Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Nera1 είπε

Αν είχε 870,θα έκανε 380 ευρώ.

Δε πουλάει τρέλα επειδή είναι "φθηνά",πουλάει επειδή καλύπτει πολλές ανάγκες σε αυτά τα λεφτά.Μια καλή οθόνη, μεγάλη μπαταρία,γρ.φόρτιση.Αυτα είναι τα απαραίτητα.

Ο 870,δεν είναι ανάγκη στα 230 ευρώ.Ειναι επεξεργαστής gaming.

H εταιρία αυτή όμως υποτίθεται είναι για να σου πουλάει τούμπανα κινητά σε χαμηλές τιμές !!! Τα προπερσινά μοντέλα ήδη καλύπτουν τις ανάγκες και μάλιστα ήταν πιο φθηνά σε σχέση με τα τωρινά μοντέλα τους που είναι πιο ακριβά και ασύμφορα... Επίσης δεν βελτίωσαν καν τις ultrawide και macro κάμερες σαν νεότερα μοντέλα που είναι.

Επεξ/σία από KnightRider
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πάντως αυτά είναι οι κινέζικες εκδόσεις. Οι Global βγαίνουν μήνες μετά και μπορεί να έχουν τελείως άλλα Specs. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chef_Alexander είπε

Άλλο ποσότητα και άλλο ποιότητα! Τι να τα κάνω τα πολλά Megapixel και τα πολλά Watt αν οι φωτογραφίες δεν είναι ποιοτικές και η μπαταρία χρειάζεται αντικατάσταση σε τακτά χρονικά διαστήματα???

Καλά,τα πολλά mp έχουν τη χρήση τους.

Κινητά με γρήγορη φόρτιση υπάρχουν εδώ και χρόνια.

Είχες κάποιο και χρειάστηκε να αλλάξεις μπαταρία πριν τη διετία;

Που κοστίζει δέκα ευρώ..δε το λες και σημαντικό ποσό για την ευκολία.να φορτίζεις οπότε θες,όσο θες ,πολύ γρήγορα.

19 λεπτά πριν, KnightRider είπε

H εταιρία αυτή όμως υποτίθεται είναι για να σου πουλάει τούμπανα κινητά σε χαμηλές τιμές !!! Τα προπερσινά μοντέλα ήδη καλύπτουν τις ανάγκες και μάλιστα ήταν πιο φθηνά σε σχέση με τα τωρινά μοντέλα τους που είναι πιο ακριβά και ασύμφορα... Επίσης δεν βελτίωσαν καν τις ultrawide και macro κάμερες σαν νεότερα μοντέλα που είναι.

ποτέ δεν ήταν τούμπανο η σειρά Redmi.Πολύ καλές συσκευές για τα λεφτά τους ,ήταν,και με ορίζοντα διετίας.

Η ultrawide είναι κάμερα συγκεκριμένης χρησιμότητας, ναι μια αναβάθμιση θα ήταν καλή,αν και δεν ξέρουμε αισθητήρα ακόμα.

Η μακρο,τελείως gimmick,μια φορά την χρειάστηκα να δω τον κωδικό πάνω σε μια βίδα.

Βόλεψε,αλλά μια χρήση στα 2 χρόνια,ε...άχρηστη.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, PaNtErAz είπε

Xiaomi 11T Pro με 120W και δεν μπορώ να γυρίσω σε τίποτα άλλο. Βλέπω 10% και γελάω, το βάζω στην πρίζα και μέχρι να πλυθώ για να φύγω για δουλειά έχει πάει πάνω από 70-80% και αντέχει όλη μέρα...

Το προηγούμενο μου είχε 18w φόρτιση, και την έλεγα γρήγορη, πραγματικά δεν επιστρέφεις σε αργή φόρτιση!!!

• Thanks 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, prokomeni είπε

Εγω εχω στα 33βατ και η συζυγος στα 120. Δεν εχεις ιδεα ποσο με χαλαει το δικο μου οταν βλεπω το αλλο να πεταει.

Ειναι μια ευκολια οσο σε παιρνει να ετοιμαστεις να φορτιζει.

Βεβαια δεν ειναι θεμα ζωης και θανατου.

Εγω παλι φροντιζω παντα να φορτιζω το κινητο μου πριν κοιμηθω (oneplus 9 pro).. Με φορτιστη samsung 18watt...και πριν παω δουλεια την επομενη μερα το βαζω αλλα δεκα λεπτα να παει ξανα 100%(συνηθως χανει 1-2% στο 8ωρο ύπνου)... Και τ ξαναφορτιζω το βράδυ.. Δεν εχει χρειαστει ποτε να φορτισω μεσα στη μερα.. Τωρα ειναι αναλογα και τη χρηση και αναλογα και την συσκευη προφανως.. Αλλα ενα χρονο και κατι μηνες που το εχω η μπαταρια του ειναι ακριβως ιδια με την πρωτη μερα.. Ενω αν το φορτιζα με το δικο του φορτιστη των 66watt...δεν ξερω κατα ποσο θα ήταν στην ιδια κατασταση ενα χρονο μετα... Ενδεικτικά φιλος μου που εχει την ίδια συσκευη και φορτιζει με τον 66watt...δεν του βγάζει μερα με τιποτα πλεον ενω στην αρχη δεν ειχε θεμα. Εν ολιγης πιο πολυ με ενδιαφέρει προσωπικά να μην καταστρεψω τη μπαταρια... Αλλα απ την αλλη δν το αφηνω να μηδενίσει και ποτε.. Στο 40-50% το φορτιζω.. Ειναι τι βολευει τον καθενα. Παντως αν διαλεγα ενα απο τα νεα redmi θα διαλεγα βαση καμερας οπως ειπα στο σχολιο μου.. Την δοκιμασμενη (απο αλλες εταιρίες) λυση. 

Δημοσ.

Poco f3 8 256 στα 305 ευρώ πριν 6 μήνες και ας βγάλουν redmi 12 στα 400 με πολύ κατώτερο soc και γενικά κινητό. Καλα κινητά σε σωστές τιμές υπάρχουν και υπήρχαν λίγο ψάξιμο χρειάζεται. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε

Εγω παλι φροντιζω παντα να φορτιζω το κινητο μου πριν κοιμηθω (oneplus 9 pro).. Με φορτιστη samsung 18watt...και πριν παω δουλεια την επομενη μερα το βαζω αλλα δεκα λεπτα να παει ξανα 100%(συνηθως χανει 1-2% στο 8ωρο ύπνου)... Και τ ξαναφορτιζω το βράδυ.. Δεν εχει χρειαστει ποτε να φορτισω μεσα στη μερα.. Τωρα ειναι αναλογα και τη χρηση και αναλογα και την συσκευη προφανως.. Αλλα ενα χρονο και κατι μηνες που το εχω η μπαταρια του ειναι ακριβως ιδια με την πρωτη μερα.. Ενω αν το φορτιζα με το δικο του φορτιστη των 66watt...δεν ξερω κατα ποσο θα ήταν στην ιδια κατασταση ενα χρονο μετα... Ενδεικτικά φιλος μου που εχει την ίδια συσκευη και φορτιζει με τον 66watt...δεν του βγάζει μερα με τιποτα πλεον ενω στην αρχη δεν ειχε θεμα. Εν ολιγης πιο πολυ με ενδιαφέρει προσωπικά να μην καταστρεψω τη μπαταρια... Αλλα απ την αλλη δν το αφηνω να μηδενίσει και ποτε.. Στο 40-50% το φορτιζω.. Ειναι τι βολευει τον καθενα. Παντως αν διαλεγα ενα απο τα νεα redmi θα διαλεγα βαση καμερας οπως ειπα στο σχολιο μου.. Την δοκιμασμενη (απο αλλες εταιρίες) λυση. 

καλα μπορει να κανει και αλλη χρηση ο φιλος σου. Δεν βγαζεις ακρη ετσι.

Για μενα αν κρατανε 80 με 90 τα εκατο μπαταριας μετα απο 3 χρονια νομιζω ειναι οκ.

Θα δειξει. Εγω ειμαι στα 33 βατ και μετα απο 2 χρονια δεν εχει διαφορα. Τα πανω απο 100 βατ θα τα δουμε στην πορεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

XIAOMI το κινητο για φοιτηταί κ παιδάκια γυμνασίου. Οι σοβαροί ανθρωποι πάνε σε ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ ή ΑΠΠΛΕ...

Επισης ειναι τοσο φτηνα γιατι δινεις τα δεδομενα σου σε ΚΙΝΑ, κ διαφημισεις, αν δεν εδινες τα δεδομενα θα ηταν σε τιμες ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ 

Επεξ/σία από Dhmosios_Ypalilos
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Ωραίο αλλά μας τα χαλάει ο επεξεργαστής, όταν βγει κάτι ποιο ισορροπημένο όπως το gt neo 3 με τον 8100 και έστω τα 150w θα το προτιμήσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, georgik123 είπε

210 κινέζικα watt απ ότι καταλαβαίνω!!!

κινεζικα ελληνικα η γερμανικα δεν ξερω.

Αν ισχυει το βιντεο απο 0 στα 100 το κανει σε 9 λεπτα.

Επεξ/σία από prokomeni
Δημοσ.
3 ώρες πριν, prokomeni είπε

καλα μπορει να κανει και αλλη χρηση ο φιλος σου. Δεν βγαζεις ακρη ετσι.

Για μενα αν κρατανε 80 με 90 τα εκατο μπαταριας μετα απο 3 χρονια νομιζω ειναι οκ.

Θα δειξει. Εγω ειμαι στα 33 βατ και μετα απο 2 χρονια δεν εχει διαφορα. Τα πανω απο 100 βατ θα τα δουμε στην πορεια

Ακριβως.. Θα φανει... Παντως απο ενα p30 pro που ειχα και το φορτιζα με 40 watt και το κινητο εβραζε οση ωρα φορτιζε... Δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει γρηγορη φορτιση απο τοτε και μετα πουθενα... Αλλα οπως ειπες ειναι και αναλογα την χρηση. (ο φιλος το λιωνει το κινητο η αληθεια ειναι)..και τι αναγκες/συνήθειες εχει καθενας. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, prokomeni είπε

κινεζικα ελληνικα η γερμανικα δεν ξερω.

Αν ισχυει το βιντεο απο 0 στα 100 το κανει σε 9 λεπτα.

Κοίτα να δεις που φτάσαμε.....να μετράμε το χρόνο φόρτισης μιας κινητής συσκευής όπως μετράνε οι κατασκευαστές αυτοκινήτων την επιτάχυνση!!!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dhmosios_Ypalilos είπε

XIAOMI το κινητο για φοιτηταί κ παιδάκια γυμνασίου. Οι σοβαροί ανθρωποι πάνε σε ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ ή ΑΠΠΛΕ...

Τι μας λες πω ρε δεν το ηξερα παω να φαω ενα μηλο !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Dhmosios_Ypalilos είπε

Επισης ειναι τοσο φτηνα γιατι δινεις τα δεδομενα σου σε ΚΙΝΑ, κ διαφημισεις, αν δεν εδινες τα δεδομενα θα ηταν σε τιμες ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ 

H για αυτούς που θέλουν το κινητό τους να κάνει το 1/6 του μισθού τους και όχι παραπάνω από ένα μισθό τους.

Τουλάχιστον για εμένα προσωπικά έτσι πάει, δεν πετάω τα λεφτά μου σε χαζομάρες και πίστεψέ με χρησιμοποιώ το κινητό μου πολύ περισσότερο από τον μέσο χρήστη Samsung και ειδικά Apple

Επεξ/σία από logistoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...