Προς το περιεχόμενο

Το Twitter επίσημα στα χέρια του Elon Musk ο οποίος «ξηλώνει» υψηλόβαθμα στελέχη

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

48 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

Τώρα που το έπαθες ξανα σκέψου το.. μάλλον το UPS θα σε έσωνε σε κάτι τέτοιο. Στα επαγγελματικά μου ταξίδια πάντα έχω έναν AVR μαζί μου 1200άρι (όχι μεγάλο) και με έχει σώσει αρκετές φορές όσο ταξίδευα Ισραήλ και 3ες χώρες. Στο IT που είμαι έχω online UPS που συντηρείται όπως προβλέπεται, και αντικεραυνικά στον πίνακα, αλλιώς ISO γιόκ.. δεν θα παίρναμε.

Για τους φίλους σου δεν ξέρω, ο ηλεκτρολόγος τους συντηρούσε τα UPS τους κάθε 2-3 χρόνια ; κάνανε έλεγχο πάντα στις επαφές ; η γείωση ήταν ΟΚ από τον ηλεκτρολόγο ; Τα UPS των φίλων σου ήταν UPS της προκοπής η τούβλο εξ 5€ και φωτιά την επόμενη μέρα ;

Τα ηλεκτρολογικά δεν είναι κάτι "απλό" και δεν βάζουμε τον μπάμπη τον γείτονα που "ξέρει από κομπιουτερς" να αποφασίζει της τύχες μας, πρέπει ο ηλ. μηχανικός και ο τεχνίτης να ξέρει τη δουλειά. Στη θέση σου από το 1ο λαπτοπ να χάλαγε θα έτρεχα για αναβάθμιση εγκατάστασης και Online UPS χωρίς 2η σκέψη. Μου είχε καεί και εμένα laptop αλλά δεν ήταν από εξωτερικό παράγοντα, είχα κάνει Backup όπως κάνω τακτικά. :)

συμφωνώ μαζί σου , αυτό ψάχνω να κάνω αυτή τη περίοδο 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

12 ώρες πριν, billdanos είπε

Βλέπω ήδη που θα καταλλήξει όλο αυτό... Ας πάρω κανένα backup πριν χρειαστεί να διαγράψω το λογαριασμό και να φύγω τρέχοντας όταν θα κατακλυστεί η πλατφόρμα από (περισσότερα) Καμμένα Βούρλα! :) 

Τουλαχιστον τωρα θα υπαρχει ισοτητα. Τα ειχαν παρει ολα οι Δημοκρατικοι

• Super Moderators

1 ώρα πριν, petran79 είπε

Τουλαχιστον τωρα θα υπαρχει ισοτητα. Τα ειχαν παρει ολα οι Δημοκρατικοι

Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική συζήτηση εδώ μέσα. Μίλησα ξεκάθαρα για Καμμένα Βούρλα από όπου κι αν προέρχονται. 

Ευτυχως που το Twitter δεν το είχα ποτέ σε υπόληψη και δεν θα μου λείψει. Έχω κάπου στους 4000 χρήστες blocked πλέον (που προφανώς δεν ακολουθούσα αλλά δεν ήθελα ούτε και κατά λάθος να πέσω πάνω τους) και κατάφερα να έχω ελάχιστα καθαρό και στα μέτρα μου timeline! 

• Thanks 1
  • Sad 1

Ευχάριστο αυτό από για τα social media έναν άνθρωπο που έχει όρεξη να προσφέρει προς όφελος όλων των χρηστών χωρίς διακρίσεις.

6 ώρες πριν, ANTiL00P είπε

Εγώ πάντως όσους φίλους ξέρω να έχουν τουίτερ δέν έχουν φίλους. 🧐

Πραγματικά γνωρίζω πολλούς στο facebook πασίγνωστοι με χιλιάδες like ενώ στο Twitter είχαν διακοσμητικά έναν ανενεργό λογαριασμό.

• Thanks 1

• Super Moderators

Για να μη νομίζει ο Elon πως μόνο αυτός μπορεί να τρολλάρει! 😛 

56065BAD-DDC9-4DEC-B1D3-9E25B1F06B6F.jpeg

8 ώρες πριν, ANTiL00P είπε

Εγώ πάντως όσους φίλους ξέρω να έχουν τουίτερ δέν έχουν φίλους. 🧐

Ε πως, αφού έχουν εσένα! :) 

Στις 28/10/2022 στις 9:20 ΠΜ, billdanos είπε

Βλέπω ήδη που θα καταλλήξει όλο αυτό... Ας πάρω κανένα backup πριν χρειαστεί να διαγράψω το λογαριασμό και να φύγω τρέχοντας όταν θα κατακλυστεί η πλατφόρμα από (περισσότερα) Καμμένα Βούρλα! :) 

Στο καλό.. και να μην μας γράφεις.

• Sad 1

2 ώρες πριν, billdanos είπε

Για να μη νομίζει ο Elon πως μόνο αυτός μπορεί να τρολλάρει! 😛 

56065BAD-DDC9-4DEC-B1D3-9E25B1F06B6F.jpeg

Ε πως, αφού έχουν εσένα! :) 

Είναι ακριβώς αυτό που είπε ο Elon. Θα πρέπει να ισχύουν οι νόμοι του κράτους. Αν δεν σε αρέσει κάτι ψήφισε διαφορετικά ή πίεσε τους πολιτικούς να το αλλάξουν. Δεν μπορεί να αποφασίζει μια εταιρία τι είναι αποδεκτό να λέγεται ελεύθερα και τι πρέπει να απαγορεύετε, αυτό το αποφασίζει η δημοκρατία μέσα στην στην οποία λειτουργεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...