Προς το περιεχόμενο

Deck DVD/DIVX/klpklp player F8hno!!!

Doom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σιγουρα φτηνο δεν ειναι ...

Αλλα το ερωτευτικα :grin: παιζει πραγματικα τα παντα +wireless+usb2+ethernet+dvi+WMV9

t_z500.jpg

Zensonic

γυρω στα 250€ οταν βγει στην αγορα το Μαρτιο.

Δημοσ.

Λοιπόν πήρα σήμερα το νεο Υamada 6700. Πέρασα το πειραγμένο Firmware και ιδού:

Πλεονεκτήματα:

Παίζει τα πάντα (δοκίμασα 50 έργα divx και Mpeg!!!!!!!!!!) όλα με εξωτερικούς υπότιτλους!!!!!!!! ακόμα και divx με 5.1 ήχο άψογα

Παίζει τα mpeg2 της ψηφιακής καμεράς μου με 8000κbps bitrate σαν νεράκι (RAW).

Έχει και 6 αναλογικές εξόδους ήχου (γι αυτούς που έχουν σαν εμένα αναλογικό home Cinema)

Όταν βλέπεις εικόνες jpeg έχει και preview.

Μειονεκτήματα:

Καμιά φορά κολλάει στο FFwd στα divx

Οι ελληνικοί υπότιτλοι είναι λίγο μικροί και όταν υπάρχει "τρίτη σειρά" σε κάποιον υπότιτλο δεν δείχνει μόνο την τρίτη γραμμή..(θα φτιαχτεί σε επόμενο firmware)

Οι υπότιτλοι είναι μεν κεντραρισμένοι αλλά δεν είναι στο κάυω κάτω μέρος της εικόνας)

Αυτά. Νομίζω ότι είναι καλή αγορά και έχω ενθουσιαστεί γιατί η ποιότητα εικόνας είναι σαφώς καλύτερη απο αυτή του TVout του pc που τα έβλεπα εως τώρα ......(ΤV 34`)

Δημοσ.
Πόσο χρόνο θέλει περίπου για upgrade?

Πιο DVD player Υποστηρίζει idx subs' date=' srt Ελληνικά με το FW Της μάνας του?[/quote']

Εμενα κανει περιπου εναμιση λεπτο το 6600.

idx subtitles υποστηριζουν καποια players (νομιζω και το 6700), ειναι ομως προβληματικη ακομα η υποστηριξη.

Δημοσ.
to Yamada pezei Xvid apo tin mana tou... dokimases prin rotiseis?

firmware xreiazesai mono gia tin ypostiriksi ellinikwn ypotitlwn...

Sorry, to exo parei gia ton patera moy kai den to exo poly eykairo......

kai ithela na ksero ti na tou grapso. Eyxaristo

Δημοσ.

Προσπάθησε κανείς να επαναφέρει ενα παθαμένο DVD Player?

Πήρα ένα Waitec DX5 spec εδώ

Για τον τι έχω τραβήξει πρέπει να γράψω βιβλίο μου φαίνετε....

Προσπάθησα να βάλω ένα CD upgrade FW by MTZ με Ελληνικά γράμματα...

Το αναγνώρισε στην αρχή αλλά δεν κατάφερα να κάνω upgrade είτε γιατί δεν περίμενα ανάλογο χρόνο είτε γιατί κάτι δεν πήγενε καλά το FW.

Mετά από κει δεν αναγνώριζε κανένα CD με FW με όνομα αρχείου ΜΤΚ.ΒΙΝ Επίσης ο Player όλα ΟΚ αλλά όταν ήταν να δείξει εξωτ. υπότιτλους κόλλαγε.

Κάνω 2η προσπάθεια κατόπιν οδηγιών του ΜΤΖ αλλάζω όνομα του αρχείου σε DX5.bin αλλά κατάφερα να πάθει black out ο player kix tipota. Μόνο το led αναβει. Διαβάζω στο Forum

και προσπαθώ να συνεφέρω τον Player. Φτιάχνω ένα σειριακό αντάπτορα με το Max232 σαν στο

σχήμα

Δεν δουλεύει... το 3,3V δεν το συνέδεσα... μετράω τάση μεταξύ GND 5 κα DTR 4 RTS 7 και βρίσκω -5,8V τι διάολο συμβαίνει? Μήπως επειδή η σειριακή είναι απο Laptop?

Μετά από 5-6 μέρες.........

Τα κατάφερα να το επαναφέρω αναβαθμίζοντας μάλιστα και το Firmware...που παίζει Ελληνικούς Υπότιτλους....

Τροφοδότησα από το ίδιο το τροφοδοτικό του DVD όπου βρήκα 5VDC...και το σύστημα δούλεψε ρολόι.

Το μόνο προβηματάκι που παρατήρησα είναι ότι εχει χαλάσει λίγο τους χαρακτήρες του Volume up-down ....

Τώρα από δώ και μετά αν οι υπότιτλοι είναι λίγο μικροί η να έχουν κίτρινο γέμισμα κλπ είναι στη συνέχεια.....

Δημοσ.

Χαρά στο κουράγιο σου ρε φίλε...

Συγχαρητήρια πάντως για την επαναφορά του player απο serial cable. Τώρα που το έμαθες δεν χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα.

Τελικά τι έφταιγε και δεν μπορούσες να το κάνεις στην αρχή;

Μήπως σου είναι εύκολο να φτιάξεις έναν αναλυτικό οδηγό για το πώς γίνεται βήμα βήμα η διαδικασία;

Θα σώσεις κόσμο πιστεύω μιας και -όπως διαπίστωσες και ο ίδιος όταν έψαχνες για βοήθεια- είναι ελάχιστοι οι Έλληνες που το έχουν κάνει!

Δημοσ.

εβαλα το firmware 6700 1253 v3 RC1, η εγκατασταση εγινε κανονικα, αλλα η εικονα ειναι ασπρομαυρη και τα dvd που δοκιμασα πριν την αναβαθμιση και επαιζαν κανονικα, τωρα βγαζουν μηνυμα 'wrong region'!

UPDATED: περασα παλι το firmware και τα παραπανω προβληματα διορθωθηκαν. Προσπαθω να το κανω region free αλλα οταν μπαινω στο menu για να επιλεξω, αντι για επιλογες με τα νουμερα των regions και το 0, εμφανιζει γραμματα της ελληνικης αλφαβητου!

any ideas?

Δημοσ.
Πιο τσιπάκι φοράειτο 6700? παιζει Idx?

- Mediatek MT1389DE

- idx, sub den pezei an kai etsi leei sto site tous... provlimata sto firmware

an den kano lathos... alla me to sub2srt einai efkolo to conversion...

magkes to Yamada6700 1253 V3 RC1 by Mtz g@meiiiiiiiiii :mrgreen:

to mono pou leipei apo to 6700 einai to progressive scan... kai i ypostiriksi

gia packed bistream... an kai to teleftaio den mas anisixei... lynetai sto xalaro...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...