lector Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, TR-909 είπε @lector εννοείς κάτι σαν τον Epson EcoTank L5290 ? Ναι. Σε laser εγχρωμο καποιοι φιλοι εδω εχουν προτεινει καποιους kyocera, διαβασε σχετικα θεματα. Προσωπικα δεν εχω αποψη γιατι ειναι σχετικα προσφατο μοντελο. Σε γενικες γραμμες ομως αν θες χρωμα αποφευγεις τους laser γιατι μακροπροθεσμα θα σου στοιχισουν ακριβα, μονο για χρηση σε επιχειρησεις θα τους προτεινα και αν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, TR-909 είπε Σε laser υπάρχει κάποια λύση ή ξεφεύγουμε για τα καλά? Έγχρωμος με όλα αυτα που θέλεις, θα ξεφεύγει αρκετά ή σε τιμή ή σε αναλώσιμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οι σειρές 5 και 6 που προτείνονται παραπάνω, δεν ανήκουν στον αρχικό προϋπολογισμό που αναφέρθηκε ("περίπου στα 200€") : 19 ώρες πριν, TR-909 είπε Budget γύρω στα 200€. Ήδη δηλαδή, το φτηνότερο εξ αυτών μοντέλο είναι +70% πιο ακριβό, από τον προϋπολογισμό. Συνεπώς, θα πρέπει να μας πείτε αν ισχύει ακόμα ή κάτι άλλαξε στο ενδιάμεσο. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από MauroPaltoudias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Οι σειρές 5 και 6 που προτείνονται παραπάνω, δεν ανήκουν στον αρχικό προϋπολογισμό που αναφέρθηκε ("περίπου στα 200€") : Ήδη δηλαδή, το φτηνότερο εξ αυτών μοντέλο είναι +70% πιο ακριβό, από τον προϋπολογισμό. Συνεπώς, θα πρέπει να μας πείτε αν ισχύει ακόμα ή κάτι άλλαξε στο ενδιάμεσο. Το έγραψα στο δικό μου ποστ, πως θα πρέπει να υπερβεί το Budget του για λύση ecotank που θα έχει τα fetaures που θέλει. Επίσης του έγραψα και εναλλακτική λύση εντός budget για ink advantage. Δυστυχώς δεν γίνεται και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος. Ή θα πληρώσει ακριβό μηχάνημα για φτηνά αναλώσιμα, ή το αντίθετο. Μεσα σε αυτές τις παραμέτρους πρότεινα τις δύο καλύτερες λύσεις κατα περίσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 11 λεπτά πριν, highpriest είπε Σε Epson οι σειρές L5XXX και L6XXXθα σε καλύψουν Απο Canon κοιτα σε σειρες G4XXX και G7XXX ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, με μια μικρή προσθήκη: καλύτερα να προτιμήσει Epson, λόγω της μεγαλύτερης εγγύησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, georgeole είπε ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, με μια μικρή προσθήκη: καλύτερα να προτιμήσει Epson, λόγω της μεγαλύτερης εγγύησης. Να σου πω την αλήθεια προτιμώ τον Canon μου απο τον Epson. Ούτε ένα μπλοκάρισμα χαρτιού όταν δίνω πολλές σελίδες μπρος πίσω. ΠΟΤΕ! Αντίθετα ο Epson τρώει κατα καιρούς καποια κολληματάκια. Για HP 415 ink tank δεν απαντώ καν. Ευτελής ποιοτικά.Τον έστειλα! Οποτε έδινα ανω των 10 σελίδων τραβούσε διπλά χαρτιά ή κολλούσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TR-909 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 @MauroPaltoudias Ναι ισχύει ότι γράφεις για το budget αλλά επειδή δεν αγοράζω /αλλάζω συχνά αν βρω κάτι που αξίζει την υπέρβαση σε λογικά πλαίσια ίσως την κάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, highpriest είπε Να σου πω την αλήθεια προτιμώ τον Canon μου απο τον Epson. Ούτε ένα μπλοκάρισμα χαρτιού όταν δίνω πολλές σελίδες μπρος πίσω. ΠΟΤΕ! Αντίθετα ο Epson τρώει κατα καιρούς καποια κολληματάκια. Για HP 415 ink tank δεν απαντώ καν. Ευτελής ποιοτικά.Τον έστειλα! Οποτε έδινα ανω των 10 σελίδων τραβούσε διπλά χαρτιά ή κολλούσε! Μάλιστα, μάλιστα! Θα μπορούσε κάποιος να προσθέσει και άλλο ένα επιχείρημα: Πού ξέρουμε αν, πότε και ποιο θα χαλάσει ώστε να χρειαστούμε εγγύηση; Άρα... Canon. Είναι καθαρά ζήτημα επιλογής. Πάντως, προσωπικά σχεδόν πάντα προτιμώ την εγγύηση, όποιο κι αν είναι το προϊόν. Κλασικό παράδειγμα, όταν ήταν να αγοράσω το laptop που έχω τώρα. Παρόλο που είχα σοβαρές και αξιόπιστες προτάσεις για αγορά, τελικά προτίμησα ένα Vostro λόγω της 3ετούς On-Site εγγύησης και... δεν το μετάνιωσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, TR-909 είπε @MauroPaltoudias Ναι ισχύει ότι γράφεις για το budget αλλά επειδή δεν αγοράζω /αλλάζω συχνά αν βρω κάτι που αξίζει την υπέρβαση σε λογικά πλαίσια ίσως την κάνω. Πολύ καλά. Άποψή μου - όπως και άλλων χρηστών παραπάνω - είναι να προχωρήσετε σε epson. Η πρώτη μου επαφή με τη συγκεκριμένη μάρκα ήταν το 2004 (epson aculaser 1100), η δεύτερη το 2008 (Epson photostylus ή κάτι τέτοιο, Α3 για σχέδια που χρειαζόταν να τυπώνω) και ομολογώ ότι με είχαν ταλαιπωρήσει αμφότερα. Το κόστος επισκευής του πρώτου δε, σε βλάβη που παρουσίασε, ήταν εκτός πραγματικότητας. Έκτοτε, ως εταιρεία την είχα αφήσει στην άκρη, ώσπου σε γραφείο με το οποίο συνεργάστηκα το 2020, είχα την τύχη να δοκιμάσω δύο μοντέλα eco tank. Θεωρώ ότι δεν θα σας απογοητεύσουν : η οικονομία του αναλώσιμου είναι τεράστιο πλεονέκτημα για μένα. Κολλήματα χαρτιού, να είχα 3-4 μέσα σε ενάμιση χρόνο, καθαρισμό κεφαλής μόνο όταν είχε μείνει εκτός λειτουργίας για 1+ μήνα. 46 λεπτά πριν, highpriest είπε Το έγραψα στο δικό μου ποστ, πως θα πρέπει να υπερβεί το Budget του για λύση ecotank που θα έχει τα fetaures που θέλει. Το είδα. Είπα όμως, να το γράψω και εγώ, με δικά μου λόγια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Το κόστος επισκευής του πρώτου δε, σε βλάβη που παρουσίασε, ήταν εκτός πραγματικότητας. Έτσι ακριβώς είναι. Πριν το 2000 είχα έναν inkjet Epson (δεν θυμάμαι πια μοντέλο) το οποίο τροφοδοτούσε με χαρτί κλασικά από πάνω. Από απροσεξία μου έσπασα το ένα ποδαράκι από αυτό το πλαστικό. Η αξιότιμη κ. Epson μου ζήτησε -τότε- 5.000 δραχμές για καινούριο (σημερινά πάνω από 60€). Μόλις το άκουσα, επειδή δεν καθόμουν, Ep(e)son - χτύπ(η)σον😒. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από georgeole Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 29 λεπτά πριν, georgeole είπε Έτσι ακριβώς είναι. Πριν το 2000 είχα έναν inkjet Epson (δεν θυμάμαι πια μοντέλο) το οποίο τροφοδοτούσε με χαρτί κλασικά από πάνω. Από απροσεξία μου έσπασα το ένα ποδαράκι από αυτό το πλαστικό. Η αξιότιμη κ. Epson μου ζήτησε -τότε- 5.000 δραχμές για καινούριο (σημερινά πάνω από 60€). Μόλις το άκουσα, επειδή δεν καθόμουν, Ep(e)son - χτύπ(η)σον😒. Μου θυμίσατε μια ίδια ακριβώς εμπειρία, με την Hewlett-Packard το σωτήριον έτος 1996-7. Για μια μικρή βλάβη, είχαν ζητήσει ένα Χ ποσό (όχι παράλογο) για εκτίμηση, ένα Υ ποσό για το ανταλλακτικό (ψιλοτσιμπημένο, ενημερώθηκα προφανώς, μετά την εκτίμηση της βλάβης) και μου είχαν εμφανίσει και ένα χαρτί που έπρεπε να υπογράψω σχετικά με ότι "για όσο καιρό το μηχάνημα κάθεται στο σέρβις και δεν επισκευάζεται, το κόστος παραμονής - ας πούμε υπερημερίας - θα είναι Ζ δραχμές/ημέρα". Όπως όλοι καταλάβαμε, το μηχάνημα παρέμεινε εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα