Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Στην ηλεκτρονική αίτηση για 'ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΛΟΓΩ ΑΝΕΡΓΙΑΣ' μου ζητάει έγγραφο πιστοποίησης IBAN. Τι ακριβώς είναι αυτό το έγγραφο; Προσπάθησα να το googlarw και δεν βρίσκω τίποτα. Έχω 3 πιθανές επιλογές που σκέφτηκα αλλά δεν είμαι σίγουρος.

1)Όταν άνοιξα τον λογαριασμό(εθνική) έλαβα ένα χαρτί που λέει το Iban και το όνομα μου αλλά δεν είναι πιστοποιημένο με κάποιον τρόπο.

2)Μπορώ να μπω στο ebanking και να εκτυπώσω το iban αλλά επίσης δεν φαίνεται να είναι πιστοποιημένο. 

3)Μπορώ να βγάλω φωτογραφία το βιβλιάριο αλλά πχ στην Άλφα δεν έχω καθόλου βιβλιάριο. 

Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο από αυτά ή είναι κάποιο ειδικό έγγραφο που πρέπει να πάω σε κάποια υπηρεσία ή τράπεζα για να το βρω; 

Επισυνάπτω φωτογραφία με το πεδίο στον ΟΑΕΔ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1.PNG

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, alkibiadis12 είπε

Καλημέρα,

Στην ηλεκτρονική αίτηση για 'ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΛΟΓΩ ΑΝΕΡΓΙΑΣ' μου ζητάει έγγραφο πιστοποίησης IBAN. Τι ακριβώς είναι αυτό το έγγραφο; Προσπάθησα να το googlarw και δεν βρίσκω τίποτα. Έχω 3 πιθανές επιλογές που σκέφτηκα αλλά δεν είμαι σίγουρος.

1)Όταν άνοιξα τον λογαριασμό(εθνική) έλαβα ένα χαρτί που λέει το Iban και το όνομα μου αλλά δεν είναι πιστοποιημένο με κάποιον τρόπο.

2)Μπορώ να μπω στο ebanking και να εκτυπώσω το iban αλλά επίσης δεν φαίνεται να είναι πιστοποιημένο. 

3)Μπορώ να βγάλω φωτογραφία το βιβλιάριο αλλά πχ στην Άλφα δεν έχω καθόλου βιβλιάριο. 

Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο από αυτά ή είναι κάποιο ειδικό έγγραφο που πρέπει να πάω σε κάποια υπηρεσία ή τράπεζα για να το βρω; 

Επισυνάπτω φωτογραφία με το πεδίο στον ΟΑΕΔ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1.PNG

σε ποια τράπεζα έχεις λογαριασμό???

Δημοσ.

Πας σε κατάστημα της τράπεζας και ζητάς εκτύπωση του ΙΒΑΝ με σφραγίδα/υπογραφές. Το πιο απλό που δέχονται είναι αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alkibiadis12 είπε

@kostasbm Έχω Πειραιώς, Άλφα και Εθνική. 

πηγαινε Πειραιως ..οπως σου ειπε ο  @panostza 

θα στο τυπωσουν ,υπογραψουν και εφυγες....δεν γινονται ολα απο το ιντερνετ προς το παρον... με ταυτοτητα εννοειται

Δημοσ.

Μια χαρα βγαινει κι απο το web banking ... δε χρειαζεται να πας τραπεζα

Πας οι λογαριασμοι μου, κλικαρεις το λογαριασμο και δεξια Βεβαιώσεις & Υποστηρικτικά Έντυπα

iban.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Γίνετε και από την εθνική μέσα από το web banking να εκτυπώσεις τα στοιχεία του λογαριασμού σε pdf.

image.png.9b3bb49484e8c7588b10edee3fd4f858.png

Το ίδιο ακριβώς έκανα και γω πριν 1-2 μήνες για άτομο της οικογενειας για τον ΟΑΕΔ και απ' ότι μου είπε μπήκε το επίδομα αυτό το μήνα, οπότε το δέχτηκαν κανονικά.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ πριν 5 μήνες έγραψα το iban και τίποτα άλλο σε ένα pdf και το ανέβασα (έτσι και αλλιώς η Πειραιώς από την εφαρμογή αυτό που δίνει αν πατήσεις να αντιγράψεις το iban) και το πήρε κανονικά, σε γνωστό το ίδιο

Δεν χρειάζεται να τρέχεις σε τράπεζα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...