KatalanosGR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, ψάχνω να αγοράσω μία οθόνη για gaming (console gaming: ps4 και switch) έχω budget 200-250 και μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη έχει όλα όσα ψάχνω: https://www.skroutz.gr/s/28232522/LG-24GN600-B-IPS-HDR-Monitor-23-8-FHD-1920x1080-144Hz-με-χρόνο-απόκρισης-1ms-GTG.html?from=account_favorites Θα ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα: 1)Την γνώμη σας (ή την εμπειρία σας) με την συγκεκριμένη οθόνη ? 2)Αν αξίζει να περιμένω blackfriday μπας και πάρω μια καλύτερη με πτώση τιμής... Γιατί απ' ότι είδα στα monitor σε αυτό το εύρος τιμής (150-300) δεν παίζουν και τρελές εκπτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoyalCo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Περίμενε τις προσφορές της Black Friday. Αυτό κάνουν οι περισσότεροι αυτή τη στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konlift Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Στις 29/10/2022 στις 12:37 ΜΜ, KatalanosGR είπε 2)Αν αξίζει να περιμένω blackfriday μπας και πάρω μια καλύτερη με πτώση τιμής... Γιατί απ' ότι είδα στα monitor σε αυτό το εύρος τιμής (150-300) δεν παίζουν και τρελές εκπτώσεις. Σε αυτές τις τιμές θα έλεγα καθόλου εκπτώσεις..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos_Tz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ...ειμουν σε αναζητηση 24αραs η 27αραs.....(με στριμωγμενο χωρο στο γραφειο μου..)..παρολο αυτα με κερδισε το 27αρι πανελ all the way σε συγκριση μεγεθουs....αν εχειs χωρο χτυπα ιντσεs...και εγω που δεν εχω..την στριμωξα απο δω απο κει την χωρεσα και τωρα χορταινω οφθαλμολουτρο....(δεν το μετανοιωσα σαν αγορα....) Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από Christos_Tz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα