Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ποιο λόγο το playstation 5 στην Ελλάδα κοστολογειται στα 750-900€ σε όλα τα site, αφού στην Αμερική κοστίζει 500 δολάρια και στην Αγγλία 500 λιρες. Δεν μπορώ να καταλάβω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φουσκώνουν τιμή εκμεταλλευομενοι την περιορισμένη προσφορά.

Η παραγωγή του ps5 δεν αρκεί (κορονοΐος, chip shortage κλπ), ότι κυκλοφορεί εξαντλείται,  οποίος έχει άμεσα διαθέσιμο ζητάει όσα θέλει.

Τα μεγάλα και σοβαρά κατάστημα πωλούν στη σωστή τιμή, όποτε υπαρχει διαθεσιμότητα και πάντα αναγκάζουν σε αγορά bundle ή με χειριστήριο ή με παιχνίδι

Επεξ/σία από nickol-us
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/10/2022 στις 3:39 ΜΜ, nickol-us είπε

Φουσκώνουν τιμή εκμεταλλευομενοι την περιορισμένη προσφορά.

Η παραγωγή του ps5 δεν αρκεί (κορονοΐος, chip shortage κλπ), ότι κυκλοφορεί εξαντλείται,  οποίος έχει άμεσα διαθέσιμο ζητάει όσα θέλει.

Τα μεγάλα και σοβαρά κατάστημα πωλούν στη σωστή τιμή, όποτε υπαρχει διαθεσιμότητα και πάντα αναγκάζουν σε αγορά bundle ή με χειριστήριο ή με παιχνίδι

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ποιο site, κατάστημα η προσφορά θα πρότεινες σε κάποιον που θα ήθελε να το πάρει σε μια λογική τιμή; Σκρουτζ για παράδειγμα;

Επεξ/σία από Christmas Gamer
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου πω τι έκανα εγώ...

Παρακολουθούσα τα νήματα με την εξέλιξη παραγγελιών και είχα βάλει στα bookmark 3-4 μεγάλες αλυσίδες(plaisio,germanos,mediamarkt κλπ) που γνώριζα οτι φέρνουν συχνά-πυκνά.

Μόλις βρήκα διαθεσιμότητα παρήγγειλα. Νομίζω μετά από τόσο καιρό κυκλοφορίας οτι θα σου είναι λίγο πιο εύκολο. Τότε κάποια καταστήματα είχαν και λίστα αναμονής, ίσως καλό θα ήταν να επισκεφτείς κάποιο μεγάλο κατάστημα που να σε εξυπηρετεί λόγω περιοχής και να κάνεις μια ερώτηση

Επεξ/σία από nickol-us
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εδώ και μήνες όλα τα μεγάλα καταστήματα έχουν ps5 in-stock αλλά τα έχουν βάλει με ότι τους έχει περισσέψει 700+€.

Εχω να δω ps5 500 -ή 550 πλέων παααρα πολύ καιρό! 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, MorcyGr είπε

Εδώ και μήνες όλα τα μεγάλα καταστήματα έχουν ps5 in-stock αλλά τα έχουν βάλει με ότι τους έχει περισσέψει 700+€.

Σωστός, δεν είχα δει οτι είχαν σε στοκ.

Το ps5 500-550 το πληρώνεις πάλι απλά σε υποχρεώνουν να αγοράσεις και τα "συνοδευτικά" σε κανονική τιμή λιανικής και οχι bundle προσφορά

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, MorcyGr είπε

Ειχε το eshop σκετη κονσόλα στα 550 πριν μερικές μερες. Και μπράβο τους

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 31/10/2022 στις 7:53 ΜΜ, nickol-us είπε

Θα σου πω τι έκανα εγώ...

Παρακολουθούσα τα νήματα με την εξέλιξη παραγγελιών και είχα βάλει στα bookmark 3-4 μεγάλες αλυσίδες(plaisio,germanos,mediamarkt κλπ) που γνώριζα οτι φέρνουν συχνά-πυκνά.

Μόλις βρήκα διαθεσιμότητα παρήγγειλα. Νομίζω μετά από τόσο καιρό κυκλοφορίας οτι θα σου είναι λίγο πιο εύκολο. Τότε κάποια καταστήματα είχαν και λίστα αναμονής, ίσως καλό θα ήταν να επισκεφτείς κάποιο μεγάλο κατάστημα που να σε εξυπηρετεί λόγω περιοχής και να κάνεις μια ερώτηση

Θα άξιζε πιστεύεις να αγοράσω την κονσόλα μέσω αγγελίας στο Insomnia? Η είναι ρίσκο λες;

Δημοσ.

Τα εχουμε ξαναπει. Αγοραζεις bundle και επιστρεφεις τα υπολοιπα. Στην αποδειξη χρεωνονται ξεχωριστα, οποτε εισαι οκ.

1 ώρα πριν, Christmas Gamer είπε

Η είναι ρίσκο λες;

Δεν ειναι ρισκο, αλλα ποσο το βρισκεις? 450? 500? Για να εχει φαγωθει ηδη μερος/ολοκληρη η εγγυηση?

• Thanks 1
Δημοσ.

Α ευχαριστώ δεν το ήξερα ότι γίνεται να το κάνω αυτό με τα Bundle. 500 η 550 μάξιμουμ, κάποια από αυτά δεν έχουν εγγύηση πλέον.

• Λύση
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Christmas Gamer είπε

Α ευχαριστώ δεν το ήξερα ότι γίνεται να το κάνω αυτό με τα Bundle. 500 η 550 μάξιμουμ, κάποια από αυτά δεν έχουν εγγύηση πλέον.

Διαβασε εδω

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...