nickol-us Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 22 λεπτά πριν, Vincanity είπε το πιο VFM πακέτο motherboard+Ryzen 5600g Ποιο είναι? βλεπω τα b450 πλεον εξαφανιζονται και οσα μενουν πωλούνται σχετικά ακριβά Το vfm προσδιορίζεται από πολλά πράγματα. Έτσι ξερά, η πιο φτηνή μητρική που θα έβαζα πάνω έναν 5600g https://www.skroutz.gr/s/25272107/Asus-Prime-B450M-A-II-Motherboard-Micro-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html?from=listing διαθέτει και usb flash σε περίπτωση που σου έρθει χωρίς συμβατό bios 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaratustra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Λοιπόν, όσοι έχουν επεξεργαστή τελευταίας 3ετίας- 4ετίας από 6 πυρήνες (amd ή intel) και πάνω και δεν είναι: 1) επαγγελματίες που χρειάζονται επεξεργαστική ισχύ για τη δουλειά τους όπου ο χρόνος είνα χρήμα 2) Competitive gamers (επαγγελματίες) που πληρώνονται και παίζουν με 4090 σε ultra low στα 500 fps Δεν χρειάζεται να αναβαθμίσουν. Δεν θα δουν διαφορές άξιες λόγου ούτε στα games, ούτε πουθενά αλλού. Σε τεχνολογικό site είμαστε και έχουμε το μικρόβιο της αναβάθμισης. Αλλά χρειάζεται και λίγη λογική. Δεν είμαστε στα early 2000s όπου οι επεξεργαστές μετά από 3 χρόνια ήταν χελώνες και δεν έτρεχαν games και εφαρμογές. Τα λεφτά μας να πιάνουν τόπο. Περιμένουμε να ρολάρουν οι καινούριες μηχανές γραφικών (ue5 κτλ) για να δούμε που μας συμφέρει να τα σκάσουμε για να δούμε οπτικό αποτέλεσμα. Αναφέρομαι στα φυσιολογικά πορτοφόλια. Αν κάποιος είναι enthusiast με γερό πορτοφόλι... άλλου παπά ευαγγέλιο. 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης V Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, fotaras76 είπε Εδώ πάντως την θάβουν, υποστηρίζουν μάλιστα πως η s2h είναι ανώτερη. Δες από το 4:00 που τεστάρει τα vrm. Έχουν δίκιο.Είχα την συγκεκριμένη μητρική με Ryzen 5 2600 (65 watt ).Σε stress test ,μόλις ο επεξεργαστής περνούσε τους 85 , ο χρονισμός έπεφτε κάτω από το 3,4 που είναι η βάση του , έπεφτε ακόμα και 3,1 ghz σε 100% cpu usage και 87 watt κατανάλωση. Ο ίδιος επεξεργαστής σε tomahawk max ii , stock settings, με stock ψύκτρα στους 85 , σε stress test δεν πέφτει κάτω από 3,65 ghz με 87 watt κατανάλωση. Φαντάζομαι ότι δεν θα έτρεχε σωστά οποιοσδήποτε Ryzen 7 με αυτή την μητρική. Μόνο για Ryzen 3 είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eaglos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Το να σκάσεις τόσα λεφτά για μητρική του 2018 ή στην καλύτερη του 2020 και αντίστοιχα CPU διετίας, δεν έχει πολύ νόημα. Βλέπω πχ την MSI B550-A Pro, μια basic μητρική των 100 Ευρώ, να πωλείται πλέον 150-180E.... Εαν είσαι ήδη σε σχετικά καλή AM4 μητρική η οποία έχει αρκετή εγύηση έχει κάποιο νόημα η κίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 5800x στα 232€ στο kavatza που είναι σοβαρό μαγαζί. All time low 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Και εγώ ζαχαρώνω έναν 5800Χ 3D, να αντικαταστήσει τον 5600Χ, πουλώντας τον και χρησιμοποιώντας και μια δωροκάρτα 50 € από skroutz που έχω, θα μου βγει 150 - 200 € και να τον βάλω πάνω σε μια asus X470 prime pro, μαζί με την RTX 3080 που έχω... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Πως γίνεται να πάρουμε και εμείς καμιά δωροκάρτα 50 ευρώ από σκρουτζ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, duffyduck είπε Πως γίνεται να πάρουμε και εμείς καμιά δωροκάρτα 50 ευρώ από σκρουτζ ? https://www.skroutz.gr/c/4802/dorokartes.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε https://www.skroutz.gr/c/4802/dorokartes.html Με χρήματα ξέρω και γω, δωρεάν εννοούσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, duffyduck είπε Με χρήματα ξέρω και γω, δωρεάν εννοούσα στείλε σε αυτόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, duffyduck είπε Με χρήματα ξέρω και γω, δωρεάν εννοούσα Αλλο δωροκαρτα, και αλλο κουπονι 5-10 ευρω που δινουν συνηθως σε ακυρωμενες παραγγελιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αλλο δωροκαρτα, και αλλο κουπονι 5-10 ευρω που δινουν συνηθως σε ακυρωμενες παραγγελιες. Ναι ρε φίλε συμφωνώ, αλλά δεν είπα για κουπονάκι. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2022 από duffyduck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, duffyduck είπε Πως γίνεται να πάρουμε και εμείς καμιά δωροκάρτα 50 ευρώ από σκρουτζ ? xaxa δώρο φίλου, λόγω γενεθλιών.. νομίζω θα πα΄ρω το ρίσκο να περιμένω μέχρι black Friday, μήπως πέσει λίγο ακόμη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, outlaw star είπε xaxa δώρο φίλου, λόγω γενεθλιών.. νομίζω θα πα΄ρω το ρίσκο να περιμένω μέχρι black Friday, μήπως πέσει λίγο ακόμη... Γενικα σε black friday δεν βγαζουν hardware σε εκπτωση. Ειναι πιο πολυ για ηλεκτρονικες συσκευες, και πλεον και για αλλα (ρουχα κτλ). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liverpoolman Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Mαγκες αν δεν κανω λαθος ολη αυτη η σειρα ξεστοκαρεται καθως είναι η τελευταια σε ddr4... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις