ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα! Κάθε φορά που μπαίνω στους φακέλους μου στον finder σε MacBook Air m1 κάποιοι απ αυτούς εμφανίζουν ότι περιέχουν εντός αυτών (υποφακελους-εγγραφα κτλ). Όποτε αναγκάζομαι να τους κλείσω κάτι που είναι αρκετά εκνευριστικό. Ειναι κάποια ρύθμιση που έχω επιλεξει κ γίνεται αυτό ;
Λύση M A T R I X Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 13 ώρες πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε Καλησπέρα! Κάθε φορά που μπαίνω στους φακέλους μου στον finder σε MacBook Air m1 κάποιοι απ αυτούς εμφανίζουν ότι περιέχουν εντός αυτών (υποφακελους-εγγραφα κτλ). Όποτε αναγκάζομαι να τους κλείσω κάτι που είναι αρκετά εκνευριστικό. Ειναι κάποια ρύθμιση που έχω επιλεξει κ γίνεται αυτό ; Δε λειτουργεί έτσι ο finder. Δηλαδή αν κλείσεις ένα folder, κλείσεις το παράθυρο και ξαναμπεις στο εμφανίζει expanded; Σε κάθε περίπτωση ένα γρήγορο fix είναι cmd+a στα folders που θες και left arrow.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Στις 28/10/2022 στις 9:55 ΠΜ, M A T R I X είπε Δε λειτουργεί έτσι ο finder. Δηλαδή αν κλείσεις ένα folder, κλείσεις το παράθυρο και ξαναμπεις στο εμφανίζει expanded; Σε κάθε περίπτωση ένα γρήγορο fix είναι cmd+a στα folders που θες και left arrow. σ' ευχαριστώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα