Προς το περιεχόμενο

Deck DVD/DIVX/klpklp player F8hno!!!

Doom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν έπεσα ρε γμτ πάνω και στην αλλαγή του forum και τα έκανα κ..ολος...

Ας επανέλθω...Πηρα ένα Waitec DX5...αρκετά καλό από εξόδους κλπ. Το θέμα είναι ότι δεν υποστηρίζει Ελληνικά στους υπότιτλους. Αφου διάβασα καλά το Site του ΜΤΖ μου έστειλε και ένα firmware που απότι είδα είχε πράγματι Greek table fonts. Φτιάχνω λοιπόν ο μαύρος και γω ένα CD το βάζωωω...Το DVD το αναγνωρίζει μου λέει .... θες Ugrade? πάτα Play. Πατάω περιμένω - περιμένω (πόσο χρόνο θέλει ρε γμτ?) τιποτααα...Το βγάζω...Μάλλον λέω δεν θα κάνει αυτό...Από κει και μετά συμβαίνει το εξής:

1) ΔΕΝ ξαναγνωρίζει το CD με FW ούτε και κανα 2 που ξαναέφτιαξα πάντα με το όνομα ΜΤΚ.bin. Uknown CD λέει. Παρόλα αυτά όμως

2) Έπεζε κανονικά όλα τα Format αλλά μόλις έπεζε Divx και έφτανε η ώρα για να δείξει υπότιτλους κόλαγεεεε.....είτε είχα ενεργοποιήσει υπότιτλους είτε όχι.

Ακολούθησε μια αλληλογραφία με τον ΜΤΖ -το παιδί μου απαντούσε αμέσως μπράβο του πάντως - μέσα σε πολλά μου πρότεινε να βάλω το Original με όνομα Χ5Α.BIN. Το έκανα χθές και έχασα το DVD....πάπαλα.....τώρα

ΔΕΝ έχω καμμιά ένδειξη μόνο το Power led ανάβει και κολάει μάλιστα στο σημείο που από κίτρινο γινετε πράσινο Standby- ON. (Πορτοκαλί ανάβουν και τα 2)

To μόνο που μένει τώρα είναι να προσπαθήσω να το επαναφέρω με το serial cable που λεει στο site Του.

Να ρωτήσω ρε παιδιά το εξής έχει κανένας καμμιά ιδέα για τα παραπάνω? Κανας ομοιοπαθής?

Πιο DVD player Υποστηρίζει idx subs, srt Ελληνικά με το FW Της μάνας του?

Ας βοηθήσει κανείς.........ευχαριστώ

Δημοσ.

Όχι ρε φίλε πως τα κατάφερες! :(

Το firmware που πήγες να του βαλεις ήταν ένα moded του Waitec με αλλαγμένο ΜΟΝΟ κάποιο απο τα tables με font που έβαλες ελληνικά και έκξανε τόση ζημειά; Κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ...

Anyway, στείλε μήνυμα στο kronos911 (στο έχω πει άπειρες φορές) είναι ο μοναδικός έλληνας που γνωρίζω και έχει ¨επαναφέρει¨ το Yamada του με serial cable.

Δημοσ.

Βρήκα στο Ηράκλειο κατά τύχη το Yamada στην τιμή των 86 ευρώ από ένα μαγαζί το οποίο λέγεται EasyToNet!

2 τελευταία είχε και τα χτύπησα! :D

Δημοσ.

Μία ερω΄τηση σχετική, πήρα το Yamada, αλλά δεν γράφει πουθενά για XVid? γιατί δεν παίζουν και xvid? αυτό το codec είναι δωρεάν (ενώ το divx όχι) και επιπλέον είναι και τα 2 mpeg4 που σημαίνει ότι έχουν παρόμοιες απαιτήσεις από το υλικό και βασίζονται στο ίδιο πρότυπο συμπίεσης.... ξέρει κανείς αν με κάποιο firmware μπορεί να παίξει και XVid?

Δημοσ.
Όχι ρε φίλε πως τα κατάφερες! :(

Anyway' date=' στείλε μήνυμα στο kronos911 (στο έχω πει άπειρες φορές) είναι ο μοναδικός έλληνας που γνωρίζω και έχει ¨επαναφέρει¨ το Yamada του με serial cable.[/quote']

Έχω γράψει μερικά e-mail αλλά με έχει γραψει.....

Και όμως έγινε....θα προσπαθήσω να το επαναφέρω ....θα δούμε...

Πόσο χρόνο θέλει περίπου για upgrade?

Δημοσ.

Παρακολουθώ ... ψιλο απογοήτευση ακόμα.... Waitec, JVC, Pioneer ΔΕΝ απάντησαν ... ούτε από Ελλάδα ούτε από εξωτερικό ....

Έμειναν τα freelancer παλληκάρια αλλά από ότι φάινεται θέλει και εκεί λιγο θάρρος και τύχη για να δοκιμάσεις... ίδωμεν ....

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι ήδη είναι γραμμένα κάπου CD DVD klp τι να κανω να τα ξανακάνω? ε δεν τα βλέπω από το PC...τσπ μη τα θέλουμε και όλα...κάπου πηρε το ματι μου υπάρχουν και Players που συνδέονται στο Δ'ικτυο?

Πόσο χρόνο θέλει περίπου για upgrade? Ας απαντήσει κάποιος ρε παιδιά....

Δημοσ.

Για το flash του firmware ενοείς απο το cd?

Περίπου 30 με 40 δευτερόλεπτα δεν θυμάμαι ακριβώς.

Βάζεις το cd το διαβάζει μετά απο 5 - 10 δευτερόλεπτα στο πετάει έξω (eject)

Περιμένεις 30 - 40 δευτερόλεπτα ακόμα και το player κάνει αυτόματα reset, το tray κλείνει και στην οθόνη σου εμφανίζεται πλέον το καινούργιο firmware

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους σας

Ψάχνω DVD player progressive scan με υποστήριξη Divx Xvid (εννοείται να δείχνει εξωτερικούς υπότιτλους srt, sub), να έχει και 6 αναλογικές εξόδους audio (έχω ήδη ένα αναλογικό home cinema χωρίς υποστήριξη οπτικής ίνας) και να υποστηρίζει ISO. Όλα αυτά μαζί. Κατα προτίμηση να υπάρχει σε ελληνικό μαγαζί (Δεν έχω πιστωτική κάρτα).

Αν κάποιος απο εσας ξέρει (σας βλέπω ψαγμένους σε αυτό το forum) παρακαλώ ας απαντήσει.

To καινούριο yamada 6700 έχει τα παραπάνω specs; (ποιά είναι τα μειονεκτήματά του;)

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...