Προς το περιεχόμενο

Vpn

Spirosxip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω για vpn ,με ενδιαφέρει για torrent ξεμπλοκαρισμα netflix ,dinsey ,ποιο προτείνετε το οποίο να είναι αξιόπιστο και σε καλή τιμή ?να περιμένω προσφορές λόγω black friday??

Επεξ/σία από Spirosxip
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Spirosxip είπε

Ψάχνω για vpn ,με ενδιαφέρει για torrent ξεμπλοκαρισμα netflix ,dinsey ,ποιο προτείνετε το οποίο να είναι αξιόπιστο και σε καλή τιμή ?να περιμένω προσφορές λόγω black friday??

Χρησιμοποιώ εδώ και 4 χρόνια το CyberGhost. Το είχα με προσφορά 45€ οι 18 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ρίξε μια ματιά γιατί σίγουρα θα βγάλει κάποια προσφορά για Black Friday.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ApoGal είπε

Χρησιμοποιώ εδώ και 4 χρόνια το CyberGhost. Το είχα με προσφορά 45€ οι 18 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ρίξε μια ματιά γιατί σίγουρα θα βγάλει κάποια προσφορά για Black Friday.

Το δοκίμασα ..μου φαίνεται πολύ καλό ..θα περιμένω μήπως βγάλει καλή προσφορά..όπως είχε βγάλει με 10€ το bitdefenter για ένα χρόνο !! Απλά ρωτάω ν δω αν υπάρχει κάποιο ποιο καλο και δοκιμασμένο και δεν το ξέρω για ν κάνω την σωστή αγορά 

Δημοσ.

Το shark σου είπα ότι το είχα δοκιμάσει και αναφέρει ότι υποστηρίζει torrenting σε όλους ρλτους σερβερ. Το nf το είχα δοκιμάσει και έβλεπα Αμερικάνικο πρόγραμμα. Με 10€ τον χρόνο πάντως δεν πρόκειται να βρεις vpn της προκοπής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...