malias4 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Οντως καταντησε αηδια τοσα χρονια το ιδιο κ το ιδιο ui, εχω κ τις δυο κονσολες κ σκεφτομαι να το δωσω το xbox. Τοσο δυσκολο ειναι να δωσουν ενα update να ειναι κ το ui λιγο πιο ομορφο και next gen ? 1
fanboy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Πανέμορφο είναι. Και αυτό που έχει τώρα είναι εξαιρετικό βέβαια. Βέβαια το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι το ui αλλά να χαμέ να λέγαμε. Μου αρκεί να συνεχίζει να δίνει παιχνιδαρες με το Gamepass ❤️ 1
jimtriol Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, malias4 είπε Οντως καταντησε αηδια τοσα χρονια το ιδιο κ το ιδιο ui, εχω κ τις δυο κονσολες κ σκεφτομαι να το δωσω το xbox. Τοσο δυσκολο ειναι να δωσουν ενα update να ειναι κ το ui λιγο πιο ομορφο και next gen ? Παρομοίως ,άσε που δε χωράνε και τα σεμεδακια της μάνας μου με αυτό το σχήμα.Αισχος....Ενω στη γόνδολα χωράει μέχρι και τραπεζομάντηλο😂😂 Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από jimtriol
blacckvodka Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Στις 29/10/2022 στις 7:47 ΜΜ, polaki είπε Μα και ένα να μην είναι όπως λες, άντε να είναι 10-20 δευτερόλεπτα… Απορώ τί τους χαλάει πια. Χαλάει τους αναποφάσιστους Στις 29/10/2022 στις 7:56 ΜΜ, Tetrabitos είπε Βρε έχει πιο γρήγορη απόκριση αλλά ανάβεις ολόκληρο Xbox για Netflix. Για μένα είναι θέμα αρχής. Έχουμε ενεργειακή κρίση. Μόνο από smart TV! Όταν δω υπουργό με μαγκαλακι το χειμώνα και κεριά για οικονομία τις ώρες αιχμής τότε θα το πιστέψω για την "κρίση" 1
Tetrabitos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 20 ώρες πριν, blacckvodka είπε Χαλάει τους αναποφάσιστους Όταν δω υπουργό με μαγκαλακι το χειμώνα και κεριά για οικονομία τις ώρες αιχμής τότε θα το πιστέψω για την "κρίση" Δεν θα τους δείς γιατί παίρνουν 6Κ. Όσο και να κάψουν θα έχουν να πληρώσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα