Προς το περιεχόμενο

Deck DVD/DIVX/klpklp player F8hno!!!

Doom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το έχει πάρει το μάτι μου στο ebay με 64 ευρώ(εννοείται καινούργιο και σε ποσότητα). Θα το ποστάρω μόλις βρω χρόνο. Το πρόβλημα είναι ότι τον είχαμε βολευτεί τον PIXMANIA και συνέφερε πολύ να το αγοράσεις από αυτόν γιατί τα μεταφορικά του ήταν καλά(15 ευρώ) είτε έπαιρνες 1 είτε 15 κομμάτια.

Τεσπα ο λόγος που το κάνει αυτό πιστεύω ότι είναι οι γιορτές που ο κόσμος που θέλει να κάνει δώρα αγοράζει υποχρεωτικά. Για να δούμε και τι εναλλακτικές θα βρούμε. Υπάρχει και σε online μαγαζιά στην Γερμανία σε καλές τιμές(κάτω από 70 ευρώ). Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να στέλνει Ελλάδα με καλά μεταφορικά και να δέχεται πιστωτικές(δεν φημίζονται οι Γερμανοί για αυτό αλλά είναι κάτι που αλλάζει σιγά σιγά) για ευκολία(το κάνεις από το PC σου αντί να τρέχεις στις τράπεζες). Εγω χρησιμοποιώ μία Γερμανική μηχανή αναζήτησης για τις τιμές. Την ποστάρω για όποιον ενδιαφέρεται να το ψάξει http://www.idealo.de .

Και όσον αφορά το φλασάρισμα του χαλασμένου Yamada περιμένω ένα καλώδιο data από Siemens SL45 για να χρησιμοποιήσω. Περιμένω ένα σε καμμιά βδομάδα. Μήπως έχει κανένας κανένα που να μην του χρειάζεται(για πιο γρήγορα)?

Δημοσ.
file froufrou' date=' den se katalava akrivws, to Yamada den paizei exwterika srt?

By the way. exei eidh kykloforisei to Yamada 6700 poy ypostirizei kai ogg[/quote']

Ναι μάλλον θα το πάρω φίλε μου οπότε παιδιά όποιος θέλει το 6600 που διαθέτω τώρα pm me.

Δημοσ.

Λογικα τα ελληνικα δεν υποστηριζονται στο 6700 ακομη. Και αν δεν υποστηριζονται επισημως απο το πρωτο firmware δε το κοβω να βγαζουν επισημο update για αυτο. Μονο οταν το χακαρουν, ζησε Μαι μου να φας τρυφυλλι δηλαδη...

Δημοσ.
Sotiri 8a proteina na mhn viazese toso poly... vlepeis ti ginete me ta firmware

katse na xekinisei to development tou 6700...

anyway' date=' proswpikh apopsh[/quote']

Ok innersense!!!

Παιδιά όσοι δεν θέλετε να μπλέκετε με πιστωτικές κοιτάξτε στο lidl

http://www.lidl.gr/gr/index.nsf/pages/c.o.oow.20041213.p.cfggffg

Και που είστε ακόμα... Για ελληνικά μην ρωτάτε τώρα το ψάχνω...

Δημοσ.

kali prosfora fainetai... an yposthrizei kai ellhnikous ypotitlous se srt format tha einai twlwia. skeftomoun na paro to kiss dp 1000 to opoio tha mou ebgaine 104 euro. 20 euro einai simantiki diafora gia mena...

Gia na doume...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...