Justelene235 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα σας, Θα ήθελα τη βοηθεια σας. ενδιαφερομαι για μια εφαρμογη σε κινητα για γνωστοποιηση βλαβων συσκευών και service. Δλδ είτε καποιος πελατης να στελνει σε ενα νουμερο κινητου ή να συμπληρωνει μια βλαβη σε εφαρμογη και να εμφανιζεται σε κάποιο κεντρο. ξέρει κανεις που να απευθυνθω;
dpatka Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Καλό θα ήταν να δώσεις μερικές ακόμα πληροφορίες για να καταλάβουμε τη χρήση. Από όσο καταλαβαίνω ψάχνεις κάποια εφαρμογή για ticketing. Οι πελάτες θα έχουν μόνιμα κάποια εφαρμογή στο κινητό τους; Οι πελάτες έρχονται συχνά είναι δηλαδή σταθεροί πελάτες οι οποίοι έχουν συχνά αιτήματα προς την εταιρεία ή συνήθως είναι one-time χρήστες; Οι βλάβες πως δηλώνονται; Δηλαδή πως μπορεί κάποιος να περιγράψει τη βλάβη; Φτάνει ένα απλό μήνυμα πχ "μου χάλασε το μηχάνημα" ή πρέπει να συμπληρώσουν κάποια πεδία για να δηλωθεί η βλάβη. Ο δέκτης των tickets πως τα δέχεται; σε κάποιο σύστημα καταγραφής; σε υπολογιστή;
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Justelene235 είπε Καλημέρα σας, Θα ήθελα τη βοηθεια σας. ενδιαφερομαι για μια εφαρμογη σε κινητα για γνωστοποιηση βλαβων συσκευών και service. Δλδ είτε καποιος πελατης να στελνει σε ενα νουμερο κινητου ή να συμπληρωνει μια βλαβη σε εφαρμογη και να εμφανιζεται σε κάποιο κεντρο. ξέρει κανεις που να απευθυνθω; Γιατί να έχει κάποιος μονιμα μια εφαρμογή για βλάβες ;Μπαίνει απο μια σελίδα και συμπληρώνει στοιχεία.Δεν νομίζω να κατεβάσει καποιος εφαρμογή για μια φορά που θα το χρειαστεί.
Justelene235 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Γιατι έχουμε συμβολαια υποστηριξης με καποιους πελατες και θελουν αμεση αντιμετωπιση 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί να έχει κάποιος μονιμα μια εφαρμογή για βλάβες ;Μπαίνει απο μια σελίδα και συμπληρώνει στοιχεία.Δεν νομίζω να κατεβάσει καποιος εφαρμογή για μια φορά που θα το χρειαστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα