Προς το περιεχόμενο

Deck DVD/DIVX/klpklp player F8hno!!!

Doom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nope, για Waitec δεν υπάρχει υποστήριξη και παραπονιέται πολύς κόσμος στο Yahoo OpenMTK Group γι'αυτό. Ελπίζω να παρουσιαστεί κάτι στο μέλον φίλε.

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! :D

Waitec.... ?? Κάποια παιδιά γράψανε σε ένα άλλο forum....

Προφανώς καμία σχέση με το κόσμο του Yahoo

http://www.myphone.gr/showthread/t-45172.html

[ Παράθεση

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michpan (28 Οκτ. 2004 , 23:58)

Προφανώς εννοείς .SRT. Εγώ έχω ένα ELTA εδώ και πολύ καιρό και είναι άψογο, αλλά όπως τα περισσότερα, δεν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους και γι΄αυτό αναγκάζομαι να φτιάχνω ταινίες με ενσωματωμένους υπότιτλους (μικρό το κακό). Αν το WAITEC υποστηρίζει τότε σίγουρα είναι μία πάρα πολύ καλή περίπτωση.

Μιχάλης

nai sorry srt kai pezi elinikous subs dexete kai anavathimisi otan vgeni kati kainourgio prosfata pira ena e:max 49 eyra mono akoma den to exo dokimasi poli poli ala sta lefta tou pezi subs xvid divx poli kala den xero an anavathimizete ] ...... !!!!

Τώρα τι να πει κανείς; Άντε να βγάλεις άκρη!! :D

Τουλάχιστον έχει ελληνική αντιπροσωπεία (...εξυπηρέτηση ? γκουχου...) και είναι αλμυρό σε σχέση με Yamada ....

Περιμένω απάντηση από Ολλανδία ....

Δημοσ.

Vegas, συμφωνώ ότι πολύ ωραία τα λένε τα παιδιά στο http://www.myphone.gr μόνο που δεν αναφέρουν καμία πηγή οπότε θα πρέπει να το ψάξει το θέμα.

Kontos_Harry, θεωρώ αυτονόητο ότι έχεις δοκιμάσει το τελευταίο Official Firmware για το X5. Ποτέ δεν ξέρεις...

Δημοσ.

apo auto to readme file leei ....logika foraei tsipaki mediatek

How to upgrade the DVD-X5with a new firmware

follow the instructions with attention

First of all you have to create a firmware upgrade CD,

Start Nero burning software and chose for CD-ROM (iso) new compilation,

1 Check No multisession.

2 Uncheck Joliet

3 Create a volume label MEDIATEK

4 Press new

5 Drag and drop de MTK.bin file in to the new compilation.

6 Start burning

akolou8oyn images....

Please follow next steps, after you finished the firmware upgrade CD

1. Connect the DVD-X5 player to TV set correctly.

2. Switch on both the DVD-X5 player and TV set

3. Put the upgrade disc in the tray, and close the disc.

4. The DVD-X5 player will automatically load the upgrade disc and advice you

to press the PLAY button to start the upgrade process.

5. The DVD-X5player will restart automatically once the upgrade is finished.

Na to anoi3w na dw ti paizei?

Δημοσ.

Απότι έπεξα με τα fonts μπορεις να τα πειραξεις και να φτάξεις ελληνικά αλλά δεν ξέρω την αντιστοίχιση.... αυτά είναι τα fonts

char_maps.jpg

και αυτό είναι το γράμμα m font_m.jpg

...όπου (.) είναι κενό όπου (1) μαύρο περίγραμμα και όπου (2) άσπρο

ας βοηθήσεις κανείς ρε παιδιά....την αντιστοίχιση θέλω....έχει καμμια σχέση με ASCI?

Δημοσ.
Dummy question below:

Γιατι το 6700 σαν νέο μοντέλο ειναι φτηνότερο απο το 6600 στο pixmania???

Αν δεις στο site της pixmania δεν υπάρχει το 6600.

Δημοσ.

Φίλε μου Kontos_Harry που έμπλεξες!! ;

ASCII ? :shock:

Ήμαρτον... Περίμενε.. Έχω αφήσει mail στη Waitec... Θα δούμε αν απαντήσει .... (χμ...) και αν ναι τι θα πει ....

Μέχρι και το να ψάξεις να βρεις firmware για το yamada μου φαίνεται πιο καλό :D ... Οk σοβαρά ... ας περιμένουμε λίγο ακόμα... και σίγουρα δε χάνεις να αναβαθμίσεις με το αυθεντικό firmware το μηχάνημα σου..

Δημοσ.
:D :D :D

Loipon paides paizei mia xara...

noiw8w dikaiwmenos poy toso kairo yposthriza ayta ta format kai oxi to klassiko dvd-format.. kai egrafa tis tainies kai ta video moy se divx arxika kai meta se xvid... :D :D

Xvid arxeia mporeis na mas peis an paizei??

Δημοσ.

Kontos_Harry, το Yahoo Group γι αυτό ακριβώς το λόγο το πρότεινα, για να ρωτίσεις αν τα δυο player (Yamada 6600 & Waitec DX5) έχουν ακριβώς τα ίδια Caracter tables οπότε θα μπορείς να τα αλλάξεις εύκολα. Αν αυτό συμβαίνει θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις του Yamada (export απο το Yamada και import στο firmware του Waitec με το MTK Remaker). Ρώτα τους ειδικούς!

bakolaz, ναι, το 6700 παίζει Xvid, προς το παρόν όμως υπάρχουν κάποια προβληματάκια με την υποστήριξη Ελληνικών .srt Παιδικές ασθένιες που περιμένουμε να ξεπεραστούν.

Δημοσ.
To link douleuei mia xara' date=' anyway ama xreiastei 8a sou dwsw mirror

A kai to palikari legete Mtz oxi... ftp[/quote']

Καλή Χρονιά σε όλους/ες και τις θερμότερες ευχές μου!

Ναι φίλε Innersense, Mtz λέγεται το παληκάρι,έχουμε έκτοτε επικοινωνήσει και με e-mails,απλά η ώρα που έγραφα ήταν περασμένη και το μυαλό θολό.

Το link ήταν down,αλλά έφτιαξε τις επόμενες ώρες,οπότε ετσιμπήθη το firmware και είδαμε φως Ελληνικόν :)

Αυτό το firmware λοιπόν δείχνει τους Ελληνικούς υπότιτλους,με code 8285,αλλά έχω μια απορία:

Σε 2 νέες εκδόσεις του ιδίου παληκαρίου (1250 & 1252 νομίζω),σου δίνει την δυνατότητα να διαλέγεις μέγεθος υποτίτλων,αλλά δεν υποστηρίζει ακόμα τους Ελληνικούς....... έχεις καμιά πληροφορία για σχετικό upgrade?

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...