M A T R I X Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Στις 9/12/2022 στις 4:32 ΜΜ, equi1908 είπε έκανε τελικά κάποιος πρόσφατα την διαδικασία? πήρα το AWU από amazon και το σκέφτομαι γιατί έχω φίλο Αυστρία. Το θέμα είναι αν καλύπτει στην Ελλάδα και τα accidental damages, αν δηλαδή σου δίνει όλο το πακέτο των παροχών Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με apple εδώ και να ρωτήσεις το παραπάνω.
Donmitsos10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, έκανα αγορά πριν από 1 μήνα Apple Watch ultra από πλαίσιο. Ενδιαφέρομαι να κάνω Apple care (έχω φίλο στην Αγγλία). Αν το δηλώσουμε στο όνομα του (διεύθυνση κάρτα δικά του αγγλικά), σε περίπτωση επισκευής υπάρχει περίπτωση να ζητήσουν απόδειξη(αναγράφεται το δικό μου όνομα) ή να έχω κάποιο άλλο πρόβλημα; Έχει τύχει σε κανέναν;
zoranb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Στις 28/10/2022 στις 10:14 ΜΜ, M A T R I X είπε που το διάβασες αυτό; Δεν ισχύει και δεν είναι παγκόσμια. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες Η εγγύηση της Apple δεν είναι παγκόσμια; Τί ιδιαιτερότητες υπάρχουν;
zoranb Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 To AppleCare+ δε νομίζω πως υποστηρίζεται στην Ελλάδα.
takislz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 To AppleCare είναι μια κουταμάρα και μισή! Έχουν περάσει από τα χέρια μου στα 20 χρόνια που είμαι στα Μακ, πάνω από δέκα υπολογιστές. Αν δεν πάθει κάτι στις αρχές (1ο εξάμηνο) που φυσικά το καλύπτει η 2ετής εγγύηση, δεν παθαίνει τίποτα για πολλά χρόνια. Ο ένας επιπλέον χρόνος, από 2 στα 3, είναι απλά, πεταμένα λεφτά! Φυσικά ο καθένας όπως το αξιολογεί, αλλά η πραγματικότητα είναι πως τον 3ο χρόνο είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί κάτι.
zoranb Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Σε Refurbished Μ1 MBPro θα του έπαιρνες AppleCare;
takislz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 17 λεπτά πριν, zoranb είπε Σε Refurbished Μ1 MBPro θα του έπαιρνες AppleCare; το θέμα δεν είναι αν θα έπαιρνε, το θέμα είναι αν θα του το δίνανε! Δεν νομίζω...
zoranb Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, takislz είπε το θέμα δεν είναι αν θα έπαιρνε, το θέμα είναι αν θα του το δίνανε! Δεν νομίζω... Θα του δίνανε, ρώτησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα