουνέρι είχε και η δικιά μου: τέλη του '17 και τα πλήρωσε προχθές, με το που της ήρθε το μπιλιέτο...)

(...και όχι, καλύτερα που δεν τ' άφησες, γιατί μετά θα έπρεπε να πας από την εφορία να τα πληρώσεις)

Αμ πως εχουν ξεκινήσει και ψαχνουν μη παει και χαθουν ναι...οντως ξανακατεβασα το αρχείο και τωρα δείχνει οτι έχει πληρωθεί. Παντως στη γενικη κατασταση παλιότερων ετών, πριν το πατησω, το δειχνει ακομα σαν ποσό ( στο mycar)...θελει πολυ προσοχή γενικά όντως γιατι παιζει φουλ ταλαιπωρία μαυτα. Εχω σπαμμαρει επίτηδες και το σαπορτ της ΑΑΔΕ με ημειλ να μου πουν οτι ολα καλα (οχι θα τους αφηνα @! ) Τώρα πότε θα το δούν ποιός ξέρει ... Ευχαριστώ για την απάντηση!

Δημοσ.

...ε προφανώς θα πάρει κάποιο διάστημα να αλληλοενημερωθούν τα συστήματα.....("είναι και 3ήμερο....",,,,,καταλαβαίνεις...).Το μόνο γρήγορο είναι το άδειασμα του πορτοφολιού :ρ

Αλλά εφ' όσον έχεις κάνει την πληρωμή μέσω RF code, δεν παίζει να έχεις θέμα - η πληρωμή έχει γίνει και μπορείς να την αποδείξεις. Ακόμη κι αν μαλακιστεί το σύστημά τους ("my car" και "μπλε παπάρ") και συνεχίζει να σε δείχνει,,,οφειλούσα, ή ακόμη κι αν πάει σαν χρέος στην εφορία τελικά (που δεν το νομίζω με την καμμία), εσύ είσαι εξασφαλισμένη και το πολύ να χρειαστεί ν' αποδείξεις ότι δεν είσαι ελεφαντίνα (πράγμα "εύκολο" - απλά θα σου σπάσουν λίγο τα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,νεύρα ;ρ).

Να 'σαι καλά, και το μυαλό στις πληρωμές στην ώρα τους, γιατί βλέπεις τί γίνεται....(= διπλασιασμός....)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...