Προς το περιεχόμενο

Audi

Dimakos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάγκες τα φώτα σας ..

Έχω ένα πρόβλημα στα φωτακια τις πινακίδας, με το που ανάβω τα φώτα ανάβουν τα φωτάκια τις πινακίδας για 5 δευτερόλεπτα και σβήνουν... Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, tigergreg είπε

Για  να  μην  μπορουν  να  σε  γραψουν  το  βραδυ....😃

Το θέμα είναι ότι πίσω τα φανάρια είναι σε 2 κομμάτια το μεγάλο και το μικρό , το βράδυ ανάβουν και τα δύο μόνο που το μικρό για να ανάψει παίρνει ρεύμα από το καλώδιο της πινακίδας και γι'αυτό δεν ανάβουν ούτε αυτά ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν είναι a3 8pa sportback 2006 και έχω αλλάξει τα φανάρια σε facelift(με ανταπτορακια) νμζ είναι led το θέμα είναι ότι έχει ένα χρόνο σχεδόν που τα έχω αλλάξει αλλα τώρα τις τελευταίες μέρες παρατήρησα ότι ανάβουν για δευτερόλεπτα και σβήνουν ..

Screenshot_2022-10-28-22-45-38-91_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg

56 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

1 λεπτό πριν, Dimakos7 είπε

Λοιπόν είναι a3 8pa sportback 2006 και έχω αλλάξει τα φανάρια σε facelift(με ανταπτορακια) νμζ είναι led το θέμα είναι ότι έχει ένα χρόνο σχεδόν που τα έχω αλλάξει αλλα τώρα τις τελευταίες μέρες παρατήρησα ότι ανάβουν για δευτερόλεπτα και σβήνουν ..

2 λεπτά πριν, Dimakos7 είπε

Σβήνουν μόνο τα μικρά(που παίρνουν ρεύμα από το καλώδιο που δίνει φως στην πινακίδα) και τα φωτάκια της πινακίδας .. τα μεγάλα ανάβουν κανονικά 

1 ώρα πριν, geodimis είπε

Σου βγάζει μήνυμα σφάλματος στο κεντρικό καντράν μεταξύ ταχύμετρου/στροφομέτρου;

Σε αυτά τα μοντέλα το οθόνακι στο κέντρο είναι κλειδωμένα δεν δείχνει τπτ παρά μόνο κάποια σφάλματα αν εμφανιστούν πχ λάδια νερά κ.λ.π και πόρτες που ανοίγουν 

Επεξ/σία από Dimakos7

Στις 28/10/2022 στις 4:22 ΜΜ, Dimakos7 είπε

Μάγκες τα φώτα σας ..

Έχω ένα πρόβλημα στα φωτακια τις πινακίδας, με το που ανάβω τα φώτα ανάβουν τα φωτάκια τις πινακίδας για 5 δευτερόλεπτα και σβήνουν... Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό;;

κλασσικο προβλημα με τα audi: αυτο γινεται ειτε με κινεζο leds ειτε με οτι ναναι λαμπες αλογονου. Βρες αν μπορεις τα βολτ/watts/A που κανονικα περνει η λαμπα εκει και παρε με τα ιδια χαρακτηριστικα. Αν θες leds τοτε ψαξε λαμπες με error free για audi. Εγω οταν ειχα audi ειχα πειραματιστει με 2-3 διαφορετικες μαρκες/τυπους μεχρι να βρω αυτη που δουλευε χωρις σφαλμα/σβησιματα

Στις 2/11/2022 στις 9:28 ΠΜ, vamvakoolas είπε

κλασσικο προβλημα με τα audi: αυτο γινεται ειτε με κινεζο leds ειτε με οτι ναναι λαμπες αλογονου. Βρες αν μπορεις τα βολτ/watts/A που κανονικα περνει η λαμπα εκει και παρε με τα ιδια χαρακτηριστικα. Αν θες leds τοτε ψαξε λαμπες με error free για audi. Εγω οταν ειχα audi ειχα πειραματιστει με 2-3 διαφορετικες μαρκες/τυπους μεχρι να βρω αυτη που δουλευε χωρις σφαλμα/σβησιματα

Εμένα το κύριο πρόβλημα μου ήταν τα πίσω  φανάρια(τα μικρά κομματια έβαλα φωτό πιο πάνω)που δεν άναβαν και τελικά βρήκα το πρόβλημα και το έκανα όλα καλά τώρα. Το πρόβλημα ήταν οι λάμπες στην πινακίδα αν δεν ανάβουν αυτά δεν ανάβουν και τα μικρά φανάρια τώρα πως γίνεται αυτό δεν ξέρω 

για τις λαμπες στη πινακιδα αναφερομουν γιατι κλασσικα οι ιδιοκτητες αυτο συχνα αλλαζουν γιατι ειναι απλο. Ωστοσο βγαζει τοσο σφαλμα στο καντραν οσο και προβληματα με το πισω ηλεκτρικο κυκλωμα (φαναρια στοπ πισω, οπισθεν κτλ)

25 λεπτά πριν, Dimakos7 είπε

Εμένα το κύριο πρόβλημα μου ήταν τα πίσω  φανάρια(τα μικρά κομματια έβαλα φωτό πιο πάνω)που δεν άναβαν και τελικά βρήκα το πρόβλημα και το έκανα όλα καλά τώρα. Το πρόβλημα ήταν οι λάμπες στην πινακίδα αν δεν ανάβουν αυτά δεν ανάβουν και τα μικρά φανάρια τώρα πως γίνεται αυτό δεν ξέρω 

Γιατί παίρνουν απο εκεί ρευμα,όπως τα λαμπάκια του χριστουγεννιάτικου δεντρου ,αν εχει καεί ένα δεν αναβουν και τα επόμενα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...