dimitrisdim14 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Γιατί ρε παιδιά 210 βατ φόρτιση . Έλεος δλδ. Λες και με τα 25-45 βατ της σαμσουγκ πχ δεν είμαστε καλυμμένοι . Προσωπικά με φορτιστή 25 βατ το σ20+ που έχω μέχρι το 70% πάει αέρας . Δλδ κάποια το μάρκετινγκ ξεπερνάει τα όρια ... Άντε και 1 μεγαβάτ ταχεία φόρτιση εύχομαι σε λίγα χρόνια . 2 1
svartevarg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε Γιατί ρε παιδιά 210 βατ φόρτιση . Έλεος δλδ. Λες και με τα 25-45 βατ της σαμσουγκ πχ δεν είμαστε καλυμμένοι . Προσωπικά με φορτιστή 25 βατ το σ20+ που έχω μέχρι το 70% πάει αέρας . Δλδ κάποια το μάρκετινγκ ξεπερνάει τα όρια ... Άντε και 1 μεγαβάτ ταχεία φόρτιση εύχομαι σε λίγα χρόνια . Και δώρο γάντια προστασίας από εγκαύματα. 1
chris_g92 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Έχουμε κάνα 2 χρόνια με πολύ γρήγορες φορτίσεις, ακόμα καμένα καλώδια και ανατινάξεις και αλλαγή μπαταρίας κάθε 2 μέρες δεν έχω δει. Μόλις το κάνει η apple τα 200 w λογικά θα είναι μια χαρά και ινοβεισο. 13 5
kaliakman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 58 λεπτά πριν, prokomeni είπε το θεμα ειναι οτι ειναι μεγαλο θεμα η συνηθεια. Τους επιασε στον υπνο και τωρα εχει βαση χρηστων. Εγω ειχα παρει μια ταμπλετα samsung και δεν μπορουσα το λειτουργικο. Την πουλησα σε εναν μηνα. Κοντινο μου ατομο εχει το fold και μου φαινοταν ακυρο το λειτουργικο του. Οταν ειναι να αλλαξω κινητο κοιταω μονο miui. Ουτε καν Poco. Και οπως ειμαι εγω ειναι και πολλοι γυρω μου. Και φυσικα το εχει παρει χαμπαρι και μας γλενταει με τις τιμες. Βεβαια αν κανεις λιγο υπομονη πεφτουν αρκετα συντομα Έλα τώρα μας γλεντας. Τι ακριβώς έχεις συνηθίσει στο miui που δεν βρίσκεις στο one ui? Τις διαφημίσεις? 2 1 2
apostolisk86 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Redmi Note series κάποτε: Flagship killer με 150 ευρώ. Redmi Note series σήμερα: Λίγο πιο ακριβό από Galaxy A5x series.
KnightRider Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Πολύ ξενέρα που έβαλαν στα Pro μοντέλα Mediatek Dimensity 1080 γιατί εξαιτίας του chip δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς τα 8Κ/30fps(Pro και Pro Plus) και 4Κ/120fps(Pro Plus)
nikosgnr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Μέχρι να δω ποιά συσκευή είναι νόμιζα πως έβλεπα iPh. Αλλά πες πάει στα κομμάτια αυτό, είμαστε συνηθισμένοι στα τόσα χρόνια με τους κινέζους.. Για να καταλάβει ο κόσμος, πρώτη είκονα Redmi Note 12 Pro, δεύτερη iPh 12 Pro. 1 1
prokomeni Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 24 λεπτά πριν, kaliakman είπε Έλα τώρα μας γλεντας. Τι ακριβώς έχεις συνηθίσει στο miui που δεν βρίσκεις στο one ui? Τις διαφημίσεις? Ξερω που ειναι τι. Μου φαινονται ξενα τα υπολοιπα.
koutsis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, prokomeni είπε το θεμα ειναι οτι ειναι μεγαλο θεμα η συνηθεια. Τους επιασε στον υπνο και τωρα εχει βαση χρηστων. Εγω ειχα παρει μια ταμπλετα samsung και δεν μπορουσα το λειτουργικο. Την πουλησα σε εναν μηνα. Κοντινο μου ατομο εχει το fold και μου φαινοταν ακυρο το λειτουργικο του. Οταν ειναι να αλλαξω κινητο κοιταω μονο miui. Ουτε καν Poco. Και οπως ειμαι εγω ειναι και πολλοι γυρω μου. Και φυσικα το εχει παρει χαμπαρι και μας γλενταει με τις τιμες. Βεβαια αν κανεις λιγο υπομονη πεφτουν αρκετα συντομα Έλα πες την αλήθεια, δεν σε χάλασε το λειτουργικό στο samsung fold αλλά η τιμή. . οι πιο πολλοί συνηθισαν στο miui λόγω οικονομικών συσκευών παρά λόγω ποιότητας του miui! 2
ELMastas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τι 200mp μας πετάνε ωρε ? Αν θέλουν να πουλήσουν σε προσιτή τιμή,ας αφήσουν τους εντυπωσιασμούς και τα κόλπα με τα mp.Βάλτε κάνα καλύτερο τσιπάκι/ανάλογο software,μια κύρια κάμερα 50mp αλλά αξιόλογη και βάλτε ένα zoom της προκοπής,με έναν 12+mpευρυγώνιο και macro και να δείτε για πότε θα φύγουν σαν ζεστά ψωμάκια .... Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από ELMastas
Nera1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, skiabox είπε Κινέζικα σκουπίδια, φτιαγμένα από χείριστα υλικά, έτσι ώστε να μην έχουν καλό σήμα. Δεν μιλάμε για αιφόν εδώ,τι μανια να αναφέρεται η Απλ σε όλα τα θέματα; 59 λεπτά πριν, kaliakman είπε Έλα τώρα μας γλεντας. Τι ακριβώς έχεις συνηθίσει στο miui που δεν βρίσκεις στο one ui? Τις διαφημίσεις? Μένεις Κίνα και βλέπεις διαφημίσεις για Baidu και ρύζι; Γιατί εδώ Ευρώπη,διαφημίσεις δεν έχει το miui. 58 λεπτά πριν, apostolisk86 είπε Redmi Note series κάποτε: Flagship killer με 150 ευρώ. Redmi Note series σήμερα: Λίγο πιο ακριβό από Galaxy A5x series. Killer δεν ήταν ποτέ,υπεραξιόλογα για τα λεφτά τους ήταν. Πλέον είναι απλά αξιόλογα στα 200 ευρώ+ . 1 1 1
mants118 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Έχω το redmi 11 pro plus, κάνει τη δουλειά του μια χαρά και η γρήγορη φόρτιση 120w σε 20 λεπτά το πολύ το έχει πάει στο 100%. Είμαι ευχαριστημένος αλλά δεν έχει κάτι που θα έλεγες ότι σε εντυπωσιάζει η συσκευή ώστε να πας πχ στο 12 pro plus... (Από φωτογραφία το δικό μου μέτριο)
Nera1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 54 λεπτά πριν, KnightRider είπε Πολύ ξενέρα που έβαλαν στα Pro μοντέλα Mediatek Dimensity 1080 γιατί εξαιτίας του chip δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς τα 8Κ/30fps(Pro και Pro Plus) και 4Κ/120fps(Pro Plus) Που θα τα δεις τα 8Κ; Από περιέργεια.Αντε και τα τράβηξες με συσκευή των 230 ευρώ.Εχεις οθόνη 3000 ευρώ; Γκρινια για την γκρινια. 1
prokomeni Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, koutsis είπε Έλα πες την αλήθεια, δεν σε χάλασε το λειτουργικό στο samsung fold αλλά η τιμή. . οι πιο πολλοί συνηθισαν στο miui λόγω οικονομικών συσκευών παρά λόγω ποιότητας του miui! οχι αφου ειπα ειχα παρει ταμπλετα και την εδωσα. καλα στο fold με χαλασαν πολλα και η τιμη και το forma αλλα ειναι αλλο θεμα. Στο αλλο που λες συμφωνω. Οπως και να εχει ομως εκανε κοινο. Και για μενα οχι αδικα γιατι την εποχη που εβγαλε το redmi note 3 στα ιδια λεφτα τα samsung κινητα ηταν απλα για τα σκουπιδια. Αλλαξε την αγορα και σε αυτο δεν νομιζω να διαφωνει κανενας Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από prokomeni 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα