anonymous999 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, poulinos είπε τα ειπες ολα μεσα σε μια παραγραφο. η τεσλα το κρατος και ολα αυτα ειναι ενα μπαχαλο.αν εσυ εμπιστευεσαι την ζωη σου και των αλλων ΣΕ ΛΟΓΙΑ τοτε οκ πειτε το μου να βγω και εγω να φτιαξω την insomnia bank που κραταει ασφαλη τα λεφτα σας. δωστε τα μου. εδω θα σας τα κραταω εγω Νομίζω ότι το έχεις δει λίγο διαφορετικά. Το πρόβλημα δεν ξεκινάει από τον κάθε χαζό που χαφτει τις παπατζες του κάθε Μασκ, αλλά από το πλαίσιο που του επιτρέπει να θέτει σε κίνδυνο εμένα που δεν έχω καμία σχέση αλλά κυκλοφορώ νομοταγής στο δρόμο. Εμένα προστατεύει (ή πρέπει να προστατεύει) αυτή η δίωξη, όχι αυτούς. Παρεμπιπτόντως ο τελευταίος που έφτιαξε τράπεζα με λόγια (σωραςμπανκ) είναι τώρα φυλακή... το ότι υπάρχουν αντικειμενικά χαζοί εκεί έξω δεν νομιμοποιεί την εκμετάλλευση τους, άσχετα αν κατά βάθος όλοι ψιλοχαιρομαστε όταν τρώνε τη χλαπατσα. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2022 από anonymous999 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, poulinos είπε να μαντρωσουν και ολους αυτους που δεν καταλαβαν τι πηραν ,δεν διαβασαν το manual και αφησαν ενα αμαξι να κανει τα παντα. ζουν αναμεσα μας και δυστυχως οδηγουν Ξεκινά να διαγράφεις μέλη του insomnia τότε. Βρες αυτούς που έγραφαν στα αντίστοιχα topic κάποτε, ότι είναι δυνατή η αυτό-οδήγηση και έγραφαν ότι είναι θέμα χρόνου κτλ. Βέβαια μπορεί να είναι οι ίδιοι, που τώρα κατηγορούν τον Musk για εξαπάτηση, αφού έφαγαν τα μούτρα τους , αλλά ενταξει… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Είναι τυπάς ο Ήλον. Έχει σπάσει το Μάτριξ. Έχει γίνει τόσο πλούσιος από το σύστημα που όλα τα μέλη του ινσομνια και οι οικογένειές μας να δούλευαν χωρίς να χαλάνε λεφτά μια ζωή, πάλι δεν τον φτάναμε... Το απολαμβάνει και το απολαμβάνουν και οι υποστηρικτές του. Win win situation 😝 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieksodo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 1 hour ago, malakudi said: Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι έχουν τεράστια "εμπιστοσύνη" σε brands και μεγάλες εταιρείες. Επίσης έχουν εμπιστοσύνη στο κράτος τους, θεωρούν πως αν είναι ψέμα το autopilot το κράτος θα είχε παρέμβει και δε θα άφηνε να πωλείται κάτι τέτοιο. Η ευθύνη λοιπόν της Tesla είναι πολύ μεγάλη γιατί ακριβώς με όλο της το marketing προσπαθεί να προβάλει πως έχει πραγματικό autopilot, ενώ ευθύνη έχει και το κράτος που έχει επιτρέψει τόσα χρόνια να διαφημίζεται ένα driver assist πακέτο σαν autopilot και full self driving. Στα δικαστήρια θα τον πάει το υπουργείο δικαιοσύνης για εξαπάτηση/παραπλάνηση καταναλωτών, όχι για το τι λένε τα ψιλά γράμματα στο TOS Μάλλον δε διάβασες πλήρως το θέμα αλλά μόνο τον τίτλο. Στο τέλος του θέματος λοιπόν αναφέρεται: "Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς στην Washington και στο San Francisco εξετάζουν το ενδεχόμενο η Tesla να παραπλάνησε καταναλωτές, επενδυτές και τις ρυθμιστικές αρχές προχωρώντας σε αστήρικτους ισχυρισμούς σχετικά με τις δυνατότητες της τεχνολογίας υποβοήθησης του οδηγού με την ονομασία «Autopilot»." Και η παραπλάνηση επενδυτών και ρυθμιστικών αρχών ίσως είναι πολύ πιο σοβαρό (για τις ΗΠΑ) από την παραπλάνηση καταναλωτών. Τι δουλεια εχει το κρατος να αποφασισει αν λες ψεματα ή οχι; Αν εγω θελω να παρω το εισκο ειναι δικος μου λογαριασμος οχι του κρατους. Φυσικα αν παθω ατυχημα επισης ειναι δικια μου ευθυνη επαναλαμβανω αν ο μασκ λεει πως μπορεις να αοδηγησεις αυτοματα ΑΛΛΑ υποσυγκεκριμενες συνθηκες δεν μπορεις να του κανεις τιποτα. Χαζος ειναι να πουλησει beta πραμα για να πληρωνει αποζημιωσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, dieksodo είπε Τι δουλεια εχει το κρατος να αποφασισει αν λες ψεματα ή οχι; Αν εγω θελω να παρω το εισκο ειναι δικος μου λογαριασμος οχι του κρατους. Φυσικα αν παθω ατυχημα επισης ειναι δικια μου ευθυνη επαναλαμβανω αν ο μασκ λεει πως μπορεις να αοδηγησεις αυτοματα ΑΛΛΑ υποσυγκεκριμενες συνθηκες δεν μπορεις να του κανεις τιποτα. Χαζος ειναι να πουλησει beta πραμα για να πληρωνει αποζημιωσεις; Αν πάθεις εσύ ατύχημα δεν φταίνε οι άλλοι πολίτες που ενδεχομένως εμπλακούν. Οπότε είναι ευθύνη του κράτους να παρέμβει. Αν φτάσουμε να ασχολούμαστε με εσένα και την ασφαλιστική σου θα είναι αργά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieksodo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Ενα θεμα που πρεπει να μπει στο διαλογο ειναι το εξης βασικο ΚΑΝΕΝΑ συστημα οδηγησης δεν ειναι και δεν προκειται ποτε να ειναι ασφαλες σενα δευτερο θεμα που πρεπει να μπει στο διαλογο επισης ειναι το εξης ΚΑΝΕΝΑΣ ανθρωπος δεν ειναι απολυτως 0% πιθανοτητα για ατυχημα οδηγος σεαν παρουμε τις 2 παραπανω λογικες θεσεις με συνεπαγωγη προκυπτει πως εαν ο μεσος οδηγος εχει πιθανοτητα ατυχηματος ξερωγω 1% και αυριο μεθαυριο φτασει η τεσλα να πουλαει αμαξια με ξερωγω 0.1% πιθανοτητα ατυχηματος καταληγουμε στο συμπερασμα πως ειναι απλα βλακωδες να κατηγορουμε την τεσλα για μη ασφαλες συστημα οταν ειναι καλυτερο απο το στανταρ 24 minutes ago, logistoulis said: Αν πάθεις εσύ ατύχημα ενω οδηγεις δεν φταίνε οι άλλοι πολίτες που ενδεχομένως εμπλακούν. Οπότε είναι ευθύνη του κράτους να παρέμβει. Αν φτάσουμε να ασχολούμαστε με εσένα και την ασφαλιστική σου θα είναι αργά Fixed 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 1 hour ago, atheatos said: Ξεκινά να διαγράφεις μέλη του insomnia τότε. Βρες αυτούς που έγραφαν στα αντίστοιχα topic κάποτε, ότι είναι δυνατή η αυτό-οδήγηση και έγραφαν ότι είναι θέμα χρόνου κτλ. Βέβαια μπορεί να είναι οι ίδιοι, που τώρα κατηγορούν τον Musk για εξαπάτηση, αφού έφαγαν τα μούτρα τους , αλλά ενταξει… θεμα χρονου μπορει να ειναι.ποσο χρονο ομως ειναι αλλη ιστορια. θεμα χρονου ειναι και το να παμε και σε αλλο ηλιακο ασχετα αν θα γινει σε 2000 χρονια. ολα θεμα χρονου ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieksodo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 1 hour ago, The_Mentor said: εν θυμάμαι πως ήταν στην Ελλάδα ότα πήγα να πάρω το δίπλωμα - έχει και πολλά χρόνια βέβαια, αλλά στην Αμερική η χρήση του cruise control αναλύεται διεξοδικά για το πώς χρησιμοποιείτε, που και πότε, και φυσικά πότε ΔΕΝ πρέπει να το ενεργοποιήσεις. Για την Tesla δεν νομίζω πως υπάρχει κάτ Πιστευεις πρεγματικα πως μια εταιρια του 1 000 000 000 000 ευρω δεν εχει προβλεψει περιπτωσεις που δεν πρεπει να ισχυει η ασφαλεια του αυτοματου; σοβαρα τωρα πηγε ο ελον ειπε θα βαλουμε αυτοματο και οι δικηγοροι της εταιριας του ειπαν οκ κανενα προβλημα μην βαλεις ψιλα γραμματα εξαιρεσεις ξερωγω αν χιονιζει αν βρεχει αν αν εισαι πιωμενος αν θελει σερβισε το αμαξι κτλ κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, dieksodo είπε Ενα θεμα που πρεπει να μπει στο διαλογο ειναι το εξης βασικο ΚΑΝΕΝΑ συστημα οδηγησης δεν ειναι και δεν προκειται ποτε να ειναι ασφαλες σενα δευτερο θεμα που πρεπει να μπει στο διαλογο επισης ειναι το εξης ΚΑΝΕΝΑΣ ανθρωπος δεν ειναι απολυτως 0% πιθανοτητα για ατυχημα οδηγος σεαν παρουμε τις 2 παραπανω λογικες θεσεις με συνεπαγωγη προκυπτει πως εαν ο μεσος οδηγος εχει πιθανοτητα ατυχηματος ξερωγω 1% και αυριο μεθαυριο φτασει η τεσλα να πουλαει αμαξια με ξερωγω 0.1% πιθανοτητα ατυχηματος καταληγουμε στο συμπερασμα πως ειναι απλα βλακωδες να κατηγορουμε την τεσλα για μη ασφαλες συστημα οταν ειναι καλυτερο απο το στανταρ Fixed Το στάνταρ είναι ότι ο γάιδαρος δεν πετάει. Κατηγορείται γιατί δήλωσε ότι ο γάιδαρος πετάει με προυποθεσεις…. Τοσο απλό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 1 hour ago, anonymous999 said: Νομίζω ότι το έχεις δει λίγο διαφορετικά. Το πρόβλημα δεν ξεκινάει από τον κάθε χαζό που χαφτει τις παπατζες του κάθε Μασκ, αλλά από το πλαίσιο που του επιτρέπει να θέτει σε κίνδυνο εμένα που δεν έχω καμία σχέση αλλά κυκλοφορώ νομοταγής στο δρόμο. Εμένα προστατεύει (ή πρέπει να προστατεύει) αυτή η δίωξη, όχι αυτούς. Παρεμπιπτόντως ο τελευταίος που έφτιαξε τράπεζα με λόγια (σωραςμπανκ) είναι τώρα φυλακή... το ότι υπάρχουν αντικειμενικά χαζοί εκεί έξω δεν νομιμοποιεί την εκμετάλλευση τους, άσχετα αν κατά βάθος όλοι ψιλοχαιρομαστε όταν τρώνε τη χλαπατσα. το εχω δει λιγο διαφορετικα για τον παρακατω λογο. εφοσον ΠΡΑΚΤΙΚΑ δεν σε προστατευει κανενας πρεπει να κανεις καποια πραγματα για σενα.δεν θεωρω οτι ειναι σωστο που δεν σε προστατευτει αλλα αυτο γινεται αυτην την στιγμη και το θεωρουμε δεδομενο. ειναι το ιδιο ακριβως με το να λες. δεν βαζω πορτα ασφαλειας διοτι υπαρχουν αστυνομικοι εκει εξω.αν σε κλεψουν τι θα πεις?το κρατος δεν ειναι εδω?το κρατος και το καθε κρατος της καθε χωρας δεν ειναι εκει/οποτε αφου το κρατος δεν θα σε προστατευσει ασχετα με το τι γινεται πρεπει να παρειςτα μετρα σου.βλεπεις καθε μερα ποσα γινονται. email οτι κερδισες 2.000.000 ευρω ,νιγηριανοι πριγκηπες κτλ.και τιποτα δεν αλλαζει.αρα πρεπει να παρες εσυ τα μετρα δυστυχως. σιγουρα δεν νομιμοποιει την εκμεταλλευση τους απο την αλλη ομως επειδη ακρη δεν θα βγει αν εσυ εδωσες πχ στον σωρα 20000 ευρω ,αρα πρεπει να κανουμε εμεις κατι για αυτο.το ιδιο και εδω.μεχρι να κρινει το καθε κρατος οτι το αμαξι δεν ειναι αυτοδηγουμενο πρεπει εμεις να προσεχουμε. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, poulinos είπε θεμα χρονου μπορει να ειναι.ποσο χρονο ομως ειναι αλλη ιστορια. θεμα χρονου ειναι και το να παμε και σε αλλο ηλιακο ασχετα αν θα γινει σε 2000 χρονια. ολα θεμα χρονου ειναι Νομίζω οι περισσότεροι βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου. Έγραψα προηγουμένως για τον γάιδαρο. Υπό προυποθεσεις πετάει . Αλλά παύει να είναι γάιδαρος. Οποίος δεν το καταλαβαίνει αυτό, είναι για δέσιμο… Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieksodo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 1 minute ago, poulinos said: θεμα χρονου μπορει να ειναι.ποσο χρονο ομως ειναι αλλη ιστορια. θεμα χρονου ειναι και το να παμε και σε αλλο ηλιακο ασχετα αν θα γινει σε 2000 χρονια. ολα θεμα χρονου ειναι Εδω ειναι ολη η ουσια Σε καποιο χρονικο διαστημα τα τεσλα θα ειναι ασφαλη το θεμα ειναι ποσο χρονο θες Πχ αν θες 99% ασφαλεια παιρνεις τεσλα σημερα κιολας σαν θες 99.9% πρεπει να περιμενεις κανα 2-3 χρονια να βγει η 1η εκδοση και να σταματησουν οι beta θες 99.99999%? καλη τυχη μπορει να χρειαστει να περιμενεις 100 χρονια θες 100% ? συγχαρητηρια δεν θα γινει ποτε αρα αν η λογικη ειναι πως πρεπει το υπουργειο μεταφορων να επιτρεψει στον ελον να βγαλει αυτοματα αυτοκινητα μονο οταν φτασει το 100% μπραβο συγχαρητηρια θα κοπει το προγραμμα για παντα 3 minutes ago, atheatos said: Νομίζω οι περισσότεροι βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου. Έγραψα προηγουμένως για τον γάιδαρο. Υπό προυποθεσεις πετάει . Αλλά παύει να είναι γάιδαρος. Οποίος δεν το καταλαβαίνει αυτό, είναι για δέσιμο… Εχω την εντυπωση πως ο ελον εχει την τεχνογνωσια να βαλει στο σαμαρι αρκετα υλικα για να πεταξει μεχρι το αλφα του κενταυρου υπο προυποθεσεις παντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, dieksodo είπε Εδω ειναι ολη η ουσια Σε καποιο χρονικο διαστημα τα τεσλα θα ειναι ασφαλη το θεμα ειναι ποσο χρονο θες Πχ αν θες 99% ασφαλεια παιρνεις τεσλα σημερα κιολας σαν θες 99.9% πρεπει να περιμενεις κανα 2-3 χρονια να βγει η 1η εκδοση και να σταματησουν οι beta θες 99.99999%? καλη τυχη μπορει να χρειαστει να περιμενεις 100 χρονια θες 100% ? συγχαρητηρια δεν θα γινει ποτε αρα αν η λογικη ειναι πως πρεπει το υπουργειο μεταφορων να επιτρεψει στον ελον να βγαλει αυτοματα αυτοκινητα μονο οταν φτασει το 100% μπραβο συγχαρητηρια θα κοπει το προγραμμα για παντα Αν βγουνε ποτέ αυτό οδηγούμενα αυτοκίνητα, δεν θα λέγονται αυτοκίνητα αλλά ρομπότ. Για να ξέρουμε τι λέμε…. Αν είναι να βαφτίζουμε το μήλο σε πορτοκαλί , δεν γίνεται συζήτηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 19 λεπτά πριν, dieksodo είπε Fixed Δεν είναι το ίδιο τα αυτοκίνητα πρέπει να έχουν κάποιες προδιαγραφές ασφάλειας πριν φτάσουμε να μιλάμε για τον οδηγό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, dieksodo είπε Εδω ειναι ολη η ουσια Σε καποιο χρονικο διαστημα τα τεσλα θα ειναι ασφαλη το θεμα ειναι ποσο χρονο θες Πχ αν θες 99% ασφαλεια παιρνεις τεσλα σημερα κιολας σαν θες 99.9% πρεπει να περιμενεις κανα 2-3 χρονια να βγει η 1η εκδοση και να σταματησουν οι beta θες 99.99999%? καλη τυχη μπορει να χρειαστει να περιμενεις 100 χρονια θες 100% ? συγχαρητηρια δεν θα γινει ποτε αρα αν η λογικη ειναι πως πρεπει το υπουργειο μεταφορων να επιτρεψει στον ελον να βγαλει αυτοματα αυτοκινητα μονο οταν φτασει το 100% μπραβο συγχαρητηρια θα κοπει το προγραμμα για παντα Εχω την εντυπωση πως ο ελον εχει την τεχνογνωσια να βαλει στο σαμαρι αρκετα υλικα για να πεταξει μεχρι το αλφα του κενταυρου υπο προυποθεσεις παντα Δεν θα λέγεται γάιδαρος τοτε αλλά διαστημόπλοιο. Οτιδήποτε άλλο είναι φαντασιώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα