dopergr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Χαιρετώ το community, αρχικά έχω πρόβλημα με την γραμμή μου από το καλοκαίρι είχα vdsl 100 συνέχεια έκανε διακοπές πολλά packet loss και αυξομειώσεις στην ταχύτητα, στα καλά του έπιανα 70down και 10up, πήρα τηλέφωνο σε τεχνικους κλπ και με είπαν να βάλω 50αρα γιατί και καλά θα είναι πιο σταθερή η ταχυτητα, έχω βάλει στο σπίτι μου καινούργια εξωτερική γραμμή με cat6 καλώδιο και καταλήγει σε μόνη εξωτερική πρίζα της eurolamp με τα λίγα και τα πολλά όταν ξεκινούν τα packet loss και πέφτει συνεχώς το Ίντερνετ ανοίγω το πριζακι κόβω τα καλώδια και τα ξανά συνδέω και για κάποιο λόγο στρώνει μπορεί για λίγες ώρες μπορεί και 2-3 μέρες μετά ξανά παθαίνει το ίδιο και δεν στρώνει και με το που κόψω το καλώδιο και ξανά κάνω το ίδιο ξανά στρώνει.. το πριζακι είναι σταθερό δεν κουνιούνται ούτε τα καλώδια ούτε τίποτα.. τι μπορεί να κάνω λάθος; Έχω δοκιμάσει spliter χωρίς spliter με η χωρίς το σταθερό τηλέφωνο έχω κάνει reset το ρουτερ και το έχω αλλάξει και πρόσφατα γιατί το προηγούμενο το έσπασα από τα νεύρα μου γιατί ξανά έκανε το ίδιο.. τι άλλο μπορώ να κάνω μήπως και στρώσει; Ευχαριστω σε όποιον βοηθήσει Ορίστε και τα στατιστικά της γραμμής αυτό είναι ενώ έχω κόψει τα καλώδια και τα ξανά σύνδεσα αλλά μέχρι αύριο σίγουρα θα έχω 50000 σφάλματα αποσυνδέσεις μείωση ταχύτητας κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα