Saatalir Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, εδώ και 2 μέρες περίπου το router μου δεν δινει καθολου local ip address μεσω LAN στο εσωτερικό δίκτυο του σπιτιού μου. Επισυνάπτω κάτω ένα πρόχειρο διάγραμμα του δικτύου. Οτιδήποτε είναι συνδεδεμένο πάνω σε switch ΔΕΝ παίρνει ip address. Παρόλα αυτά αν συνδέσω laptop με καλώδιο κατευθείαν πάνω στις θυρες του speedport ολα είναι οκ, δηλ το λαπτοπ παίρνει ip address. Το θέμα είναι ότι αυτό το σεταπ το δουλεύω χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα, και ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει. Σπάω το κεφάλι μου να σκεφτώ τι άλλαξα τελευταία και το μόνο που μπορώ να αναφέρω είναι απλά λίγο περισσότερο torrent traffic χωρίς vpn. Να σημειώσω ότι μέσω WiFi όλα παίζουν κανονικά. Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη κι ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2022 από Saatalir Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 δεν είναι απίθανο το Switch1 να παρέδωσε πνεύμα. Δοκίμασε κάποιο από τα άλλα switch τράμπα και μία μία τις συσκευές σου επάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δοκίμασε επίσης το laptop συνδεδεμένο στο καλώδιο που φέρνει την σύνδεση στο 1ο switch από το Speedport. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Το σιγουρο παντως ειναι ενα, ο ρουτερ δεν εχει κανένα πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saatalir Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Update Αλλαξα το 2ο switch, που ηταν και το γηραιοτερο, και τωρα ολα ειναι οκ. Το περιεργο ειναι οτι το τεσταρα μονο του και φαινεται να ειναι οκ, αλλα οταν το βαζω μαζι με τα υπολοιπα οντως που και που δημιουργει προβληματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα