Dr_Pepper Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Καλά νέα άντε μπας και δούμε τον Peterson ξανά πίσω 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samsunglife Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, coffeex είπε 🤑 Το σχόλιο μάλλον δεν αναφέρεται στα στελέχη που πήραν π@υλο, αλλά στους απλούς υπαλλήλους που έπονται... Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από samsunglife 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Choose the correct answer : Elon Musk has: a) Savior complex b) Messiah complex c) Hubris syndrome d) Extraordinary leadership skills e) All the above 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Αποκάλυψη σοκ: ο φίλος του, ο επιχειρηματίας ο Τζέϊσον Καλάκάνεις (Calacanis) ήταν τελικά αυτός που του είπε καλά κάνεις και θες να το αγοράσεις. 😛 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethereum Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Choronzon είπε πρόσφατα μου κάηκαν και τα δυο μου λάπτοπ ( προσφορά του δικτύου ηλεκτροδότησης ) , έμεινα λοιπόν χωρίς πρόσβαση στα σοσιαλ ( στο κινητό ρε έχω τίποτα καθαρά για λόγους παραγωγικότητας ,επειδή κόλλας ,ειδικά στο twitter) και αποτοξινοθηκα . Αποτελούν πηγή απίστευτου αρνητισμου , ματαιοδοξίας και λοιπών αρνητικων συναισθημάτων και βάση πρόσφατων μελετών προαγουν την ψυχοπαθολογία . Οπότε μακριά... σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ έκαψα καινουργιο ρουτερ κοσμοτε και καρτα δικτύου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Εγώ πάντως μιλώντας απο την μεριά των φίλων της Space X, είμαι ψιλο απογοητευμένος. Υπάρχουν τόσα να γίνουν, σε τόσο λίγο χρόνο και αυτός τουιτάρει. Πότε θα πάμε στον Άρη Elon; Αντί να ασχοληθεί με κάτι ρεαλιστικό, όπως η αποίκιση ενός άλλου πλανήτη, ασχολείται με το αδύνατο, την συμφιλίωση των πολιτικών παρατάξεων στην Αμερική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Ο βόθρος που είναι το twitter θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος με τον Μασκ στο τιμόνι 3 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 "Ελπίζω οι επικριτές μου να παραμείνουν στο twitter μετά την εξαγορά του από εμένα, επειδή αυτό σημαίνει ελευθερία λόγου" -Ελον Μασκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 37 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Ο βόθρος που είναι το twitter θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος με τον Μασκ στο τιμόνι Αυτήν την εντύπωση μου βγάζει κι εμένα. Θα γίνει η παιδική χαρά των τρολ. Όχι ότι δεν είναι τώρα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix4 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Επιτέλους και ένα καλό νέο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonymous999 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δεν έχετε ξεχάσει βέβαια ότι πριν τουιταρει κάτι ο ίδιος πρέπει κανονικά να τα δείχνει σε δικηγόρο ε; Μόνο στο Αμέρικα αυτά! https://www.google.com/amp/s/qz.com/2145555/the-sec-wont-free-elon-musk-from-his-twitter-sitter/amp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpap Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, merphi είπε Εγώ πάντως μιλώντας απο την μεριά των φίλων της Space X, είμαι ψιλο απογοητευμένος. Υπάρχουν τόσα να γίνουν, σε τόσο λίγο χρόνο και αυτός τουιτάρει. Πότε θα πάμε στον Άρη Elon; Αντί να ασχοληθεί με κάτι ρεαλιστικό, όπως η αποίκιση ενός άλλου πλανήτη, ασχολείται με το αδύνατο, την συμφιλίωση των πολιτικών παρατάξεων στην Αμερική. Τι κοινό έχει "Η αποίκιση ενός άλλου πλανήτη, με την συμφιλίωση των πολιτικών παρατάξεων" Και οι δυο ψοφάνε τους Αποίκους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mesqal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Τώρα θα σταματήσει να "γίνεται χαμός στο twitter" δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospeter Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, merphi είπε Αντί να ασχοληθεί με κάτι ρεαλιστικό, όπως η αποίκιση ενός άλλου πλανήτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekrik Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Και εμενα αν μου δώσει 1m $ θα πω ότι είμαι κατά ενθουσιασμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα