Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zaico είπε

Σχετικά με τον ssd είχα διαβάσει ότι δεν έχουν σημαντική διαφορά με το pci4

Τι δεν έχουν ; 
Κυριολεκτικά πριν 2 μέρες είδα και εγώ την διαφορά στο νέο pc που έφτιαξα και έμεινα μαλ@κας

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Εγω δεν διαφωνω με κανεναν αλλα με βαση αυτα που βλεπω οταν καποιος ζηταει vfm δεν βαζει κουτι που κοστιζει 110 ευρω

Σωστός δεν το συζητάμε.

Για vfm βρίσκεις και με τα μισά χρήματα ενδιαφέροντα κουτίδια🙂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ZELOMOTH είπε

Σωστός δεν το συζητάμε.

Για vfm βρίσκεις και με τα μισά χρήματα ενδιαφέροντα κουτίδια🙂

αυτη ειναι η αληθεια , εχω χτισει περισσοτερα απο 10 build  με το chieftec που εβαλα παραπανω το λινκ , κομπλε και δεν θελει ουτε σεντς παραπανω να ριξεις και fan & controller & airflow αριστο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, HateMe είπε

Τι δεν έχουν ; 
Κυριολεκτικά πριν 2 μέρες είδα και εγώ την διαφορά στο νέο pc που έφτιαξα και έμεινα μαλ@κας

Ssd με nvme έχουν μεγάλη διαφορά...ο ts εννοούσε pcie3 vs pcie4 nvme που στα περισσότερα σενάρια δε θα δει κανείς τη διαφορά.

Συμφωνώ με τον triplex1 για το κουτί, φυσικά διαφωνώ για ακόμη μια φορά για το cpu.

Το πόσα κοστίζει ο 5600x δε μας νοιάζει γιατί αν πάει έτσι ο 3600 στα 230 είναι καλύτερος

4-5% διαφορά επιδόσεων για 45% διαφορά τιμής είναι deal braker.

Μερικές vfm επιλογές σε airflow κουτιά που έχουν έτοιμα fans

https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=34171443,24479103

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gatz1983 είπε

CPU 5600,GPU RX 6600 προς asus μερια στα 290.Κουτι be quiet pure base 500.Απο εκει και ύστερα βάλε οτι θέλεις..

Μετα τα 550 που εχει ταβανι ο φιλος τα υπολοιπα θα κανετε ερανο εντος του site?

Δημοσ.

Παιδιά επέσπευσα την αναζήτηση σύνθεσης με αφορμή την πτώση τιμών σε  AM4 cpus μιας και είχα ήδη τo Motherboard με την λογική τώρα που γυρίζει γιατί δεν περιμένω τίποτα σοβαρό από blackFriday.

Μου δείξατε ότι υπάρχουν επιλογές VFM όπως σε αξιόλογα κουτιά κάτω των 100 ευρώ καθώς και VFM επιλογές για τα υπόλοιπα parts μειώνοντας το συνολικό κόστος.

Θα δω σε ποιες επιλογές θα καταλήξω και θα επανέλθω.

Ευχαριστώ όλους τους φίλους  για τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας και εκτιμώ τον χρόνο που αφιερώνετε για το ψάξιμο .

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, triplex1 είπε

Μετα τα 550 που εχει ταβανι ο φιλος τα υπολοιπα θα κανετε ερανο εντος του site?

Mια ιδεα , μπορει να βαλει και 5700g και να μη παρει αμεσα καρτα γραφικων . Το μεγαλυτερο κοστος ειναι η καρτα γραφικων που μου φαινονται πολλα ακομα τα 300

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Mια ιδεα , μπορει να βαλει και 5700g και να μη παρει αμεσα καρτα γραφικων . Το μεγαλυτερο κοστος ειναι η καρτα γραφικων που μου φαινονται πολλα ακομα τα 300

Η ιδεα σου ειναι πολυ καλη , αλλα εχει ηδη 550 μητρικη και rx560 gpu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...