Προς το περιεχόμενο

Deck DVD/DIVX/klpklp player F8hno!!!

Doom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε qspock.

Το player σε αναπαραγωγή DivX – DVD δεν έχει κανένα πρόβλημα. Καταρχήν να τονίσω ότι το firmware δεν ήρθε έτσι ουρανοκατέβατο αλλά είναι προϊόν συνεχόμενων βελτιόσεων που γίνονται (Από τα προηγούμενα post μου, έχουν κυκλοφορήσει άλλα 3). Αυτό και μόνο, όπως και φυσικά η ύπαρξη μιας δυνατής κοινότητας χρηστών υπόσχονται πολλά και έχουμε δει και στο παρελθόν να αλλάζουν την ιστορία.

Όσο αφορά τα subtitles δεν είναι φυσικά τέλεια, αλλά έπονται εξελίξεις αν και εμένα προσωπικά δεν με προβληματίζουν ιδιαίτερα. Τα bugs αφορούν λεπτομέρειες που ισχύουν γενικά για τους υπότιτλους στο Yamada, όπως την στοίχιση τους στην αριστερή πλευρά της οθόνης και όχι στο κέντρο και διάφορα άλλα ψιλοπράγματα τα οποία διορθώνονται σιγά σιγά. Να φανταστείς ότι πρόσφατα μόλις βγήκε το βελτιωμένο firmware που επιτρέπει την απεικόνιση των υπότιτλων σε τρεις σειρές, ενώ όλοι ευχόμαστε να το δούμε κάποια στιγμή να διαβάζει και υπότιτλους από sub αρχείο (δεν υποστηρίζεται προς το παρόν), με διαφορετικό όνομα από αυτό της ταινίας, ή ακόμα και να φορτώνονται από διαφορετικό CD, όπως αναφέρουν τα παιδιά πιο πάνω.

Επαναλαμβάνω ότι πιστεύω ότι το μεγάλο βήμα έγινε. Τα υπόλοιπα εν καιρό!

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια και ξανακουνήθηκε το συγκεκριμένο topic, να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει τι τσιπάκι φοράνε και τα Philips 632 και 737 και αν υπάρχει ή θα υπάρξει υποστήριξη για ελληνικά στο άμεσο μέλλον.

Αυτά τα μοντέλα σε σχέση με το Yamada 6600 τι λένε. Να σημειώσω ότι επειδή είμαι έτοιμος να αγοράσω από το εξωτερικό τρία κομμάτια οι τιμές που έχω βρεί για το Yamada παίζουν από 72 έως 79 ευρώ(από εβδομάδα σε εβδομάδα δεν είναι σταθερές) ενώ για το Philips 632 στα 100 ευρώ(Τιμή Κωτσόβολου όσο και η μη δεσμευτική συνιστώμενη τιμή της Philips στα 150 ευρώ, στην Ηλεκτρονική Αθηνών μου είχαν πει 200 ευρώ :shock: .(Δεν ξέρω πόσο κονομάνε με τα γενικά έξοδα που έχουν(νοίκια, μισθοί διευθυντών κτλ. αλλά η διαφορά είναι πολύ μεγάλη και δεν νομίζω ότι αγοράζουν από την αντιπροσωπεία ακριβότερα :wink: από ότι πουλάνε οι online retailers)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα ένα σήμερα από pixmania.

Με 71 ευρώ η συσκευή και 15 ευρώ τα μεταφορικά. Καλά δεν είναι?

Σύνολο 86 ευρώ.

Παιδιά το ελληνικό firmware που μπορούμε να το βρούμε?

Όποιος το έχει κατεβάσει ας το ανεβάσει σε κανά briefcase του pathfinder να το κατεβάσουμε και εμείς.

Δημοσ.

sotris99, τώρα το βλέπω με 68....όσο πάει και κατεβαίνει η τιμούλα του...Σκέφτομαι να το τσιμπήσω...

Λοιπόν επειδή λίγο χάθηκα...Παίζει xvid me AC3 ήχο? Με τους υπότιτλους σε srt/txt είμαστε πλέον ΟΚ? Για vobsub υπάρχει idx/rar υπάρχει υποστήριξη??

Δημοσ.

Ρε παιδιά τελικά είναι εντάξει το μηχάνιμα με τα ελληνικα?

Παίζει μόνο srt? Ή τους παίζει και αν είναι txt?

Για vobsub είπαμε όχι. Υπαρχει περίπτωση στο μέλλον ή χλωμό?

Επίσης το πουλάνε πουθενά στην Ελλάδα? Εννοώ σε κατάστημα. Θα με ενδιέφερε Θεσσαλονίκη.

Δημοσ.

badvariemai, oxi den ypostirizei arxeio .txt

Analytika:

At the moment only SubRip (*.srt) subtitles are supported. (use SubtitleWorkshop to convert to SubRip format)

The filename of the subtitles must not be longer then 42 characters.

The filename must be the same as the movie with different extension and also names are CaSe SeNSiTiVe.

Ta ellhnika einai ok.

Gia sub. yparxei periptwsh sto melon -fysika omws 8a sou proteina na mhn to agoraseis an tous 8eleis para poly. Pandws yparxoun para poles pieseis gia to 8ema!

Egw to agorasa apo katasthma sthn A8hna.

O sotris99 to agorase apo online katasthma kai einai para poly euxristhmenos. Mporeis na synenoh8eis mazi tou gia leptomeries.

Telos edw 8a vreis ena exairetiko FAQ gia to player apo to http://www.yamada.co.uk

Δημοσ.

Εμένα σήμερα μου ήρθε με dhl!!!! Ευτυχώς πρόλαβα γιατί μπορεί να μειώθηκε το κόστος από τα 71 στα 68 αλλά δεν είναι άμεσα διαθέσιμο.

Ένα μπράβο στα παιδιά της pixmania... Inner το βράδυ θα δω το σκοτεινό χωριό μέσω οικιακού deck!!!

Δημοσ.

Μερικες ερωτηση για το Yamada:

1. Σε DVD playback, οταν κανεις zoom ποσες διαβαθμισεις - σκαλες εχει αυτο και αν οι υποτιτλοι παραμενουν στη θεση τους και στο ιδιο μεγεθος η μεγαλωνουν.

2. Επισης αν εχει ενδειξη ωρας που υπολειπεται για το τελος της ταινιας (time remaining).

3. Macrovision free, region free?

Δημοσ.
Μερικες ερωτηση για το Yamada:

1. Σε DVD playback' date=' οταν κανεις zoom ποσες διαβαθμισεις - σκαλες εχει αυτο και αν οι υποτιτλοι παραμενουν στη θεση τους και στο ιδιο μεγεθος η μεγαλωνουν.

2. Επισης αν εχει ενδειξη ωρας που υπολειπεται για το τελος της ταινιας (time remaining).

3. Macrovision free, region free?[/quote']

kala exete dwsei recital me tis erwthseis sas! exe xarh pou eimai kalo paidi kai 8elw na apandaw se olous.

exoume kai leme loipon

1. Se DVD & Divx playback exei 4 zoom in & 4 Zoom out (to zoom oute eilikrina den katalava pote ti xreiazete) kai nai oi ypotitloi paramenoun sthn idia panda 8esh asxeta me ta zoom (auto isxyei kai otan diavazeis ypotitlous apo .srt)

Epipleon yparxei dynatothta exontas kanei zoom me thn eikona na xepernaei pleon ta oria ths o8onhs na thn kateu8eineis panw/katw, aristera/dexia pros thn meria pou 8eleis.

2. Se DVD exeis endeixh disk elapsed/remaining, chapter elapsed/remaining.

Se DivX/Mpeg exeis endeixh elapsed/remaining tou arxeiou.

Oles oi endeixeis emfanizonte & exafanizontai kata voulish

3. Microvision free den einai & oute prokeite na einai giati poly apla einai periorismos tou Mediatek Chip. Den einai kati dhladh pou 8a mporouse na dior8w8ei se kapoio neotero firmware.

Region Free fysika & einai apo th mama tou -opws kai ta perisotera psagmena player ths agoras.

qspock akoma den to exeis agorasei re? egw xarh se dikh sou protash to epsaxa kai eida oti me kalyptei mia xara. To allo pou eixes kataferes na to soutareis?

pandws eilikrina nomizw oti an ondws ginete na er8ei sta xeria sas me 85e einai mia ekplhktikh value 4 money agora. to peira 130e kai den to exw metanoiwsei oute stigmh.

Δημοσ.

Innersense, εισαι πραγματι καλο παιδι γι αυτο κι εγω το εκμεταλευομαι :twisted:

Ευχαριστω για τις απαντησεις, ησουν κατατοπιστικοτατος.

Το Yamada δε το εχω παρει γιατι δεν ηξερα αυτα τα παραπανω που ρωτησα και γιατι δεν το εχω δει στη Θεσσαλονικη σε καταστημα. Οποτε οποιος ξερει που υπαρχει Σαλονικα, ας σφυριξει. Η pixmania αξιζει? Θελει πιστωτικη? sotris99, με courier το πηρες? Τι ειναι αυτο το express που λεει?

Το δικο μου (Kiss DP-500) εχει το καλο οτι ειναι Macrovision free (κι αυτο στο firmware ειχε macrovision αλλα βγαλανε χακαρισμενο κατι παλικαρια). Οποτε δε το ξεφωρτωθηκα ακομη, εχω ακομη και VCR... Και αφου το Yamada δεν ειναι macrovision free (κανα παλικαρι εκει δεν?) αναγκαστηκα θα κρατησω και το αλλο. Θα κανω και τις εκτεταμενες συγκρισεις, αν και απο αυτα που ειπες ηδη το Yamada υπερεχει σε αρκετα. Και το σιγουρο ειναι οτι υπερεχει σε τσιπακι, μια που με το Kiss περιμενεις ωρα μετα απο ff/rw σε divx. Απο οτι ξερω το Yamada κανει fast forward/rewind με divx οπως ακριβως με DVD. Βαλε και τα qpel, gmc κλπ...

Και επειδη ειμαι πλεον περιεργος να μαθω περισσοτερα μια που αποφασισα να το αγορασω, θα σε ταραξω παλι στις ερωτησεις:

-Υποστηριζει DVD+R dual layer? Η πρεπει να το καψεις με DVD-ROM booktype?

-Πως παν τα firmware updates? Καμια βελτιωση τελευταια? Τι γινεται αμα βγαζει καινουργιο firmware με το patcharisma σε ελληνικους υποτιτλους?

Innersense, ριξε κανα φρεσκο λινκ σε forum-topics να μη σε ρωταμε συνεχεια :wink: Αν και κατι τετοιο ειναι αναποφεκτο :twisted:

Δημοσ.

Ολίγον τι off-topic αλλά είναι κάτι που ψάχνω για πολύ καιρό και αφορά DVD-mp3s...

Υπάρχει StandAlone DVD Player που να παίζει m3u Playlists;

Το ζητούμενο δηλαδή, είναι να αναγνωρίζει το *.m3u ή *.pls αρχείο που υπάρχει σε κάθε φάκελο-album και να ΜΗΝ τα αναπαράγει αλφαβητικά για ευνόητους λόγους.

Βρίσκετε λογική αυτήν την απαίτηση ή ανήκει στη σφαίρα του φανταστικού;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...