froufrou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 paidia na paro to 6600 h to 6700 ??? to 6700 telika ypostirizei ipotitlous eksoterikous ??? thelete na mou peite apo pou tha ta paro ????
grigas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Χθες το βράδυ παράγγειλα από pixmania το KISS DP 1000....επιφυλάσσομαι για αναλυτικότατο review.... EDIT : Μόλις με πήρε η κοπέλα με την γλυκήτατη φωνή από Pixmania να με ενημερώσει ότι Πέμπτη θα το έχω Offtopic : μα τι φωνή είναι αυτή......αδικείται στο Pixmania...δώστε της πρωινή εκπομπή στο Nitro radio να μας φτιάχνει την μέρα!!!!:):)
lefterhs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Τελικα πηρα απο το lidl το player που εφερε. Ειναι silverchest (ειναι καινουργια φιρμα της lidl, οπως τα bluesky ειναι της careffour) και το manual του ειναι αυτο: http://www.kompernass.com/product_pdfs/e870c8a1e0bb278902a1de60c407b443_3.pdf Chipset πρεπει να εχει το κλασσικο mediatek 1389. Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι το tray ειναι πολυ λεπτο και μου δινει την εντυπωση οτι ειναι αρκετα ευθραυστο, οποτε θελει προσοχη στη χρηση του. Παντως εχει 3 χρονια εγγυηση.... Οριστε και μια σελιδα με firmwares γενικα: http://dvdplayer.ath.cx/firmsmediatek.php
Donacgr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 afto pou mas endiaferei omos lefteris einai na dexete update gia na vlepoume kai exoterikous greek subtitles, giati kai ego to pira kai epidi oles mou oi tainies exoun exoteriko arxeio gia ipotitlous akoma den eida tipota...
lefterhs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Μαλλον επειδη ειναι νεο προϊον δεν εχει βγει ακομα καποιο firmware για αυτο. Αλλα επειδη το chipset ειναι το γνωστο mediatek μαλλον ειναι θεμα χρονου.... Εγω ειμαι η αντιθετη περιπτωση απο εσενα. Ολα τα divx που εχω εχουν ενσωματομενους τους υποτιτλους, οποτε δεν με ενοχλει ιδιαιτερα το παραπανω θεμα.
dreaming123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Παιδιά θα βγω λίγο έξω απο το θέμα αλλά λόγω οτι θα κατέβω Αθήνα μου λέτε τι θα βρω που και πόσο?(προτιμώ κέντρο η να μην είναι πολύ μακρια απο στάσεις μετρο-ηλεκτρικό) Ευχαριστώ
Vegas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 δεκάδες.... ίσως και παραπάνω ταινίες... δακάδες τα DVD.... με εξωτερικούς υπότιτλους... τι υποστήριξη έχουν αυτά ρε παιδιά; πόσο πλησιάζουν ένα BS player; ποιός θα γράψει firmware για τις μοναδικές γραμματοσειρές των ελληνικών για μια αγορά σαν την ελληνική; Οι άγνωστες εταιρείες μπορούν; Και από την άλλη ποιός θέλει να δίνει μια περιουσία για επώνυμα όταν σε 1 χρόνο έχουν απαξιωθεί ενώ τα ευρώπουλα που δώσαμε έχουν ακριβώς την ίδια αξία; Μήπως βιαζόμαστε τελικά;
grigas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 dreaming123, το Kiss που παράγγειλα το έχει και το Πλαίσιο...Τώρα για το να το αγοράσεις ή όχι....ελπίζω σε λίγες ώρες να το έχω και να μπορώ να σου πω..
dreaming123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 A και κάτι που ξέχασα θέλω να είναι σχετικά φτηνό(ωστε να πάρω και ένα για την αδερφή μου να μην με ζαλίζει) και δεν με πολυενδιαφέρει αν υποστηρίζει υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο γιατι ελάχιστες ταινίες έχω που δεν είναι ενσωματωμένοι οι υπότιτλοι να έχει coaxial η οπτική α και να παίζει και dvd
Innersense Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Pros ka8e endiaferomeno to Yamada 6700 einai hdh Greek friendly me srt & sub support kales giortes
doctor-x Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? Επίσης,σύμφωνα με το εξής link http://www.pixmania.com/gr/gr/69213/art/yamada/dvd-player-ooiaaou-divx-d.html το Yamada 6700 κάνει 72 ευρώ,αλλά τα κερατιάτικα (έξοδα αποστολής δλδ) κάνουν άλλα 20!(δεν έχει άλλο τρόπο,μόνο express παράδοση!) Ξέρει κανείς πού μπορούμε να το βρούμε,χωρίς αυτό το καπέλο? ευχαριστώ
grigas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Eμένα το Kiss μου ακόμα να έρθει...ενώ ήταν να έρθει πεμπτη ακόμα περιμένω...πάντως σε email που τους έστειλα μου απάντησαν αμέσως. Η δικαιολογία ήταν ότι έχουν υπερβολικά πολλές παραγγελίες και η DHL ευθύνεται...άντε και να δούμε τι θα γίνει..ελπίζω Δευτέρα!!!
doctor-x Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Νεότερα από το μέτωπο...... ενώ χθες η ονομαστική τιμή του Yamada 6700 ήταν 72 ευρώ,σήμερα έπεσε στα 66! (μήπως δλδ σε καμιά 10αρία μέρες θα τείνει στο μέδεν? ) Έσπευσα να παραγγείλω,ύστερα κι από reviews που διάβασα στον ιστό.... Θα σας ενημερώσω προσεχώς ,όταν έρθει στα χέρια μου.
Vegas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 φίλε Innersense τι εννοείς Greek friendly με srt sub support....??? Δηλαδή το βάζεις και παίζεις ελληνικά; Βλέπει folders στα DVD και παίζει την ταινία; Και αν οι υπότιτλοι ΔΕΝ έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία αλλά στο περίπου? Χωρίς firmware upgrade από site χαμένα στο κάπου; ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ τα non official firmware (προς αποφυγή παρεξηγήσεων) Λέω ότι δεν είναι ΠΡΑΚΤΙΚΟ. Γι' αυτό και ΠΡΟΣΠΑΘΩ να αγοράσω επιτραπέζιο Player με remote και άλλες ευκολίες. Τέλος οι Ταρζανιές τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.