Vegas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 τις είδα τις σελίδες και πάλι ρωτάω..Aυτό με τα open source firmware λίγο του τρόμου ακούγεται... Ο καθένας να βάζει χέρι...το ρισκάρετε? Έχετε τέτοιες πληροφορίες και τι παίζεται και για άλλες μάρκες μεγάλες ή μικρές (JVC? Τα 4 μοντέλα της PHILIPS?? κλπ). Ή όλες εφόσον έχουν το ίδιο chip μια από τα ίδια?Δε λέω καλό ακούγεται το εργαλείο αλλά.... Είπαμε να κάνουμε τη ζωή μας εύκολη όχι να αρχίσουμε τις ταρζανιές (αρκετό παίδεμα με το PC).. Υπόψη DVD επιτραπέζιο δεν έχω.. Περιμένω λογικές τιμές στα εγγραφής.. Είναι μεγάλη κίνηση να πάρω σκέτο player.. To σκέφτομαι μόνο για το DivX... αν δε κάνει δουλεία τι να το κάνω...(VHS + DVD DivX + DVD RW κάτω από τη τηλεόραση!!! ΗΜΑΡΤΟΝ που'σαι Γεωργίου... )
Innersense Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Vegas, καταρχήν καλωσήρθες στο Forum. Νομίζω ότι καλό είναι να αποφεύγουμε τους ακραίους χαρακτηρισμούς (βλέπε “κορυφαίο” player που “τα παίζει όλα” vs “μπακατέλα” στην οποία “θα πετάξεις τα λεφτά σου”. Όπως έχω πει ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ το θέμα είναι πάνω απ όλα να ξέρεις τι θέλεις εσύ και τι ταιριάζει στην τσέπη ΣΟΥ (δεν έχουμε όλοι την ίδια τσέπη) και στις απαιτήσεις ΣΟΥ (δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απαιτήσεις). Μια σου δήλωση μου κακοφάνηκε μόνο Aυτό με τα open source firmware λίγο του τρόμου ακούγεται... Αν δεν υπήρχε το open source λογισμικό φίλε μου θα ήμασταν ακόμα σκυμμένοι στα πόδια του Bil Gates. Πριν βιαστείς να απαντήσεις ότι δεν είναι το ίδιο, θα σου πω ότι: ΝΑΙ, είναι το ίδιο και το αυτό (να έχεις δηλαδή την δυνατότητα ΑΝ θέλεις να αναβαθμίσεις ή να τροποποιείς το προϊόν που αγόρασες, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ οποιοδήποτε ρίσκο προκύπτει από αυτήν την πράξη.-
Vegas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 οκ ευχαριστώ.. πολύ χρήσιμες όλες αυτές οι πληροφορίες στο topic... από ότι φαίνεται μάλλον θα περιμένω ακόμα για το "ελληνικό" DivX XviD player Μα νομίζω όλοι χρησιμοποιούμε κυρίως free και open source προγράμματα.. Όμως στο unofficial firmware upgrade κάνω πίσω και αυτό είναι προσωπική επιλογή...
SV1EOD Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Πάντως παιδιά στο PIXMANIA το 6600 θα ξανάνρθει 29/11 με 62 ευρώ(τρέχουσα τιμή στην μηχανή αναζήτησης. Υπάρχει επίσης το Philips 630/632 με 117 ευρώ(τιμή Γερμανίας από 115->82 ή 85 ευρώ :evil: ) το οποίο είναι και επώνυμο και εφόσον πουληθεί και στην Ελλάδα στην Γερμανική τιμή αν έχει Ελληνικούς υπότιτλους ίσως να έιναι καλή περίπτωση. Ξέρει κανείς αυτό τι λέει σαν συσκευή?
SV1EOD Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 οκ ευχαριστώ.. πολύ χρήσιμες όλες αυτές οι πληροφορίες στο topic...από ότι φαίνεται μάλλον θα περιμένω ακόμα για το "ελληνικό" DivX XviD player Μα νομίζω όλοι χρησιμοποιούμε κυρίως free και open source προγράμματα.. Όμως στο unofficial firmware upgrade κάνω πίσω και αυτό είναι προσωπική επιλογή... Προφανώς και είναι δικαίωμα σου να κάνεις πίσω αλλά από την άλλη καλό είναι και να μην χρησιμοποιείς ακραίους χαρακτηρισμούς για τις επιλογές των υπολοίπων.
sotris99 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 DVD mp3 παίζει; Ναι. Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το 6700 που φημολογείται ότι θα παίζει και ogm. Hi Resolution DVX-6700 The DVX-6700 is an allround DVD player, which is not only compatible to the standard but also to the latest format MPEG4. A special feature is the support of MPEG4 subtitles and OGG format. It is super flat and has an elegant front. Available in December 2004. Specifications Specifications are subject to change without prior notice. Disks DVD, DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD, CD-R/RW Formats CD-A, VCD, SVCD, MP3-CD, MP3-DVD, JPG-CD, JPG-DVD, MPEG2, MPEG4 (incl. subtitle (SRT/SUB)) / Advanced Simple Profile, VCD, SVCD, DVD, OGG, WMA Audio Dolby Digital, DTS, MPEG, PCM TV system PAL, NTSC OSC languages English, German, French, Italian Interface Video output: S-Video, Video, SCART Audio output: 5.1 channel, 2.1 channel, coaxial digital (SPDIF) back, Audio Stereo, coaxial, optical, 5.1 channel output Weight 2.15 kg Dimensions 46.5 x 34 x 12 mm Package content remote control, batteries, video cable, audio cable, manual Warranty 12 months Υπάρχει επίσης το Philips 630/632 με 117 ευρώ(τιμή Γερμανίας από 115->82 ή 85 ευρώ :evil: ) το οποίο είναι και επώνυμο και εφόσον πουληθεί και στην Ελλάδα στην Γερμανική τιμή αν έχει Ελληνικούς υπότιτλους ίσως να έιναι καλή περίπτωση. Ξέρει κανείς αυτό τι λέει σαν συσκευή? Δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους, καρατσεκαρισμένο που έλεγε και η συγχωρεμένη η Μαλβίνα... Και αν νομίζετε ότι η philips θα σας αφήνει να παίζετε με τα firmwares είστε γελασμένοι. DVX6600 rules!!!
qspock Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Παιδες εχει κανει κανεις σας το Serial interface που αναφερεται στο φορουμ του Yamada? Ειναι για επαναφορα του player σε περιπτωση αποτυχημενου firmware update. Γινεται λεει και με καλωδια κινητων...
grigas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 To yamada 6600 epestrepse sto pixmania sta 73 euros!!! Episis to kiss DP-1000 timatai sta 98 euros...Poio apo ta 2 na parw??H diafora timis einai mallon amelitea (gia mena)
sotris99 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Πώπω 73 ευρώ!!! Όπως και να 'χει yamada rules!!!
john341 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Τελικα ρε παιδια γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα υπαρχει κανενα dvd που να παιζει τα παντα (divx,xvid....) και να παιρνει .srt υποτιτλους? Παλεύω να δω τι θα αγοράσω και τα εχω μπλεξει λιγο.
qspock Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Διαβαστε το παρον τοπικ (ολο) για πληροφοριες κυριως οσον αφορα το Yamada. Επισης υπαρχει και ενα τοπικ με Divx/DVD player reviews οπου υπαρχει περιγραφη για τα Kiss (ολα τα μοντελα Kiss εχουν κοινα χαρακτηρηστικα οσον αφορα το playback). Αυτη τη στιγμη, σαν επιλογη τιμης/αποδοσης το Yamada δε παιζεται, ακομη και στα 73€ + μεταφορικα (εγω το πηρα 64€ + μεταφορικα). Το Kiss ειναι σιγουρα υπερτιμημενο (λαβετε υποψη οτι δεν βγαζει απευθειας 5.1 ηχο παρα μονο με ξεχωριστο εξωτερικο decoder). Οστοσο, το Kiss εχει καλυτερους εμφανισιακα υποτιτλους (μεγαλη γραμματοσειρα και κεντραρισμενοι αντιθετως με το Yamada) απο οτι το Yamada που μολις αρχισε την υποστηριξη υποτιτλων και ειναι ψιλοαισχος η θεση τους (αριστερα και οχι κατω κατω αλλα ψηλα) και η γραμματοσειρα. Μαλιστα το Yamada υποστηριζει ελληνικα μονο με χακαρισμενο firmware και δεν υποστηριζει υποτιτλους αλλου τυπου παρα μονο .srt (ακομα). Απο την αλλη το Kiss εχει χειροτερη υποστηριξη mpeg4 (Qpel, b-frames δε παιζουν) και του λειπουν βασικες λειτουργιες σαν DVD (κουμπι resume, time remaining, slow motion, 5.1 εξοδοι ηχου).
froufrou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 xmmmm yamaha tha paro ama ftiaksei ligaki tous ipotitlous yparxei kamia provlepsi pote tha ginei auto ??? Exo grapsei se dvd tainies 4-5 tainies divx tha tis paizei h prepei na einai ksexorista se cds???
SV1EOD Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Παιδιά να ρωτήσω για την εγγύηση. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι τα φέρνει η Intersys. Λέτε να σε καλύπτει αν πάθει κάτι?
SV1EOD Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Παιδες εχει κανει κανεις σας το Serial interface που αναφερεται στο φορουμ του Yamada? Ειναι για επαναφορα του player σε περιπτωση αποτυχημενου firmware update. Γινεται λεει και με καλωδια κινητων... Δυστυχώς θα υποχρεωθώ να το κάνω εγώ. Το δεύτερο από τα έξι που πήγε να αναβαθμίσει με το ελληνικό firmware ο φίλος μου που το πήρε κόλλησε στην αναβάθμιση(δεν ξέρω αν έκανε καμμιά μ@λ@κι@ :evil: , απλώς ότι έμπλεξα). Τα άλλα 4 δεν έγινε δοκιμή για αναβάθμιση ακόμα αλλά δεν είχα και το πρόβλημα με το τηλεκοντρόλ όπως συνέβη με τα δύο πρώτα(το πρώτο έκανε την αναβάθμιση μία χαρά). Σε εκείνα θα αναβαθμίσω μετά την πρώτη επιτιχημένη εγχείρηση. Από ότι είδα στο http://www.my-yamada.co.uk (νομίζω ότι το έχει και sticky) κάποια παρτίδα είχε μνήμη που η αναβάθμιση δεν εκτελείται σωστά με αποτέλεσμα να βγαίνει off το DVD(λέει ότι οι μηχανικοί της Yamada ψάχνουν να βρούν λύση στο πρόβλημα αλλά αν το αναβαθμίσεις το έχασες). Το στραβό στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν μπορείς να καταλάβεις αν έχεις προβληματικό μηχάνημα ή όχι. Τέσπα θα ενημερώσω με τα αποτελέσματα όταν έχω νεώτερα(από εβδομάδα) και αν όλα πάνε καλά ευχαρίστως να βοηθήσω και άλλους αν έχουν το ίδιο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.