darkmatinee Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Θα αντέξει πιο πολύ από το μαρούλι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANTiL00P Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, billdanos είπε Ε πως, αφού έχουν εσένα! Όλα γίνονται εάν καποιος ξέρει τον τρόπο ☝️🧐 (🤣Κάποιου είδους εσωτέρικο ανέκδοτο, σώρι αν σε μπέρδεψα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Πόσο άπλετο χρόνο μπορεί να έχει κάποιος για να κάνει 4000 block στο Twitter. Θα έφτιαχνα τώρα λογαριασμό για να γινόμουν ο 4002, αλλά ο χρόνος μου είναι ΥΠΕΡπεριορισμένος. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Στις 28/10/2022 στις 9:20 ΠΜ, billdanos είπε Βλέπω ήδη που θα καταλλήξει όλο αυτό... Ας πάρω κανένα backup πριν χρειαστεί να διαγράψω το λογαριασμό και να φύγω τρέχοντας όταν θα κατακλυστεί η πλατφόρμα από (περισσότερα) Καμμένα Βούρλα! Αρα θα καλυτερευσει η πλατφορμα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gairf Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, billdanos είπε 4001. 🤩 Στα @@ μου😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 21 λεπτά πριν, gairf είπε Στα @@ μου😂😂 Το μυστικό είναι να μπορείς να δημιουργείς γύρω σου έναν κόσμο μη τοξικό ,που θα σε κάνει να ζεις καλύτερα. Και αυτό είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό από τα @@ σου. 3 ώρες πριν, vsl είπε Πόσο άπλετο χρόνο μπορεί να έχει κάποιος για να κάνει 4000 block στο Twitter. Θα έφτιαχνα τώρα λογαριασμό για να γινόμουν ο 4002, αλλά ο χρόνος μου είναι ΥΠΕΡπεριορισμένος. Είναι απλό. Πιάνεις ένα hashtag που τρεντάρει και όσο πίνεις καφέ παπ παπ παπ πατάς το block κατά ριπάς. Και λίγα είναι για 15 χρόνια χρήσης τώρα… 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Twitter, Facebook, Viber κλπ...τα ΜΜΕ των πολυεθνικών. Αν δεν έχεις ένα, δεν εχεις δύναμη. Σαν τα κανάλια τα εθνικά ένα πράγμα, αλλα μεγαλύτερης κλιμακας. Να σε υπολογίζει και η κάθε κυβέρνηση στις επιδοτήσεις, διευκολύνσεις που κάνει... Πως το είχε πει ενας πολύ έξυπνα...το κανάλι, είναι το ανοσοποιητικό του επιχειρηματία. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2022 από thanosAIAS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyanBlue Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Το social που είναι μέσο κυβερνητικών αποφάσεων, ανακοινώσεων και πεδίο αντιπολίτευσης. Αντικαθιστά δελτία τύπου και μαθαίνουμε από πρώτο χέρι... τι αποφάσισαν για εμας από την... άνεση του σπιτιού τους ή όπου (εκτός Βουλής) βρίσκονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Ευτυχώς που κατάλαβα το hype και εβαλα 2 χιλιάρικο στο Doge……. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2022 από mAs_81 Better link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, vsl είπε Πόσο άπλετο χρόνο μπορεί να έχει κάποιος για να κάνει 4000 block στο Twitter. Θα έφτιαχνα τώρα λογαριασμό για να γινόμουν ο 4002, αλλά ο χρόνος μου είναι ΥΠΕΡπεριορισμένος. Όλη η συζήτηση μου θύμισε αυτό το video... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 20 ευρώ το μήνα θέλει ο Elon-άκος για να συνεχίσει να είναι κάποιος verified στο twitter! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gairf Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, billdanos είπε 20 ευρώ το μήνα θέλει ο Elon-άκος για να συνεχίσει να είναι κάποιος verified στο twitter! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Τι ζόρι τραβάς/ατε με τον Ελον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, gairf είπε Τι ζόρι τραβάς/ατε με τον Ελον; Αυτή είναι και η δική μου απορία από την ανάποδη! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Στις 28/10/2022 στις 9:34 ΠΜ, Bourdoulas είπε Ο βόθρος που είναι το twitter θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος με τον Μασκ στο τιμόνι Τουλάχιστον ας είναι βόθρος που συμμετέχουν όλοι και όχι επιλεκτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα