Προς το περιεχόμενο

PS4 Pro και πρόβλημα με εσωτερικό SSD 2TB

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Mr_Terror,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα τη βοήθεια σε όποιον γνωρίζει σχετικά με τη μη αναγνώριση σκληρού δίσκου ssd 2TB μετά την εγκατάσταση σε PS4 pro .

Ξεκινάω να περάσω το firmware από στικάκι και να γίνει format του σκληρού αλλά μένει στο κύριο menu του safe mode με όλες τις επιλογές " γκριζαρισμένες " χωρίς να μπορώ να κάνω εγκατάσταση .

Γνωρίζει κάποιος ποιό μπορεί να είναι το πρόβλημα ; 

Ευχαριστώ εκ των υστέρων ....... 

Δημοσ.

Φανταζομαι εχεις φτιαξει σωστα το στικακι με τους φακελους και το αρχειο με το firmware.

Μαλλον εχεις κατεβασει το firmware που εχει μεγεθος καπου στα 350mb.Ειναι λαθος χρειαζεσαι το firmware που ειναι 1gb μεγεθος.

https://www.playstation.com/en-us/support/hardware/ps4/system-software/#update

και θα διαλεξεις το PS4 console reinstallation file

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση .

430 mb νομίζω είναι η 9.00 έκδοση που θέλω , δε ξέρω όμως αν είναι αυτό το πρόβλημα , φάκελοι σωστά ονόματα κτλ , ο σκληρός δίσκος είναι καινούριος Patriot P210 2TB δε ξέρω αν είναι ασυμβατότητα σκληρού , Στη διαχείριση τον είδε ο υπολογιστής και τον έκανα και διαμόρφωση μήπως και τον αναγνωρίσει η κονσόλα , είναι κάτι που το έχω ξανακάνει με αλλαγή σκληρού στην κονσόλα και πέρασμα firmware κτλ  χωρίς πρόβλημα ,  θα δοκιμάσω ξανά να κατεβάσω το firmware ! Θα επανέλθω να ενημερώσω  μόλις δοκιμάσω .

Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας :)

Δημοσ.

Είναι το τελευταίο firmware ; Θέλω να μείνω στην 9.00 έκδοση .

Δηλαδή αυτό που κατέβασα είναι μόνο για Update και όχι για διαμόρφωση της συσκευής με καινούριο δίσκο ; 

Ενώ το έχω ξανακάνει νιώθω κάπως μπερδεμένος τώρα ...... :(

• Λύση
Δημοσ.

Οταν μπαινει νεος δισκος στην κονσολα παντα περναμε το Recovery Firmware.Περιεχει ολοκληρο το λογισμικο που χρειαζεται η κονσολα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Mr_Terror ευχαριστώ πολύ !!! Κατάφερα να εγκαταστήσω το σκληρό με firmware 9.00 και όλα ρολόι . Φοβήθηκα γιατί δε ξέρω αν είναι όλοι οι ssd συμβατοί με το PS4 .Για τα λεφτά που αγόρασα τον patriot στα 2 TB πιστεύω αξίζει  . Ολά δείχνουν να πάνε πολύ καλά .

Ήθελε τελικά recovery firmware 1 GB . Συνήθως έκανα απλά update για αυτό η σύγχυση ......

Ελπίζω να βοηθήσαμε και όποιον αντιμετώπισε αντίστοιχο πρόβλημα :)

photostudio_1667158232205.jpg

Δημοσ.

Ευχαριστώ ... Είχα παλιότερα έναν 240 GB και ομολογώ ότι υπάρχει διαφορά σε όλα τα επίπεδα . Θεωρώ ότι αξίζει ένας ssd , ο συγκεκριμένος για αρχή φαίνεται πολύ καλός ,σε λίγες μέρες θα πάρω και έναν 8 TB για εξωτερικό .  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...