Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paypal goods and services δεν προσφέρει ασφάλεια; Κυρίως για τον αγοραστή βέβαια είναι η αλήθεια.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, malakudi είπε

paypal goods and services δεν προσφέρει ασφάλεια; Κυρίως για τον αγοραστή βέβαια είναι η αλήθεια.

Ακριβώς. Τα fees δε, για τη μεριά του πωλητή, είναι αρκετά μεγάλα (χωρίς να προσφέρει σε αυτόν κάτι). Οπότε υπολογίζεις PayPal μόνο για eBay, κ.λπ. Εδώ, λίγο δύσκολο .

Δημοσ.

Κάποια καταστήματα ACS λένε ότι το κάνουν το "άνοιγμα κατα την παραλαβή στο κατάστημα" έχω ρωτήσει 2 καταστήματα κάποια στιγμή και μου είπαν ναι, official δε το γράφουν κάπου νομίζω.

Εγω σε όλες τής συναλλαγές θέλω να μιλήσω και στο τηλ. για να ακούσω τον άλλον αλλά και ο άλλος εμένα.

Έχει τύχει να βγάζω και φωτογραφίες καθώς δίνω το δέμα στην μεταφορική ή και να λέω οτι αν θέλετε κάνω βίντεο κλήση να το δίνω και να βγάζω tracking.

Το καλύτερο πιστεύω είναι να υπάρχουν και όλα γραμμένα στα μηνύματα του ινσομνια, και να βάζεις τον αγοραστή ώστε να ανοίγουν οι αξιολογήσεις. 

*αν και δεν έχω καταλάβει αν μπορούν να δουν οι mods τα μηνύματα και να "παρέμβουν" οταν πρόκειται για το δίκιο σου μέσω τον μηνυμάτων και αξιολογήσεων.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, valantis123 είπε

*αν και δεν έχω καταλάβει αν μπορούν να δουν οι mods τα μηνύματα και να "παρέμβουν" οταν πρόκειται για το δίκιο σου μέσω τον μηνυμάτων και αξιολογήσεων.

όχι δε μπορούν , μόνο αξιολόγηση μπορείς να κάνεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι δε μπορούν , μόνο αξιολόγηση μπορείς να κάνεις

Αυτό δε το καταλαβαίνω, δηλαδή αν στείλω σε κάποιον και δεν παραλάβει και του βάλω αρνητική θα μου βάλει και αυτός για αντίποινα και ας εχω δίκιο, δε μπορώ να κάνω κατι αν δε φταίω δηλαδή?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, valantis123 είπε

Αυτό δε το καταλαβαίνω, δηλαδή αν στείλω σε κάποιον και δεν παραλάβει και του βάλω αρνητική θα μου βάλει και αυτός για αντίποινα και ας εχω δίκιο, δε μπορώ να κάνω κατι αν δε φταίω δηλαδή?

ναι , δες στις αξιολογήσεις μου την αρνητική 😁

δεν ασχολούνται οι mods με αυτά

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

6 λεπτά πριν, valantis123 είπε

Πολύ σωστά. 

Αυτό που πονάει τον ελληνάρα, είναι τα λεφτά.

Στην τελευταία μου αγγελία (για αξία 800€) έβαλα όρο την (από πριν) κατάθεση 50€ για να στείλω με αντικαταβολή, τα οποία και ΔΕΝ επιστρέφονται σε περίπτωση μη παραλαβής. Έτσι πολύ απλά δε πρόκειται να στείλει κανένας αν σκοπεύει να κάνει εξυπνάδα. Και ναι, θα το κάνω σύστημα. Την πάτησα μία, την πάτησα δύο, φτάνει...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν ασχολούνται οι mods με αυτά

ΥΠΟΠΤΟΣ ο κορακιος που έχουμε το εξελ του ευαγγέλιο στα boodmarks!! 

Ναι η εξήγηση του τύπου οτι να ναι.

6 λεπτά πριν, Haldol είπε

Πολύ σωστά. 

Αυτό που πονάει τον ελληνάρα, είναι τα λεφτά.

Στην τελευταία μου αγγελία (για αξία 800€) έβαλα όρο την (από πριν) κατάθεση 50€ για να στείλω με αντικαταβολή, τα οποία και ΔΕΝ επιστρέφονται σε περίπτωση μη παραλαβής. Έτσι πολύ απλά δε πρόκειται να στείλει κανένας αν σκοπεύει να κάνει εξυπνάδα. Και ναι, θα το κάνω σύστημα. Την πάτησα μία, την πάτησα δύο, φτάνει...

Ναι και εγώ όταν είναι κατι αξίας ή βαρύ ζητάω μια προκαταβολή για να καλυφθούν τα μεταφορικά, αν μείνουν ρέστα όταν παραλάβω παλι πισω, ας τα δώσω πίσω.

Αλλά να τον είχες βάλει αγοραστή ε δεν πρέπει να του αφήσεις αρνητική ή ουδέτερη ξερω γω.. αλλά κάνεις την πάπια για να μην σου κάνει και αυτός μετά...

Επεξ/σία από valantis123
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

Πιο πριν προταθηκε ο πωλητης να βαζει τον αγοραστη στην αγγελια, ωστε τουλαχιστον να αφησει αξιολογηση αν κατι παει στραβα. Για ακριβως αυτον τον λογο, βαζω αφου παραλαβει και μου πει οτι ολα ειναι οκ. Σε κατι ακουστικα που ειχα πουλησει (sennheiser pxc 550) , ο αγοραστης μου ειπε οτι ειχε αποσυνδεσεις, ξαφνικα μου εστειλε φωτο με την ρυθμιση του ενος ακουστικου να εχει βγει εκτος, οχι να με λεει ενοχλητικο, ενω αυτος εψαχνε support σε συνδεσεις ios-discord και δεν ξερω τι, στελνοντας ποσα μηνυματα σε εμενα αντι φορουμ/reddit κτλ.

Καλυτερα ετσι, και βαζω οποιον θελω.

Δημοσ.

Είμαι τυχερός που μένω Αθήνα.Αγοραζω μόνο χερι-χερι και πουλάω Αθήνα μετά από συνάντηση,κι αν είναι επαρχία,μόνο αν προηγηθεί κατάθεση.

Θέλω να βοηθάω ,θέλω να στέλνω επαρχία ,λόγω δουλειάς μπορώ να τρέξω σε ΕΛΤΑ,σε οποιαδήποτε εταιρεία courier,σε ΚΤΕΛ ή δεν ξέρω πού αλλού (λίγο πολύ παντού έχω τρέξει),αλλά ΜΟΝΟ αν προηγηθεί κατάθεση.

Και πάντα το γράφω σε κάθε αγγελία μου.

Δημοσ.

Θα το πω ανοιχτά. ΕΙΜΑΙ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ. Σε ότι έχω πουλήσει, σε ότι έχω αγοράσει δεν μου έχει παιχτεί ακόμη κάποια βλακεία. Σαν πωλητής, έχει τύχει να στείλω αντικείμενο και να πληρωθώ μετά, έχει τύχει βέβαια, άνθρωπος να με έχει πληρώσει και να αργήσω να στείλω το αντικείμενο λόγω χρόνου. 

Δεν ξέρω τι είναι πιο σημαντικό, νομίζω πάντως πριν χρόνια υπήρχε περίπτωση ατόμου με πολλές αξιολογήσεις οι οποίες ήταν όλες καλές, όπου ξεκίνησε και scamαρε ανθρώπους (50αρικα πρέπει να ήταν ή και παραπάνω) γιατί είχε σαν ασπίδα τις θετικές αξιολογήσεις.

Είναι πάντως και η τύχη, σε τι άνθρωπο θα πέσεις. Εύχεσαι να μην είναι μαλάκας αν στείλεις με αντικαταβολή κι εύχεσαι να μην είναι μαλάκας αν είναι να παραλάβεις με αντικαταβολή.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Πιο πριν προταθηκε ο πωλητης να βαζει τον αγοραστη στην αγγελια, ωστε τουλαχιστον να αφησει αξιολογηση αν κατι παει στραβα. Για ακριβως αυτον τον λογο, βαζω αφου παραλαβει και μου πει οτι ολα ειναι οκ.

ναι αλλά είναι και λογικό να μη δεχτεί ο αγοραστής να παραλάβει (ή αν θέλει να ρισκάρει να μην κάνει κατάθεση) αν δεν μπει ως αγοραστής

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι αλλά είναι και λογικό να μη δεχτεί ο αγοραστής να παραλάβει (ή αν θέλει να ρισκάρει να μην κάνει κατάθεση) αν δεν μπει ως αγοραστής

Ε οκ, θα βρεθεί ο επόμενος. Καλύτερο από το να βασίζεσαι στον αγοραστή για να μπορεί ο πωλητής να απαντήσει (οπως ήταν παλιά δηλαδή). 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Καλύτερο από το να βασίζεσαι στον αγοραστή για να μπορεί ο πωλητής να απαντήσει (οπως ήταν παλιά δηλαδή). 

δεν κατάλαβα τι εννοείς

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

δεν κατάλαβα τι εννοείς

Παλιά δεν έπρεπε να αφήσει ο αγοραστής αξιολόγηση (αφού κλειδωθεί η αγγελία), για να απαντήσεις ως πωλητής? Λάθος θυμάμαι? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...