Προς το περιεχόμενο

Toyota yaris obd

thanasis5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους! 

Έχω ένα toyota yaris diesel 1400cc μοντέλο 2013. Θα ήθελα να βρω ένα απλό obd απλά να μου δείχνει κυρίως το ποσοστό που είναι βουλωμενο το dpf για να το παρακολουθώ. Απλα από ότι έχω δει το κάθε obd δεν υποστηρίζει όλα τα yaris (μου έχει τύχει με πιο καινούριο yaris). Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κάτι μην αγοράσω κάτι τσαμπα? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με διαγνωστικα κινητού 99% δε θα κανείς δουλειά. Με επαγγελματικο γίνεται κ να δεις κ αναγέννηση να κανείς κ ότι θες (όχι απαραίτητα γνήσιο toyota )

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

21 ώρες πριν, thanasis5 είπε

Καλησπέρα σε όλους! 

Έχω ένα toyota yaris diesel 1400cc μοντέλο 2013. Θα ήθελα να βρω ένα απλό obd απλά να μου δείχνει κυρίως το ποσοστό που είναι βουλωμενο το dpf για να το παρακολουθώ. Απλα από ότι έχω δει το κάθε obd δεν υποστηρίζει όλα τα yaris (μου έχει τύχει με πιο καινούριο yaris). Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κάτι μην αγοράσω κάτι τσαμπα? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Η λύση του OBD scanner με εφαρμογή στο κινητό λειτουργεί μόνο σε εκδόσεις yaris του 2015 και μετά.

Εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ένα και μόνο, αρκεί να έχεις λάπτοπ.

Αγοράζεις από AliExpress ένα OBD καλώδιο που καταλήγει σε USB και δουλεύεις το original πρόγραμμα της TOYOTA, το Techstream (έκδοση 17) που θα σου το στείλει και αυτό ο πωλητής (για να μην ψάχνεσαι) και θα κάνεις τα πάντα, όπως θα τα έκανε και ο τεχνικός σε αντιπροσωπεία της TOYOTA.

Συγκεκριμένα μπορείς και εσύ να κάνεις εξαναγκασμένη αναγέννηση όποτε σου κάνει κέφι…

• Like 1

Στις 30/10/2022 στις 5:06 ΜΜ, andreas1gr είπε

Η λύση του OBD scanner με εφαρμογή στο κινητό λειτουργεί μόνο σε εκδόσεις yaris του 2015 και μετά.

Εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ένα και μόνο, αρκεί να έχεις λάπτοπ.

Αγοράζεις από AliExpress ένα OBD καλώδιο που καταλήγει σε USB και δουλεύεις το original πρόγραμμα της TOYOTA, το Techstream (έκδοση 17) που θα σου το στείλει και αυτό ο πωλητής (για να μην ψάχνεσαι) και θα κάνεις τα πάντα, όπως θα τα έκανε και ο τεχνικός σε αντιπροσωπεία της TOYOTA.

Συγκεκριμένα μπορείς και εσύ να κάνεις εξαναγκασμένη αναγέννηση όποτε σου κάνει κέφι…

Σε ευχαριστώ πολύ!  Έχεις κάποιο να μου προτείνεις?

1 ώρα πριν, thanasis5 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ!  Έχεις κάποιο να μου προτείνεις?

Με μια πολύ πρόχειρη αναζήτηση αυτό εδώ

Φυσικά εσύ μπορείς να κάνεις αναζήτηση και να το βρεις και από άλλον πωλητή και ίσως πιο φτηνά…

SOS. Να προτιμάς σαν μέθοδο αποστολής την αποστολή με «AliExpress Standard Shipping» γιατί θα σου έρθει χωρίς έξτρα χρέωση εκτελωνισμού και με συστημένο δέμα.

314013643_659326188924881_8614346340600789497_n.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ίδιο έχω πάρει κ εγω. Καλώδιο με την εφαρμογή TechStream. Στα υπόψη πως θέλει να έχεις λίγες γνώσεις κ να ασχοληθείς. Επίσης δουλευε μόνο σε Windows 7. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι σε αυτο - παρότι λεει δουλευει η νέα έκοση

https://www.aliexpress.com/item/672381461.html?

Επεξ/σία από sphinxgr

6 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Το ίδιο έχω πάρει κ εγω. Καλώδιο με την εφαρμογή TechStream. Στα υπόψη πως θέλει να έχεις λίγες γνώσεις κ να ασχοληθείς. Επίσης δουλευε μόνο σε Windows 7. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι σε αυτο - παρότι λεει δουλευει η νέα έκοση

https://www.aliexpress.com/item/672381461.html?

Δουλεύει και σε Win 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...