Rq4R8 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Γεια σας, σε σπιτι που ανακαινίζεται μόλις περάσαμε δομημένη καλωδίωση και άρχισα να ψαχνω για το ποιο σύστημα cctv θα εγκαταστησω. Θα μπουν 3 PoE switches και εκεί θα κουμπώσουν οι πρίζες στο εσωτερικό για access point κτλ. και τα καλώδια για τις εξωτερικές κάμερες που θα είναι συνδεδεμένες στο UTP που περάστηκε. Εχω καταλήξει σε αυτό το καταγραφικό με 3 απο αυτές τις κάμερες για κάλυψη του εξωτερικού χώρου. Στο καταγραφικό θα βάλω ένα 4ΤΒ δίσκo Western Digital και θα στέλνει και σε απομακρυσμένο NAS. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το στήσιμο αυτό; Επίσης ψάχνω για κάμερα εσωτερικού χώρου που θα μπει να δείχνει παράθυρα ισογείου, επίσης PoE, όποτε αν κάποιος έχει κάποια καλή πρόταση σε μικρού μεγέθους κάμερα που να δουλεύει με το καταγραφικό θα βοηθούσε για να μην βάλω κάποια κλασική bullet ή dome και μέσα στο σπιτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, Rq4R8 είπε Γεια σας, σε σπιτι που ανακαινίζεται μόλις περάσαμε δομημένη καλωδίωση και άρχισα να ψαχνω για το ποιο σύστημα cctv θα εγκαταστησω. Θα μπουν 3 PoE switches και εκεί θα κουμπώσουν οι πρίζες στο εσωτερικό για access point κτλ. και τα καλώδια για τις εξωτερικές κάμερες που θα είναι συνδεδεμένες στο UTP που περάστηκε. Βεβαιώσου οτι το Poe υποστηρίζει τις καμερες και τα AC που θα βαλεις... 5 ώρες πριν, Rq4R8 είπε Εχω καταλήξει σε αυτό το καταγραφικό με 3 απο αυτές τις κάμερες για κάλυψη του εξωτερικού χώρου. Στο καταγραφικό θα βάλω ένα 4ΤΒ δίσκo Western Digital και θα στέλνει και σε απομακρυσμένο NAS. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το στήσιμο αυτό; Για 3 καμερες καλο ειναι, για παραπανω κοιτα καποιο με περισσοτρεα απο 80mbps... Τα 4 TB ειναι overkill με Motion παιζει να γραφουν 1,5 χρονο μη πω 2 Για Nas θα δουλευε αν το υποστηρίζει και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rq4R8 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, gorge18 είπε Βεβαιώσου οτι το Poe υποστηρίζει τις καμερες και τα AC που θα βαλεις... Για 3 καμερες καλο ειναι, για παραπανω κοιτα καποιο με περισσοτρεα απο 80mbps... Τα 4 TB ειναι overkill με Motion παιζει να γραφουν 1,5 χρονο μη πω 2 Για Nas θα δουλευε αν το υποστηρίζει και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι πως επειδή το σπιτι θα είναι άδειο για πολύ μεγάλα διαστήματα για αυτό βάζω τέτοιο δίσκο. Οσον αφορά το PoE και οι δυο αναφέρουν 802.3af όποτε δεν νομίζω να έχω θέμα. Γενικά πιστεύεις πως καλύτερα να το βάλω σε motion ή να καταγράφει συνεχόμενα για να μην χάσει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Rq4R8 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι πως επειδή το σπιτι θα είναι άδειο για πολύ μεγάλα διαστήματα για αυτό βάζω τέτοιο δίσκο. Οσον αφορά το PoE και οι δυο αναφέρουν 802.3af όποτε δεν νομίζω να έχω θέμα. Γενικά πιστεύεις πως καλύτερα να το βάλω σε motion ή να καταγράφει συνεχόμενα για να μην χάσει κάτι; Το συνεχόμενο θα ειναι δυσκολο να το βρεις αν γινει κατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Στις 29/10/2022 στις 10:25 ΜΜ, Rq4R8 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι πως επειδή το σπιτι θα είναι άδειο για πολύ μεγάλα διαστήματα για αυτό βάζω τέτοιο δίσκο. Οσον αφορά το PoE και οι δυο αναφέρουν 802.3af όποτε δεν νομίζω να έχω θέμα. Γενικά πιστεύεις πως καλύτερα να το βάλω σε motion ή να καταγράφει συνεχόμενα για να μην χάσει κάτι; Αν θυμαμαι καλα... στο συνεχομενο, σου μαρκαρει μεσα και τα motion alert. Εχουν περασει βεβαια χρονια απο οταν εστησα ενα σετακι Hikvision. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, andreaspA είπε Αν θυμαμαι καλα... στο συνεχομενο, σου μαρκαρει μεσα και τα motion alert. Εχουν περασει βεβαια χρονια απο οταν εστησα ενα σετακι Hikvision. Εχουν smart search που το κανεις αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Τα περισσότερα καταγραφικά έχουν smart search, μπορείς να ρυθμίσεις σε κάθε κάμερα μια περιοχή κάλυψης και αν εντοπίσει κίνηση τότε στο μαρκάρι. Μετά μπαίνεις στην ημέρα που θες να δεις τι έγινε και σου βγάζει συνήθως με κόκκινο χρώμα το συμβάν, πατάς πάνω σε αυτό και σου δείχνει ακριβώς την ώρα που θες να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα