Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! 

Προσφατα ενας φιλος μου προσφερε μια Rx6800 για 250 ευρα και δεν αρνιθηκα,ειχα μια Gtx 1080 ( Πολυ καλη καρτα μεχρι τελευταια,τα αξιζε τα λεφτα της)!
Καθως εβαλα ενα Spider man να το ευχαριστηθω,παρατηρισα οτι ο επεξεργαστης ηταν στο 95-100% ενω η καρτα στα 70% Load! 
No RayTracing/High Quality preset 92 FPS
Να προσθεσω οτι εχει γινει σαφως ενα Overclock στον CPU στα 4,89Mhz 91watts TDP σε θερμοκρασιες απο 65 εως 78 ( Το τρεχω αρκετα χρονια,πολυ σταθερο )..
Μαζι με ενα τροφοδοτικο 650watts και 16 Ram
Ολα ειναι Updated..
Θα πρεπει να προχωρησω σε αγορα καινουργιου επεξεργαστη; 

Δημοσ.

Το συνδεσα στην τηλεοραση 4Κ σταθερα 60!

CPU usage over 90%!
GPU usage over 90%! 

Οποτε παμε για καινουργιο Monitor..
Καλυτερα απο επεξεργαστη/Μητρικη 😅

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, u7timus είπε

Το συνδεσα στην τηλεοραση 4Κ σταθερα 60!

CPU usage over 90%!
GPU usage over 90%! 

Οποτε παμε για καινουργιο Monitor..
Καλυτερα απο επεξεργαστη/Μητρικη 😅

Δεν είμαι σίγουρος αν θα σου βγει καλύτερα οικονομικα η αλλαγή μόνιτορ.Αν σκοπευες να το κάνεις έτσι κ αλλιώς λόγω κάρτας πάω πάσο.Παντως για 1440p 144hz μόνιτορ θα δώσεις, ακόμα και τα πιο φθηνά να κοιτάς Σκρουτζ ,220+ και το μπουκάλι θα υπάρχει ακόμα σε ένα βαθμό.Αν στο 4κ είσαι 90% gpu usage στο 2k θα πέσει κ αλλο και θα ανέβει του cpu.Λιγο παραπανω θα σου πάει να κοιτάξεις έναν ryzen 5600 με μητρική b450/b550,χωρίς να ξέρω τι ραμ έχεις κι αν θα χρειαστείς άλλες.Μπορεις να βάλεις αγγελία και τα δικά σου και το κόστος να πεσει.Σκεψου το κι αυτό σαν εναλλακτικη

Επεξ/σία από niko13
  • Like 2
Δημοσ.

Είναι αρκετά χρόνια ο υπολογιστής, ίσως ήρθε η ώρα για μια αναβάθμιση… σας ευχαριστώ πολύ, για τις απαντήσεις σας! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, u7timus είπε

Είναι αρκετά χρόνια ο υπολογιστής, ίσως ήρθε η ώρα για μια αναβάθμιση…

Ενδεικτικά ο i7 7700K είναι αντίστοιχων επιδόσεων (ή και κατώτερος σε single thread) με τον i3 12100.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι ότι μου περισσεύουν, αλλά εάν ξανά φτιάξω κάτι εν πορεία, θα ήθελα να είναι κάτι το οποίο θα αντέξει τόσο καλά όσο ο i7 μου ανά τα χρόνια, γλυκοκοιτάζω 

Ryzen 9 5600x

Επεξ/σία από u7timus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5900x?Η καλύτερη vfm προσφορά σε am4 cpu για gamers είναι αυτή τη στιγμη https://www.skroutz.gr/s/35647527/AMD-Ryzen-7-5800X3D-3-4GHz-Επεξεργαστής-8-Πυρήνων-για-Socket-AM4-σε-Κουτί.html και με πρόσφατη μείωση στην τιμή .Αλλα μπορείς να κοιτάς και από ιντελ 13600kf για μέχρι 400 ευρο

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, u7timus είπε

AMD Ryzen 9 5900X 3.7GHz 

Aν είναι να φτιάξεις κάτι από την αρχή δεν έχει νόημα αυτό, πάρε i7 13700k ή τους νέους Ryzen 3D από του χρόνου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, NoiSy MaN είπε

Aν είναι να φτιάξεις κάτι από την αρχή δεν έχει νόημα αυτό, πάρε i7 13700k ή τους νέους Ryzen 3D από του χρόνου.

Για i7 ανεβαινουμε αρκετα στην τιμη, Σεπτεμβριο του 23 οταν λες του χρονου; 
Καποια αλλη συμβουλη σε επεξεργαστη μητρικη; 
Σκοπευω να κανω την αναβαθμιση μεσα Νοεμβριου... ή και αυτες τις μερες μιας και βλεπω πτωσεις τιμων ( Βλεπε Insomnia Προσφορες ) 
Λετε να χρειαστω και Τροφοδοτικο;
Εχω ενα  Corsair TX-M Series TX650M

Επεξ/σία από u7timus
Δημοσ.
5 ώρες πριν, u7timus είπε

Για i7 ανεβαινουμε αρκετα στην τιμη, Σεπτεμβριο του 23 οταν λες του χρονου; 
Καποια αλλη συμβουλη σε επεξεργαστη μητρικη; 
Σκοπευω να κανω την αναβαθμιση μεσα Νοεμβριου... ή και αυτες τις μερες μιας και βλεπω πτωσεις τιμων ( Βλεπε Insomnia Προσφορες ) 
Λετε να χρειαστω και Τροφοδοτικο;
Εχω ενα  Corsair TX-M Series TX650M

Ε 13600k τότε (ή kf). Ιανουάριο θα ανακοινωθούν οι ryzen. Mια χαρά είναι το psu, ειδικά αφού το χεις ήδη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...