lakisss Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, έχω ένα παλιό iPhone 7 plus και δεν θυμόμαστε τον κωδικό (δεν είναι iCloud lock) προσπαθώ να κάνω restore μέσω mac (mac os Ventura) και ενώ ξεκινά κανονικά να κατεβάζει την ενημέρωση (5,80gb) ξαφνικά και χωρίς λόγο μετά από κάποιο διάστημα χάνεται η σύνδεση με το mac και το κινητό bootαρει κανονικά , δοκίμασα δύο διαφορετικά γνήσια καινούρια καλώδια και στις 2 θύρες του mac αλλά τίποτα ; Ιδέες τι μπορεί να φταίει;
kormos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 22 λεπτά πριν, lakisss είπε Καλησπέρα, έχω ένα παλιό iPhone 7 plus και δεν θυμόμαστε τον κωδικό (δεν είναι iCloud lock) προσπαθώ να κάνω restore μέσω mac (mac os Ventura) και ενώ ξεκινά κανονικά να κατεβάζει την ενημέρωση (5,80gb) ξαφνικά και χωρίς λόγο μετά από κάποιο διάστημα χάνεται η σύνδεση με το mac και το κινητό bootαρει κανονικά , δοκίμασα δύο διαφορετικά γνήσια καινούρια καλώδια και στις 2 θύρες του mac αλλά τίποτα ; Ιδέες τι μπορεί να φταίει; Λογικά η αργή σου σύνδεση που δεν προλαβαίνει να κάνει λήψη το iOS. Κατέβασε το και μετά κάνε την ενέργεια για restore
lakisss Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, kormos είπε Λογικά η αργή σου σύνδεση που δεν προλαβαίνει να κάνει λήψη το iOS. Κατέβασε το και μετά κάνε την ενέργεια για restore Πώς το κατεβάζω χωρίς να είναι συνδεδεμένο το κινητό;
kormos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, lakisss είπε Πώς το κατεβάζω χωρίς να είναι συνδεδεμένο το κινητό; Όταν πατήσεις για να κάνει λήψη μέσω iTunes θα δεις πάνω δεξιά ένα κύκλο όπου είναι το στάδιο λήψης του αρχείου. Θα τ αφήσεις να ολοκληρωθεί, μην κλείσεις το iTunes. Και όταν φτάσει στο 100% κάνεις την ίδια διαδικασία. Θα διαβάσει αυτόματα το αρχείου που θα έχει ολοκληρωθεί και θα ξεκινήσει την εγκατάσταση.
lakisss Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, kormos είπε Όταν πατήσεις για να κάνει λήψη μέσω iTunes θα δεις πάνω δεξιά ένα κύκλο όπου είναι το στάδιο λήψης του αρχείου. Θα τ αφήσεις να ολοκληρωθεί, μην κλείσεις το iTunes. Και όταν φτάσει στο 100% κάνεις την ίδια διαδικασία. Θα διαβάσει αυτόματα το αρχείου που θα έχει ολοκληρωθεί και θα ξεκινήσει την εγκατάσταση. Το κάνω μέσω mac και στο finder δεν μου εμφανίζει τέτοια επιλογή
kormos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 14 λεπτά πριν, lakisss είπε Το κάνω μέσω mac και στο finder δεν μου εμφανίζει τέτοια επιλογή Δεν νομίζω να ανέφερα κανένα finder εγώ... Για iTunes είπα... 1
Tasos19s Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 μπες στο google και γραψε ποια εκδοση θελεις και θα βρεις σελιδες για download της συγκεκριμενης εκδοσης ios μόλις κατέβει κάνε την διαδικασία στο iPhone να μπει σε restore mode και μετα κανε επαναφορα αλλα πατωντας το shift στο πληκτρολογιο για να βαλεις το αρχειο που θελεις
kormos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 @lakisss εναλλακτικά κατέβασε το iOS από τον παρακάτω σύνδεσμο και πέρασε το χειροκίνητα 🙂 https://ipsw.me/download/iPhone9,4/19H117
lakisss Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Tasos19s είπε μπες στο google και γραψε ποια εκδοση θελεις και θα βρεις σελιδες για download της συγκεκριμενης εκδοσης ios μόλις κατέβει κάνε την διαδικασία στο iPhone να μπει σε restore mode και μετα κανε επαναφορα αλλα πατωντας το shift στο πληκτρολογιο για να βαλεις το αρχειο που θελεις 1 ώρα πριν, kormos είπε @lakisss εναλλακτικά κατέβασε το iOS από τον παρακάτω σύνδεσμο και πέρασε το χειροκίνητα 🙂 https://ipsw.me/download/iPhone9,4/19H117 Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας ! Πώς θα μπορέσω να το περάσω χειροκίνητα μέσω finder γνώριζει κάνεις την διαδικασία ή να ψάξω να βρω κάποιο windows pc και να το δοκιμάσω από εκεί;
Tasos19s Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, lakisss είπε Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας ! Πώς θα μπορέσω να το περάσω χειροκίνητα μέσω finder γνώριζει κάνεις την διαδικασία ή να ψάξω να βρω κάποιο windows pc και να το δοκιμάσω από εκεί; Από iTunes 1
CheOnWeb Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 2 hours ago, Tasos19s said: Από iTunes Στο Ventura από Finder δεν κάνεις Restore?
Tasos19s Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Στο Ventura από Finder δεν κάνεις Restore? Δεν ξέρω, δεν έχω αυτήν την έκδοση στον υπολογιστή μου Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από Tasos19s 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα