Nera1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, mants118 είπε Έχω το redmi 11 pro plus, κάνει τη δουλειά του μια χαρά και η γρήγορη φόρτιση 120w σε 20 λεπτά το πολύ το έχει πάει στο 100%. Είμαι ευχαριστημένος αλλά δεν έχει κάτι που θα έλεγες ότι σε εντυπωσιάζει η συσκευή ώστε να πας πχ στο 12 pro plus... (Από φωτογραφία το δικό μου μέτριο) Κάτι αναφέρθηκε για ois, που το έβρισκες μόνο στα Α52ς των 270 ευρώ(300+πλέον)
Giorgos17589 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το pro η καλυτερη επιλογη.. Ολα ιδια (η φορτιση μου ειναι αδιαφορη προσωπικα)... Κ εχει και τον imx 766 με ois που ειναι αποδεδειγμένα πολυ καλος αισθητηρας και εχει τοπ επιδοσεις (αναλογα και τη συσκευη) οποτε... Ποσο να τα κανει χαλια η xiaomi και να μην βγαζει καλα.. Δεν μπορει πολυ. Οσον αφορα τα αλλα δυο... Δεν εχουμε δει ακομα καν δειγματα με το αισθητηρα αυτόν οποτε.. Πας στα σιγουρα.. Στο pro. Για τη μπαταρια δεν νομιζω να έχει κανεις τοοοοσο περιορισμενο χρονο που να θελει να φορτιζει στο.. 9λεπτο...και να του φαινεται πολυ το 45λεπτο..ασε που στον χρονο πανω θα εχει γινει μαρμελάδα.. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από Giorgos17589
prokomeni Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Giorgos17589 είπε Το pro η καλυτερη επιλογη.. Ολα ιδια (η φορτιση μου ειναι αδιαφορη προσωπικα)... Κ εχει και τον imx 766 με ois που ειναι αποδεδειγμένα πολυ καλος αισθητηρας και εχει τοπ επιδοσεις (αναλογα και τη συσκευη) οποτε... Ποσο να τα κανει χαλια η xiaomi και να μην βγαζει καλα.. Δεν μπορει πολυ. Οσον αφορα τα αλλα δυο... Δεν εχουμε δει ακομα καν δειγματα με το αισθητηρα αυτόν οποτε.. Πας στα σιγουρα.. Στο pro. Για τη μπαταρια δεν νομιζω να έχει κανεις τοοοοσο περιορισμενο χρονο που να θελει να φορτιζει στο.. 9λεπτο...και να του φαινεται πολυ το 45λεπτο..ασε που στον χρονο πανω θα εχει γινει μαρμελάδα.. Εγω εχω στα 33βατ και η συζυγος στα 120. Δεν εχεις ιδεα ποσο με χαλαει το δικο μου οταν βλεπω το αλλο να πεταει. Ειναι μια ευκολια οσο σε παιρνει να ετοιμαστεις να φορτιζει. Βεβαια δεν ειναι θεμα ζωης και θανατου. 2
KnightRider Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 26 λεπτά πριν, Nera1 είπε Που θα τα δεις τα 8Κ; Από περιέργεια.Αντε και τα τράβηξες με συσκευή των 230 ευρώ.Εχεις οθόνη 3000 ευρώ; Γκρινια για την γκρινια. Απλά είναι ειρωνεία να έχεις πολύ καλό αισθητήρα κάμερας και να σου βάζουν ένα μέτριο chip το οποίο σου περιορίζει τις δυνατότητες αυτές εφόσον πουλάνε Pro μοντέλα - τουλάχιστον ας έβαζαν Snapdragon 870 για να έχεις 4K/60fps 1
leoragk Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Απίστευτα τα σχόλια, "γιατί 210w ? ". Η απάντηση είναι γιατί μπορούν να δώσουν με τέτοια ευκολία/ τεχνολογικό Upgrade στους καταναλωτές και το κάνουν. Έχω κινητό με 60w και πραγματικά φορτίζει 20% -80% μέχρι να κάνω ένα ντουσ(ζ)-άκι... Όσο οι εταιρείες με οικονομικότερες προτάσεις κινητών προσφέρουν ανεβασμένα specs προκειμένου να προσελκύσουν κόσμο, τόσο πιέζουν τους "από πάνω" να δώσουν και αυτοί με την σειρά τους.( android /IOS). Να πάμε στην αυτοκινητοβιομηχανία της ford και να πούμε γιατί το fiesta 1000cc το βγάζει 125 άλογα... θα εκραγεί το μοτέρ. 5 1
TheoAlex50 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, MikeKata είπε Πάνε οι παλιές καλές εποχές που το Redmi Note (4-4X) έκανε 130$-150$ στο release date... Θέμα χρόνου ήταν. Πούλαγε στο κόστος για να την μάθει ο κόσμος και σταδιακά μετά αύξηση κόστους, αύξηση ακριβων μοντέλων κτλ κτλ. Όπως κάνει πλέον κάθε "νέα" εταιρεία. 1
Αντικειμενικός Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, skiabox είπε Ανέφερα εγώ πουθενά την apple? τα περιεγραψες!
skiabox Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Αντικειμενικός είπε τα περιεγραψες! Σε πληροφορώ ότι το κινητό μου είναι samsung galaxy s22+. Ποτέ πια κινέζικο που με άφηνε μισή ώρα χωρίς internet μέσα στην πόλη, λόγω άχρηστων υλικών κατασκευής που δεν πιάνουν προφανώς όταν έχουν να κάνουν με κεραίες κινητής του υπόλοιπου κόσμου, εκτός Κίνας, που εκπέμπουν στο 1/10 της ακτινοβολίας των Κινέζικων. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από skiabox 1 1
Chef_Alexander Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Άλλο ποσότητα και άλλο ποιότητα! Τι να τα κάνω τα πολλά Megapixel και τα πολλά Watt αν οι φωτογραφίες δεν είναι ποιοτικές και η μπαταρία χρειάζεται αντικατάσταση σε τακτά χρονικά διαστήματα??? 2 1
logistoulis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει καταντήσει αστείο να παραπονιέται ο κόσμος για τη γρήγορη φόρτιση μόνο και μόνο επειδή δεν τη δίνει η όποια αγαπημένη τους εταιρεία. Είναι αρκετά σημαντικό να μην περιμένεις σαν ηλίθιος ένα δίωρο να φορτίσει το κινητό σου σε περίπτωση που έχεις ξεχαστεί τι να κάνουμε τώρα.. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από logistoulis 1 2
TaxiarhisGR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, nick_corobos είπε 210w? Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει τόση ισχύς με usb-c? Το USB C δινει εως και 240W δεν υπαρχει προβλημα. 1
mants118 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 15 λεπτά πριν, logistoulis είπε Είναι αρκετά σημαντικό να μην περιμένεις σαν ηλίθιος ένα δίωρο να φορτίσει το κινητό σου σε περίπτωση που έχεις ξεχαστεί τι να κάνουμε τώρα.. Πραγματικά αν δεν έχεις κινητό με γρήγορη φόρτιση δε το καταλαβαίνεις! Το δικό μου φορτίζει στο 20λεπτο το πολύ! Πολλά πρωινά έχω ξυπνήσει και ενώ είμαι σχεδόν έτοιμος για δουλειά βλέπω 25%, εννοείται δε βγαίνεις από το σπίτι με τέτοιο ποσοστό μπαταρίας, ε στο 10λεπτο έχει πάει στο 80%! 1 2
Nera1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, KnightRider είπε Απλά είναι ειρωνεία να έχεις πολύ καλό αισθητήρα κάμερας και να σου βάζουν ένα μέτριο chip το οποίο σου περιορίζει τις δυνατότητες αυτές εφόσον πουλάνε Pro μοντέλα - τουλάχιστον ας έβαζαν Snapdragon 870 για να έχεις 4K/60fps Αν είχε 870,θα έκανε 380 ευρώ. Δε πουλάει τρέλα επειδή είναι "φθηνά",πουλάει επειδή καλύπτει πολλές ανάγκες σε αυτά τα λεφτά.Μια καλή οθόνη, μεγάλη μπαταρία,γρ.φόρτιση.Αυτα είναι τα απαραίτητα. Ο 870,δεν είναι ανάγκη στα 230 ευρώ.Ειναι επεξεργαστής gaming. 1 ώρα πριν, skiabox είπε Σε πληροφορώ ότι το κινητό μου είναι samsung galaxy s22+. Ποτέ πια κινέζικο που με άφηνε μισή ώρα χωρίς internet μέσα στην πόλη, λόγω άχρηστων υλικών κατασκευής που δεν πιάνουν προφανώς όταν έχουν να κάνουν με κεραίες κινητής του υπόλοιπου κόσμου, εκτός Κίνας, που εκπέμπουν στο 1/10 της ακτινοβολίας των Κινέζικων. Πραγματικά δε μας απασχολεί η γνώμη σου για τα απλ. 49 λεπτά πριν, mants118 είπε Πραγματικά αν δεν έχεις κινητό με γρήγορη φόρτιση δε το καταλαβαίνεις! Το δικό μου φορτίζει στο 20λεπτο το πολύ! Πολλά πρωινά έχω ξυπνήσει και ενώ είμαι σχεδόν έτοιμος για δουλειά βλέπω 25%, εννοείται δε βγαίνεις από το σπίτι με τέτοιο ποσοστό μπαταρίας, ε στο 10λεπτο έχει πάει στο 80%! είναι από τα πράγματα που αν δεν το δεις στη πράξη,δε το καταννοείς πόσο βολικό είναι. 2
PaNtErAz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Xiaomi 11T Pro με 120W και δεν μπορώ να γυρίσω σε τίποτα άλλο. Βλέπω 10% και γελάω, το βάζω στην πρίζα και μέχρι να πλυθώ για να φύγω για δουλειά έχει πάει πάνω από 70-80% και αντέχει όλη μέρα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα