anonymus73 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Στο laptop του τίτλου ((με WIn10) , μου έβγαλε το παρακάτω μνμ: Άλλαξα την μπαταρία (CR2032 Αλλά το πρόβλημα παραμένει, κάθε φορά θα πρέπει να φτιάχνω την ημερομηνία. Να αναφέρω ότι η κανονική μπαταρία του έχει βγει off και το δουλεύω μόνο με τον φορτιστή του ( την έχω όμως αφήσει στο laptop) Τα windows λόγω αυτού του πρπβλήματος δεν ξεκινάνε αλλά κάνου συνέχεια automatic repair και παρόλο που μέσω του advance options κάνω startup repair μου βγάζουν μνμ "windows couldn't load correctly" Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από anonymus73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kremenarasi Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Αν αλλαξατε cmos Μπαταρια μπειτε bios Και ρυθμησε την ωρα. save -exit και αν τι ξανακανει μετριστε την cmos εαν εχει ρευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 είτε η "νέα" cmos battery είναι off είτε -βάσει της εικόνας- οι επαφές δεν είναι σωστές => σαν να ΜΗΝ έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonymus73 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Ευχαριστώ για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα