Προς το περιεχόμενο

Το Twitter επίσημα στα χέρια του Elon Musk ο οποίος «ξηλώνει» υψηλόβαθμα στελέχη

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα κάνει μια καινούργια αρχή το Twitter. Γιατί είχε γίνει πολύ περίεργο με τα στελέχη του.

Καλύτερο ή χειρότερο να γίνει, δεν έχει σημασία γιατί πολύς κόσμος το αντιπαθεί ο,τι πρεσβεύει. Και με τη πολιτική ατζέντα που έχει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, Choronzon είπε

πρόσφατα μου κάηκαν και τα δυο μου λάπτοπ ( προσφορά του δικτύου ηλεκτροδότησης ) , έμεινα λοιπόν χωρίς πρόσβαση στα σοσιαλ ( στο κινητό δεν έχω τίποτα καθαρά για λόγους παραγωγικότητας ,επειδή κόλλας ,ειδικά στο twitter) και αποτοξινοθηκα . Αποτελούν πηγή απίστευτου αρνητισμου , ματαιοδοξίας και λοιπών αρνητικων συναισθημάτων και βάση πρόσφατων μελετών προαγουν την ψυχοπαθολογία . Οπότε μακριά...

Μεγιστάνας με δύο λαπτοπ και χωρίς ups το έτος 2022 ? Μωρέ μπράβοο.. 

5 ώρες πριν, Choronzon είπε

πρόσφατα μου κάηκαν και τα δυο μου λάπτοπ ( προσφορά του δικτύου ηλεκτροδότησης ) , έμεινα λοιπόν χωρίς πρόσβαση στα σοσιαλ ( στο κινητό δεν έχω τίποτα καθαρά για λόγους παραγωγικότητας ,επειδή κόλλας ,ειδικά στο twitter) και αποτοξινοθηκα . Αποτελούν πηγή απίστευτου αρνητισμου , ματαιοδοξίας και λοιπών αρνητικων συναισθημάτων και βάση πρόσφατων μελετών προαγουν την ψυχοπαθολογία . Οπότε μακριά...

Δεν σου φταίει η τεχνολογία για την ψυχοπαθολογία. Αν δηλαδή πάρεις ένα ολόκληρο κουτί depon για τον πονοκέφαλο και πας νοσοκομείο, σου φταίει το depon; Ξέρω ηλίθιο παράδειγμα αυτό που φέρνω.

Όλα με μέτρο.

• Like 1

2 ώρες πριν, Alex-V είπε

Δεν σου φταίει η τεχνολογία για την ψυχοπαθολογία. Αν δηλαδή πάρεις ένα ολόκληρο κουτί depon για τον πονοκέφαλο και πας νοσοκομείο, σου φταίει το depon; Ξέρω ηλίθιο παράδειγμα αυτό που φέρνω.

Όλα με μέτρο.

υπάρχουν μελέτες  που βρίσκουν casual link μεταξύ χρήσης social media κατάθλιψης και άλλων παρεμφερών καταστάσεων . οπως και με το Ντεπον που αναφέρεις αν εσύ έχεις πχ ηπατική ανεπάρκεια και πάρεις τρία Ντεπον τη μέρα θα έχεις πρόβλημα σε σχέση με κάποιον που δεν έχει . το θέμα είναι τι γίνεται όταν έχεις πρόσβαση στο Ντεπον χωρίς να ξέρεις τι παίζει με τον οργανισμό σου 

όλα με μέτρο συμφωνώ , όμως πολύς κόσμος δεν έχει μέτρο η λειτουργεί με συγκεκριμένη σκοπιμότητα  και τα σοσιαλ πλέον είναι γεμάτα με τετοιο κόσμο .

μακάρι να καταστραφούν όλα , θα λείψουν μόνο σε όσους βγάζουν λεφτά από αυτά , που στη τελικη τουλάχιστον στη δικη  μου λογική είναι ένας λάθος τρόπος να βγάζεις χρήματα 

5 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

Μεγιστάνας με δύο λαπτοπ και χωρίς ups το έτος 2022 ? Μωρέ μπράβοο.. 

θεωρουμε μεγιστάνας με δύο λάπτοπ( των οποίων την αξία δε ξέρεις )  ? ups 30 χρόνια που ασχολουμε με υπολογιστές , δεν είχα ποτέ στη ζωή μου , γενικά όταν επενδύσεις σε σωστά πάρτς δεν εχεις θέμα  απλά βγάζεις καμία πρίζα όταν έχει κεραυνούς και είσαι οκ . Δεν σκεφτηκα βέβαια τις ανεξήγητες πρόσφατες διακοπές / διακυμάνσεις που γίνονται στην Αθήνα στην ηλεκτροδότηση κατά τις νυκτερινές ώρες  χωρίς καμία εξήγηση και προειδοποίηση .

Δε τις σκέφτηκαν μάλλον και οι '' μεγιστάνες '' στη δουλειά μου που είχαν στα πάντα ups αλλά τον ήπιαν και αυτοί κανονικά από ένα τέτοιο περιστατικό .

επίσης σκέφτηκες ποτέ ότι πχ θα μπορούσα να είμαι σε ένα ξενοδοχείο λόγω δουλειάς ? έχεις εκεί ups ?στα επαγγελματικά σου ταξίδια κουβαλάς μαζί ups για το λάπτοπ σου ?

ο καθένας να μπει να πει εδώ τη την ειρωνία του . Υπάρχουν και οι SSRIs ,είναι καλυτεροι από την ψυχική ικανοποίηση του να επιτίθεσαι σε έναν άγνωστο  .

15 λεπτά πριν, Choronzon είπε

θεωρουμε μεγιστάνας με δύο λάπτοπ( των οποίων την αξία δε ξέρεις )  ? ups 30 χρόνια που ασχολουμε με υπολογιστές , δεν είχα ποτέ στη ζωή μου , γενικά όταν επενδύσεις σε σωστά πάρτς δεν εχεις θέμα  απλά βγάζεις καμία πρίζα όταν έχει κεραυνούς και είσαι οκ . Δεν σκεφτηκα βέβαια τις ανεξήγητες πρόσφατες διακοπές / διακυμάνσεις που γίνονται στην Αθήνα στην ηλεκτροδότηση κατά τις νυκτερινές ώρες  χωρίς καμία εξήγηση και προειδοποίηση .

Δε τις σκέφτηκαν μάλλον και οι '' μεγιστάνες '' στη δουλειά μου που είχαν στα πάντα ups αλλά τον ήπιαν και αυτοί κανονικά από ένα τέτοιο περιστατικό .

επίσης σκέφτηκες ποτέ ότι πχ θα μπορούσα να είμαι σε ένα ξενοδοχείο λόγω δουλειάς ? έχεις εκεί ups ?στα επαγγελματικά σου ταξίδια κουβαλάς μαζί ups για το λάπτοπ σου ?

ο καθένας να μπει να πει εδώ τη την ειρωνία του . Υπάρχουν και οι SSRIs ,είναι καλυτεροι από την ψυχική ικανοποίηση του να επιτίθεσαι σε έναν άγνωστο  .

Τώρα που το έπαθες ξανα σκέψου το.. μάλλον το UPS θα σε έσωνε σε κάτι τέτοιο. Στα επαγγελματικά μου ταξίδια πάντα έχω έναν AVR μαζί μου 1200άρι (όχι μεγάλο) και με έχει σώσει αρκετές φορές όσο ταξίδευα Ισραήλ και 3ες χώρες. Στο IT που είμαι έχω online UPS που συντηρείται όπως προβλέπεται, και αντικεραυνικά στον πίνακα, αλλιώς ISO γιόκ.. δεν θα παίρναμε.

Για τους φίλους σου δεν ξέρω, ο ηλεκτρολόγος τους συντηρούσε τα UPS τους κάθε 2-3 χρόνια ; κάνανε έλεγχο πάντα στις επαφές ; η γείωση ήταν ΟΚ από τον ηλεκτρολόγο ; Τα UPS των φίλων σου ήταν UPS της προκοπής η τούβλο εξ 5€ και φωτιά την επόμενη μέρα ;

Τα ηλεκτρολογικά δεν είναι κάτι "απλό" και δεν βάζουμε τον μπάμπη τον γείτονα που "ξέρει από κομπιουτερς" να αποφασίζει της τύχες μας, πρέπει ο ηλ. μηχανικός και ο τεχνίτης να ξέρει τη δουλειά. Στη θέση σου από το 1ο λαπτοπ να χάλαγε θα έτρεχα για αναβάθμιση εγκατάστασης και Online UPS χωρίς 2η σκέψη. Μου είχε καεί και εμένα laptop αλλά δεν ήταν από εξωτερικό παράγοντα, είχα κάνει Backup όπως κάνω τακτικά. :)

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...