Προς το περιεχόμενο

INTENSO 2.5'' USB 3.0 5TB 89,9€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.germanos.gr/product/laptops-peripherals/storage-media/hard-drives/eksoterikos-skliros-diskos-hdd-intenso-2.5-usb-3.0-5tb/?productId=20417775

καλημερα. μου ηρθε email απο τον γερμανο για τον παραπανω σκληρο σε προσφορα.

στο σκρουτζ ξεκιναει απο 105. αξιζει ο παραπανω σκληροσ τον εχει κανενα να μα πει?

• Like 1
Δημοσ.

Καλός είναι και αν δεν κάνω λάθος έχει μέσα western digital blue

Σαν τιμή αρκετά καλή και σαν μάρκα θεωρώ ότι είναι πολύ τίμια προσφορά 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, gaakoum είπε

Βγαίνει, αλλά ο σκληρός έχει ύψος 15 χιλιοστά οπότε δεν πρέπει να χωράει στον φορητό σου.

21 λεπτά πριν, skar1983 είπε

Καλός είναι και αν δεν κάνω λάθος έχει μέσα western digital blue

Σαν τιμή αρκετά καλή και σαν μάρκα θεωρώ ότι είναι πολύ τίμια προσφορά 

Αν έχει μέσα wd blue και εχει ίδιο ύψος με τον 2tb wd blue, τότε ίσως μπαίνει σε ps4..

https://www.skroutz.gr/s/14311353/Western-Digital-Blue-2TB-HDD-Σκληρός-Δίσκος-2-5-SATA-III-5400rpm-με-128MB-Cache-για-PS4-Laptop-Desktop-WD20SPZX.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Επεξ/σία από prefuse
  • Thanks 1
Δημοσ.

θα παιξουν προσφορες σε δισκους black friday οπως γινεται παντα.Μπορει να δουμε στα ιδια λεφτα 6tb δισκο.

Τωρα αν εχετε αναγκη αμεσα δισκο ο συγκεκριμένος του θεματος ειναι καλη λυση.Εχω τον 4tb που φοραει wd blue αν θυμαμαι καλα και δεν εχω παραπονο.

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mpazoykas είπε

στο σκρουτζ ξεκιναει απο 105. αξιζει ο παραπανω σκληροσ τον εχει κανενα να μα πει?

Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο εκει ειναι οι τιμες λιγο πολυ. Απλα τις τελευταιες 30-40 ημερες εχουν ανεβει οι τιμες, ισως για να φανουν προσφορα στην BF; Υποθετικη η "αιτια", η ουσια ειναι οτι δεν ειναι κατι να "τρεξετε", εκτος αν θελατε ετσι και αλλιως να αγορασετε σημερα εναν 5TB portable. Ναι γλυτωνετε 10 ευρω απο ο,τι θα δινατε σημερα.

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...