Exodia The Forbidden One Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; ΕΩΣ 700 ΕΥΡΩ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; ΕΛΛΑΔΑ 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; ΟΧΙ 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; ΜΟΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ 5) Μέγεθος οθόνης; ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); NFC 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ΟΧΙ 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ANDROID 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) ΓΕΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2022 από Exodia The Forbidden One
GATE123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εάν δεν σε πειράζει η miui δες αυτό https://www.bestprice.gr/item/2157984074/xiaomi-12t-pro-8gb-256gb.html Αλλιώς πας στα S21+/S21 FE/S22 και κάποιο Realme GT 2 Pro ή και σε Motorola Edge 30 Ultra. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2022 από GATE123 1 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, GATE123 είπε Εάν δεν σε πειράζει η miui δες αυτό https://www.bestprice.gr/item/2157984074/xiaomi-12t-pro-8gb-256gb.html Αλλιώς πας στα S21+/S21 FE/S22 και κάποιο Realme GT 2 Pro ή και σε Motorola Edge 30 Ultra. οχι δεν εχω θεμα πηρα προσφατα pad 5 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. πανω κατω αυτα σκεφτομαι και εγω + pixel 6 , το motorola το φοβαμαι σχετικα με την υποστηριξη Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2022 από Exodia The Forbidden One
george1989! Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Το Huawei nova10 pro το έχεις δεις? το μόνο αρνητικό ότι δεν έχει τις εφαρμογές της google αλλα με την εφαρμογή Gspace τις βάζεις κανονικ.. τωρα δεν ξερω αν δουλεύουν όλες όπως δουλεύουν κ στα υπόλοιπα κινητά ή αν έρχονται οι ενημερώσεις
GATE123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε οχι δεν εχω θεμα πηρα προσφατα pad 5 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. πανω κατω αυτα σκεφτομαι και εγω + pixel 6 , το motorola το φοβαμαι σχετικα με την υποστηριξη Γιατί φοβάσαι το Motorola..... Ίσα ίσα μια χαρά κινητό. Με εγγύηση service κλπ. Pixel ξέχασε τα λόγο αντιπροσωπείας,service, WiFi calling,5G, sensor (προβλήματα).
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Γιατί φοβάσαι το Motorola..... Ίσα ίσα μια χαρά κινητό. Με εγγύηση service κλπ. Pixel ξέχασε τα λόγο αντιπροσωπείας,service, WiFi calling,5G, sensor (προβλήματα). κριμα και το εψηνα για πιξελ, φοβαμαι το μοτορολα σχετικα με τις android αναβαθμισεις 2 ώρες πριν, george1989! είπε Το Huawei nova10 pro το έχεις δεις? το μόνο αρνητικό ότι δεν έχει τις εφαρμογές της google αλλα με την εφαρμογή Gspace τις βάζεις κανονικ.. τωρα δεν ξερω αν δουλεύουν όλες όπως δουλεύουν κ στα υπόλοιπα κινητά ή αν έρχονται οι ενημερώσεις τι παιζει με το gspace ?
george1989! Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Στις 27/10/2022 στις 9:28 ΜΜ, Exodia The Forbidden One είπε τι παιζει με το gspace ? Ειναι εφαρμογή που βρίσκεται στο app store της huawei και μέσω της εφαρμογής αυτής έχεις προσβαση στο play store της google και μπορείς να κατεβάσεις ολα τα app... 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 14 ώρες πριν, george1989! είπε Ειναι εφαρμογή που βρίσκεται στο app store της huawei και μέσω της εφαρμογής αυτής έχεις προσβαση στο play store της google και μπορείς να κατεβάσεις ολα τα app... λενε ομως οτι ειναι αρκετα πιο αργες γιατι τρεχουν δυο μαζι εφαρμογες και εχει και διαφημησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα