Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω ένα MacBook air από το οποίο έκανα χρήση εταιρικού λογαριασμού office 365. Σήμερα, προσπαθώντας να χρησιμοποιήσω το word μου εμφανίζει διαρκώς το μήνυμα Another account from your organisation is already signed in on this device. Try again with a different account.   (κατά την εισαγωγή του username και password που μου ζήτησε ξαφνικά).

Το έχει αντιμετωπίσει κανείς? Από μία αναζήτησή στο internet αναφέρεται ότι πρέπει να σβήσω τα αρχεία office από το keychain access. Το προσπάθησα αλλά δεν με αφήνει για το σύνολό τους, ενώ χρησιμοποιήσα και το σχετικό licence cleaner της Microsoft χωρίς αποτέλεσμα. Έκανα απεγκατάσταση του word και επανεγκατάσταση και πάλι τίποτα (στο iMac μπορώ να μπω κανονικά).

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε

Καλησπέρα! Έχω ένα MacBook air από το οποίο έκανα χρήση εταιρικού λογαριασμού office 365. Σήμερα, προσπαθώντας να χρησιμοποιήσω το word μου εμφανίζει διαρκώς το μήνυμα Another account from your organisation is already signed in on this device. Try again with a different account.   (κατά την εισαγωγή του username και password που μου ζήτησε ξαφνικά).

Το έχει αντιμετωπίσει κανείς? Από μία αναζήτησή στο internet αναφέρεται ότι πρέπει να σβήσω τα αρχεία office από το keychain access. Το προσπάθησα αλλά δεν με αφήνει για το σύνολό τους, ενώ χρησιμοποιήσα και το σχετικό licence cleaner της Microsoft χωρίς αποτέλεσμα. Έκανα απεγκατάσταση του word και επανεγκατάσταση και πάλι τίποτα (στο iMac μπορώ να μπω κανονικά).

Να υποθέσω αναφέρεσαι για άδεια από αυτές του κιλού?

Αν είναι από επιχείρηση που εργάζεσαι τότε μίλησε με τον διαχειριστή.

Αν όχι....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε

όχι, κανονική άδεια είναι με 1 tb χώρου για one drive

σε πόσα devices χρησιμοποιείς το συγκεκριμένο plan;

επίσης δοκίμασε να κάνεις sign out και να συνδεθείς στο outlook πρώτα και μετά σε όποιο app προσπαθείς να συνδεθείς. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, M A T R I X είπε

επίσης δοκίμασε να κάνεις sign out και να συνδεθείς στο outlook πρώτα και μετά σε όποιο app προσπαθείς να συνδεθείς. 

Σ ευχαριστώ - το δοκίμασα αλλά δεν κατάφερα κάτι - σε 3 συσκευές το χρησιμοποιώ μέχρι τώρα αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα - 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε

Σ ευχαριστώ - το δοκίμασα αλλά δεν κατάφερα κάτι - σε 3 συσκευές το χρησιμοποιώ μέχρι τώρα αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα - 

Θα το ψάξω περισσότερο αργότερα και αν βρω κάτι θα επανέλθω

Δημοσ.
22 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Σ ευχαριστώ πολύ - στο Ίντερνετ είδα ότι πρέπει να σβήσουν τα αρχεία office από το keychain access - ούτε αυτό απέδωσε (τα login αρχεία δεν μ άφησε να τα σβήσω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...