Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Προσπαθώ εδώ και κάτι βδομάδες να ενεργοποιήσω τα iMessages και το FaceTime και κολλάει στο Verifying.

Γνωρίζει κανείς τίποτα?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MariosX είπε

Καλημέρα.

Προσπαθώ εδώ και κάτι βδομάδες να ενεργοποιήσω τα iMessages και το FaceTime και κολλάει στο Verifying.

Γνωρίζει κανείς τίποτα?

κανονικά αυτό γίνεται αυτόματα μέσα σε λίγα λεπτά όταν βάζεις νέα κάρτα sim. Άρα κάπου κολλάει από μεριάς vodafone. πάρε τους ένα τηλέφωνο..

Δημοσ.

Καλημέρα.

Γνωρίζει κανείς τίποτα?

Η κάρτα είναι φυσική ή eSim?

Δημοσ.

Καλημέρα.

Γνωρίζει κανείς τίποτα?

Αν δεν το έχεις δοκιμάσει, μετά την ενεργοποίηση των imessages και facetime (έχοντας μείνει στο verifying) κάνε reboot τη συσκευή σου. Μου έκανε κι εμένα ακριβώς το ίδιο και διορθωνόταν με αυτό τον τρόπο. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MariosX είπε

Καλημέρα.

Γνωρίζει κανείς τίποτα?

μονάδες έχεις μέσα? στέλνει μήνυμα για να κάνει ενεργοποιηση

αν όλα είναι εντάξει τότε πρέπει να μιλήσεις με της εταιρεία κινητής καμία φορά κάνουν από εκεί reset και ξεκολλαει και μετα γινεται αμεσως 

Δημοσ.

Έχω μονάδες (συμβόλαιο), είναι eSim, έχω κάνει πολλές επανεκκινήσεις και τίποτα. 

Θα πάρω ένα τηλέφωνο να δω τι γίνεται

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MariosX είπε

Έχω μονάδες (συμβόλαιο), είναι eSim, έχω κάνει πολλές επανεκκινήσεις και τίποτα. 

Έχεις κι στην κανονική sim ενεργό το iMessage? 
Έχεις άλλη φυσική sim μέσα δηλαδή στο τηλέφωνο; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tasos19s είπε

Έχεις κι στην κανονική sim ενεργό το iMessage? 
Έχεις άλλη φυσική sim μέσα δηλαδή στο τηλέφωνο; 

Ναι έχω.

Μίλησα με  Vodafone , δεν είχε υπόλοιπο σε ευρώ και μου βάλανε 4 ευρώ να το ενεργοποιήσω.

Δυστυχώς τίποτα.

Δοκίμασα να απενεργοποιήσω FaceTime και iMessage, έκανα επανεκκίνηση και ξανά ενεργοποίηση των εφαρμογών και να βάλω τον αριθμό και πάλι τίποτα.

Δοκίμασα και με μια SIM και τίποτα

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, MariosX είπε

Ναι έχω.

Μίλησα με  Vodafone , δεν είχε υπόλοιπο σε ευρώ και μου βάλανε 4 ευρώ να το ενεργοποιήσω.

Δυστυχώς τίποτα.

Δοκίμασα να απενεργοποιήσω FaceTime και iMessage, έκανα επανεκκίνηση και ξανά ενεργοποίηση των εφαρμογών και να βάλω τον αριθμό και πάλι τίποτα.

Κάτσε μπορείς να έχεις iMessage και στις 2 sim?

Συμβόλαιο δεν έχεις; Τι εννοείς σου βάλανε 4€; 

Αμα το κανείς συνέχεια ενεργοποίηση, απενεργοποίηση, σβήσε, άνοιξε και τα λοιπά σίγουρα έχει κολλήσει 

Αμα θέλεις άκουσε με και με την σειρά να τα πάρεις 

Κλεισε εντελώς το iMessage 

Κάνε επανεκκίνηση την συσκευή και περίμενε λίγες ώρες. Εγώ θα περίμενα τουλάχιστον μισή μερα

Μετα ξανά δοκίμασε μια φορά να ανοίξεις τον διακόπτη του iMessage, θα περιμένεις να γίνει. Μην το κλείνεις το ανοίγεις συνεχόμενα εάν δεν γίνει 

Αν πάλι δεν γίνει τότε να μιλήσεις με την εξυπηρέτηση να σου κάνουν μια επανεκκίνηση τις υπηρεσίες σου από το σύστημα τους 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, MariosX είπε

10 ώρες πριν, MariosX είπε

Ναι έχω.

Δυστυχώς τίποτα.

Καλημέρα,

Αφαίρεσε την φυσική κάρτα από μέσα.

Ενεργοποίησε το iMessage που θες στην eSim και μετά τοποθέτησε πάλι την Sim.

Δημοσ.

Είχα το ίδιο πρόβλημα με Vodafone και με χρέωσε η άτιμη 3 ευρώ έξτρα στο πάγιο 

Η λύση είναι μια. Απενεργοποίησε το FaceTime και iMessage 24 ώρες και 1 λεπτό. Άνοιξε το iMessage , θα στείλει το sms κρυφά που χρειάζεται (οποτε αν έχεις κάρτα πρέπει να υπάρχει υπόλοιπο τουλάχιστον 0.30€) και είσαι κομπλέ.

Στις 30/10/2022 στις 7:22 ΜΜ, Tasos19s είπε

Κάτσε μπορείς να έχεις iMessage και στις 2 sim?

Συμβόλαιο δεν έχεις; Τι εννοείς σου βάλανε 4€; 

Αμα το κανείς συνέχεια ενεργοποίηση, απενεργοποίηση, σβήσε, άνοιξε και τα λοιπά σίγουρα έχει κολλήσει 

Αμα θέλεις άκουσε με και με την σειρά να τα πάρεις 

Κλεισε εντελώς το iMessage 

Κάνε επανεκκίνηση την συσκευή και περίμενε λίγες ώρες. Εγώ θα περίμενα τουλάχιστον μισή μερα

Μετα ξανά δοκίμασε μια φορά να ανοίξεις τον διακόπτη του iMessage, θα περιμένεις να γίνει. Μην το κλείνεις το ανοίγεις συνεχόμενα εάν δεν γίνει 

Αν πάλι δεν γίνει τότε να μιλήσεις με την εξυπηρέτηση να σου κάνουν μια επανεκκίνηση τις υπηρεσίες σου από το σύστημα τους 

Μπορείς να έχεις όσα iMessage θες, 2 αριθμοί και παράλληλα και όσα email θες. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, rackal είπε

Είχα το ίδιο πρόβλημα με Vodafone και με χρέωσε η άτιμη 3 ευρώ έξτρα στο πάγιο 

Η λύση είναι μια. Απενεργοποίησε το FaceTime και iMessage 24 ώρες και 1 λεπτό. Άνοιξε το iMessage , θα στείλει το sms κρυφά που χρειάζεται (οποτε αν έχεις κάρτα πρέπει να υπάρχει υπόλοιπο τουλάχιστον 0.30€) και είσαι κομπλέ.

Μπορείς να έχεις όσα iMessage θες, 2 αριθμοί και παράλληλα και όσα email θες. 

iMessage εννοω με τον αριθμό σου. στα τηλέφωνα με μια κάρτα sim έχεις μόνο για αυτήν iMessage 

εάν βάλεις και esim δεν ξερω τι γινεται 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

iMessage εννοω με τον αριθμό σου. στα τηλέφωνα με μια κάρτα sim έχεις μόνο για αυτήν iMessage 

εάν βάλεις και esim δεν ξερω τι γινεται 

Αυτή τη στιγμή έχω φυσική sim με ενεργοποιημένο iMessage (Vodafone ) και esim Cosmote πάλι με ενεργοποιημένο iMessage όπως και 2 email

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rackal είπε

Αυτή τη στιγμή έχω φυσική sim με ενεργοποιημένο iMessage (Vodafone ) και esim Cosmote πάλι με ενεργοποιημένο iMessage όπως και 2 email

ναι δεν έχω esim οποτε δεν ηξερα εαν γινοταν 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...