Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! 

Έχω ένα θέμα εδώ και κάποιο καιρό με το instagram που δεν ξέρω αν κάποιος/α έχει βρεθεί σε παρόμοια θέση.

Εδώ και κάποιο καιρό, ενώ ανεβάζω stories, στα οποία δεν αποκλείω κανέναν να τα δει, κάποιοι φίλοι/ες δεν τα βλέπουν ή μπορεί να βλέπουν ότι έχω ανεβάσει μόνο ένα. Αντίστοιχα και εγώ σε κάποιους/ες δεν βλέπω καν ότι έχουν ανεβάσει story ή τα highlights τους είναι εξαφανισμένα. Είναι τσεκαρισμένο 100% ότι δεν με έχουν αποκλείσει ώστε να βλέπω τις ιστορίες τους (δεν υπάρχει και λόγος βέβαια αφού μιλάμε καθημερινά).

Έχω ψάξει σε όλο το ίντερνετ και το μόνο που έχω βρει είναι λύσεις οι οποίες δεν βοηθάνε.

Έχει βρεθεί κανείς σε κάποια τέτοια περίπτωση και να έχει αυτό το πρόβλημα; Πιστεύω ότι είναι bug της εφαρμογής που προφανώς δεν πολύ ενδιαφέρονται να το φτιάξουν.

Υ.Σ. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να δουν οι φίλοι/ες τις ιστορίες που πάω βόλτα κτλ, αλλα΄επειδή ανεβάζω για την δουλειά μου σκέφτομαι πόσοι δεν βλέπουν τις ιστορίες μου...

Αυτά και σας ευχαριστώ εκ το πρότέρων για την όποια βοήθεια.

Δημοσ.

Την εφαρμογή σε πόσες συσκευές τη δοκίμασες; Στο κάνει και από το pc δηλαδή; Φαντάζομαι reinstall, clear cache και τα σχετικά τα έχεις δοκιμάσει.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε

Την εφαρμογή σε πόσες συσκευές τη δοκίμασες; Στο κάνει και από το pc δηλαδή; Φαντάζομαι reinstall, clear cache και τα σχετικά τα έχεις δοκιμάσει.

Ναι τα έχω κάνει όλα όσα προτείνουν. Επίσης και στο pc το ίδιο πράγμα. Και το πιο κουλό: βλέπω την ιστορία μου με έναν άλλο λογαριασμό που έχω και όταν βλέπω ποιοι την είδαν, δεν μου βγάζει καν ότι την είδα από τον άλλον 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...