Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έσπασα με το αυτοκίνητο τον καθρέφτη ενός σκούτερ Honda PCX150 και πρέπει να αγοράσω στον ιδοκτήτη του έναν καινούργιο. Έχει κανείς να προτείνει αξιόπιστο μαγαζί για ανταλλακτικά moto στην Αττική; Γιατί με μια αναζήτηση βλέπω τιμές για "γνήσιο" από 10€ μέχρι 30€, οπότε κάτι δεν πάει καλά.

Δημοσ.

Γιατί δεν κάνετε φιλική ώστε η άλλη πλευρά να βρει άκρη με την ασφάλεια του, το συνεργείο του κ εσύ να μην μπεις τέτοιο μπελά? 

(φαντάζομαι υπάρχουν ασφαλιστικές εκατέρωθεν)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TechnoState είπε

Γιατί δεν κάνετε φιλική ώστε η άλλη πλευρά να βρει άκρη με την ασφάλεια του, το συνεργείο του κ εσύ να μην μπεις τέτοιο μπελά? 

(φαντάζομαι υπάρχουν ασφαλιστικές εκατέρωθεν)

Για τέτοια ποσά και μικρές ζημιές καλύτερα να τα πληρώσεις από την τσέπη γιατί πιθανόν ανέβουν τα ασφάλιστρα μετά 

• Like 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, mak3don είπε

Για τέτοια ποσά και μικρές ζημιές καλύτερα να τα πληρώσεις από την τσέπη γιατί πιθανόν ανέβουν τα ασφάλιστρα μετά 

Δεν ανεβαίνουν.

• Like 3
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν ανεβαίνουν.

Πίστευα πως ανεβαίνουν επειδή από το 13 ζω στο εξωτερικό και εδώ ανεβαίνουν..

αφού δεν ανεβαίνουν τότε ας αναλάβει η ασφάλεια 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες ευχαριστώ, τελικά του έδωσα την επομένη το 30άρι να πάει αυτός. Δεν είχατε γράψει τα παραπάνω μέχρι τότε. Ντιλίβερι μετανάστης ήταν το παλικάρι. Ασφαλιστική δεν κάλυπτε γιατί ο φίλος τρόμαξε που μπήκα με φορά στη στροφή, έχασε ισορροπία και έπεσε μόνος του στο πλάι. Αν ήθελα έκανα τον κινέζο, όπως μου έχουν κάνει και μένα σε αντίστοιχη περίπτωση. Αλλά επειδή οδηγώ και εγώ μηχανή και έστω και λίγα ευρώ είναι υπόθεση για έναν ντιλίβερι, έπρεπε να τα δώσω.

• Like 3
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 7/11/2022 στις 1:39 ΜΜ, Balrog είπε

Παίδες ευχαριστώ, τελικά του έδωσα την επομένη το 30άρι να πάει αυτός. Δεν είχατε γράψει τα παραπάνω μέχρι τότε. Ντιλίβερι μετανάστης ήταν το παλικάρι. Ασφαλιστική δεν κάλυπτε γιατί ο φίλος τρόμαξε που μπήκα με φορά στη στροφή, έχασε ισορροπία και έπεσε μόνος του στο πλάι. Αν ήθελα έκανα τον κινέζο, όπως μου έχουν κάνει και μένα σε αντίστοιχη περίπτωση. Αλλά επειδή οδηγώ και εγώ μηχανή και έστω και λίγα ευρώ είναι υπόθεση για έναν ντιλίβερι, έπρεπε να τα δώσω.

μπραβο ρε μαγκα .. πολυ σωστος μακαρι ολοι ετσι να σκεφτοντουσαν 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...