Προς το περιεχόμενο

Το Twitter επίσημα στα χέρια του Elon Musk ο οποίος «ξηλώνει» υψηλόβαθμα στελέχη

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, coffeex είπε

🤑

Το σχόλιο μάλλον δεν αναφέρεται στα στελέχη που πήραν π@υλο, αλλά στους απλούς υπαλλήλους που έπονται... 

Επεξ/σία από samsunglife
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αποκάλυψη σοκ: ο φίλος του, ο επιχειρηματίας ο Τζέϊσον Καλάκάνεις (Calacanis) ήταν τελικά αυτός που του είπε καλά κάνεις και θες να το αγοράσεις. 😛

• Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, Choronzon είπε

πρόσφατα μου κάηκαν και τα δυο μου λάπτοπ ( προσφορά του δικτύου ηλεκτροδότησης ) , έμεινα λοιπόν χωρίς πρόσβαση στα σοσιαλ ( στο κινητό ρε έχω τίποτα καθαρά για λόγους παραγωγικότητας ,επειδή κόλλας ,ειδικά στο twitter) και αποτοξινοθηκα . Αποτελούν πηγή απίστευτου αρνητισμου , ματαιοδοξίας και λοιπών αρνητικων συναισθημάτων και βάση πρόσφατων μελετών προαγουν την ψυχοπαθολογία . Οπότε μακριά...

σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ έκαψα καινουργιο ρουτερ κοσμοτε και καρτα δικτύου

• Thanks 1

Εγώ πάντως μιλώντας απο την μεριά των φίλων της Space X, είμαι ψιλο απογοητευμένος. Υπάρχουν τόσα να γίνουν, σε τόσο λίγο χρόνο και αυτός τουιτάρει. Πότε θα πάμε στον Άρη Elon; Αντί να ασχοληθεί με κάτι ρεαλιστικό, όπως η αποίκιση ενός άλλου πλανήτη, ασχολείται με το αδύνατο, την συμφιλίωση των πολιτικών παρατάξεων στην Αμερική.

"Ελπίζω οι επικριτές μου να παραμείνουν στο twitter μετά την εξαγορά του από εμένα, επειδή αυτό σημαίνει ελευθερία λόγου"

-Ελον Μασκ

• Like 1

37 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Ο βόθρος που είναι το twitter θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος με τον Μασκ στο τιμόνι 

Αυτήν την εντύπωση μου βγάζει κι εμένα. Θα γίνει η παιδική χαρά των τρολ. Όχι ότι δεν είναι τώρα....

• Confused 1

Δεν έχετε ξεχάσει βέβαια ότι πριν τουιταρει κάτι ο ίδιος πρέπει κανονικά να τα δείχνει σε δικηγόρο ε; Μόνο στο Αμέρικα αυτά!

https://www.google.com/amp/s/qz.com/2145555/the-sec-wont-free-elon-musk-from-his-twitter-sitter/amp

1 ώρα πριν, merphi είπε

Εγώ πάντως μιλώντας απο την μεριά των φίλων της Space X, είμαι ψιλο απογοητευμένος. Υπάρχουν τόσα να γίνουν, σε τόσο λίγο χρόνο και αυτός τουιτάρει. Πότε θα πάμε στον Άρη Elon; Αντί να ασχοληθεί με κάτι ρεαλιστικό, όπως η αποίκιση ενός άλλου πλανήτη, ασχολείται με το αδύνατο, την συμφιλίωση των πολιτικών παρατάξεων στην Αμερική.

Τι κοινό έχει "Η αποίκιση ενός άλλου πλανήτη, με την συμφιλίωση των πολιτικών παρατάξεων"

Και οι δυο ψοφάνε τους Αποίκους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...