propatzis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 καλησπέρα στην παρέα. Μετακόμισα πρόσφατα κ μου έδωσε η γειτόνισσα τον κωδικό του wifi για χρήση του ιντερνετ. Το θέμα είναι οτι εχω σταθερό pc και επειδή μου έδωσε το ελεύθερο να το κανω οτι θέλω σκέφτομαι να βάλω κάρτα στον σταθερό για να πιάνω το wifi απέναντι.Μπορεί καποιος να δώσει τα φώτα του??? ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rq4R8 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Αυτό που λες θα μπορούσε να γίνει με τη χρήση μιας τέτοιας κάρτας. Εγώ για να έχω καλύτερη ποιότητα και σταθερότητα θα έβαζα ένα extender με έξοδο ethernet και θα έδινα στον υπολογιστή με καλώδιο, έχοντας και καλύτερη σύνδεση σε όλες τις άλλες ασύρματες συσκευές, αφού έφτιαχνα ένα δίκτυο με άλλο όνομα για το δικό μου χώρο. Για extender πάρε κάτι με υποστήριξη για 5Ghz για να παίρνεις καλύτερη σύνδεση σε περίπτωση που το υποστηρίζει το ρούτερ της γειτόνισσας, αλλά και γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μπορεις να βαλεις και ενα repeater για να εχεις σε ολα ιντερνετ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα