ladis91 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα, επανέρχομαι μετά από αρκετό ψάξιμο και καθώς είναι αρκετά παρόμοιες τηλεροάσεις, θέλω την άποψή σας(ας πούμε ότι δε μας ενδιαφέρει το budget). Απόσταση θέασης: ~2.7μ Γωνία θέασης: Max 30 μοίρες Τύπος: 80% ταινίες, 20% PS5 Χώρος: Αρκετά σκοτεινός με LED πίσω από την τηλεόραση(θα τοποθετηθεί μετά την αγορά)
ladis91 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Το έχω δει το συγκεκριμένο φίλε μου, αλλά ίσως και να με μπέρδεψε περισσότερο!! Όλοι συγκλίνουν προς την Α95Κ καταλαβαίνω...
derr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 να βρεις καλύτερο συγκριτικό από αξιόπιστο reviewer δύσκολο, γενικά τα πιο πολλά reviews πάνε προς τη Sony. Η Samsung επίσης δεν έχει Dolby Vision, σημαντικό αν βλέπεις Netflix κλπ μιας και όλα τα streaming είναι σε DV, εκτός του Amazon Prime που και αυτό ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίζει DV από εδώ και πέρα.
johnydre Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Sony γιατι εχει android που σου δινει απιστευτη παραμετροποίηση. Επισης εχει το νεο android της google που ειναι πολυ ανωτερω του προιγούμενου android αλλα ειναι και πολυ πιο γρηγορο και με πιο πολλα apps στο play store. Το tizen της samsung ειναι fail. Η sony εχει και dolby vision που ειναι και αυτο πολυ καλο extra option. Την S95b και την A95K της εχω δει απο κοντα διπλα διπλα και η Sony ηταν ενα τικ καλυτερη ακομα και στο μαυρο. Το android και το dolby vision ειναι ενα πολυ μεγαλο boost. Ακομα και 800 euro να εκανε η samsung δεν θα την επαιρνα χωρις αυτα τα 2. Για tv oled η LG η Sony και για tv Led Sony. Samsung μονο για κινητο και οικιακες ηλεκτρικες συσκευες. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από johnydre 1
Skywalker333 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Η A95K ειναι η καλυτερη επιλογη σε σχεδον ολα τα σημεια. Το προβλημα ειναι οτι ειναι ανατριχιαστικα ακριβοτερη και προσωπικα δε θεωρω οτι αξιζει τοσο μεγαλη διαφορα τιμης. το 99% των χρηστων δεν θα μπουν ιδιαιτερα στο μενου της οποτε κ το οτι ειναι πιο αργο το tizen δεν εχει κ πολυ σημασια για τους περισσότερους. αλλα ναι, ειναι ενοχλητικο. το dolby vision, ειναι καλη περιπτωση αλλα να πω την αληθεια, 4 στις 5 φορες νιωθω οτι κανει χειροτερο αποτελεσμα και το κλεινω. Η S95B αντι για Dolby Vision εχει HDR10+ που ειναι πανω κατω ιδιας λογικης τεχνολογιας και το υποστηριζουν netflix κλπ, απλα οχι τοσο πολυ οσο το Dolby Vision. αν τα χρηματα δεν ειναι θεμα, τοτε πας στην A95K. αν τα 800Ε διαφορα μεταξυ τους (για το 55" μοντελο) σου φαινονται πολλα και μπορεις να τα δωσεις σε αλλα πραγματα, κανε αυτο. γιατι δεν ειναι λιγα λεφτα οτι κ να λεμε.
ladis91 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Σας ευχαριστώ guys!!Πήγα τελικά στην Α95Κ!! Την πέτυχα σε προσφορά μέσω Media Markt και 'βγαίνει' 1900 κοντά η 65άρα (οι δυο τηλεοράσεις είχαν ίδια τιμή, απλά η ΣΑΜΜΥ είχε έξτρα ένα αρκετά καλό συστημα ήχου). Δευτέρα Τρίτη θα έχω καλύτερη άποψη που θα την έχω στα χέρια μου!! Πήγα επίσης με το συγκεκριμένο Wall Mount: https://www.skroutz.gr/s/12209043/Brateck-LPA49-463D-Βάση-Τηλεόρασης-Τοίχου-με-Βραχίονα-έως-70-και-60kg.html Εάν έχετε καμία σκέψη για κάτι καλύτερο, feel free to lemme know Ty guys 1
sstav Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) πως βγαινει 1900 η 65αρα α95Κ; εξηγείς; Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2022 από sstav 1
Skywalker333 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, sstav είπε πως βγαινει 1900 η 65αρα α95Κ; εξηγείς; νομιζω εννοει οτι σε βαθος χρονου ειναι 1900. Το mediamarkt εχει δυο μεγαλες προσφορες. α. 20% εκπτωση (που ριχνει την τιμη της τηλεορασης στα 2560 απο τα 3200) β. δωροεπιταγη δωρο που γινεται μεγαλυτερη αναλογα με το ποσο που δινεις (για την συγκεκριμενη, περνεις δωροεπιταγη 650Ε) οποτε ετσι ναι, σου "βγαινει" περιπου 1900. αλλα στην ουσια 2560 πρεπει να δωσεις, απλα θα εχεις κ μια γερη δωροεπιταγη για να παρεις αλλα πραγματα καποια στιγμη. ειναι καλο deal αν εχεις στο προγραμμα κ αλλες αγορες. 2
jobous Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 10 ώρες πριν, Skywalker333 είπε β. δωροεπιταγη δωρο που γινεται μεγαλυτερη αναλογα με το ποσο που δινεις (για την συγκεκριμενη, περνεις δωροεπιταγη 650Ε) οποτε ετσι ναι, σου "βγαινει" περιπου 1900. αλλα στην ουσια 2560 πρεπει να δωσεις, απλα θα εχεις κ μια γερη δωροεπιταγη για να παρεις αλλα πραγματα καποια στιγμη. ειναι καλο deal αν εχεις στο προγραμμα κ αλλες αγορες. Καλημέρα. Προσοχή , να το έχετε στο νου σας, οτι το κάποια στιγμή είναι αρκετά κοντά : 22/11-22/12.
ladis91 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Στις 30/10/2022 στις 12:06 ΠΜ, Skywalker333 είπε νομιζω εννοει οτι σε βαθος χρονου ειναι 1900. Το mediamarkt εχει δυο μεγαλες προσφορες. α. 20% εκπτωση (που ριχνει την τιμη της τηλεορασης στα 2560 απο τα 3200) β. δωροεπιταγη δωρο που γινεται μεγαλυτερη αναλογα με το ποσο που δινεις (για την συγκεκριμενη, περνεις δωροεπιταγη 650Ε) οποτε ετσι ναι, σου "βγαινει" περιπου 1900. αλλα στην ουσια 2560 πρεπει να δωσεις, απλα θα εχεις κ μια γερη δωροεπιταγη για να παρεις αλλα πραγματα καποια στιγμη. ειναι καλο deal αν εχεις στο προγραμμα κ αλλες αγορες. Σωστά!!! Έχω σκοπό να πάρω και μια σκούπα ρομπότ, οπότε δε θα είναι μια αγορά με το 'ζόρι' 22 ώρες πριν, jobous είπε Καλημέρα. Προσοχή , να το έχετε στο νου σας, οτι το κάποια στιγμή είναι αρκετά κοντά : 22/11-22/12. Καλημέρα, τι εννοείς με αυτό?
Skywalker333 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ladis91 είπε Σωστά!!! Έχω σκοπό να πάρω και μια σκούπα ρομπότ, οπότε δε θα είναι μια αγορά με το 'ζόρι' Καλημέρα, τι εννοείς με αυτό? Noμίζω εννοει οτι η δωροεπιταγη εχει μονο ενα μηνα στον οποιο μπορει να χρησιμοποιηθει, μη ξεχαστει κανεις και το αφησει για πιο μετα. Για σκουπα ρομποτ, εχω μία Εcovacs Deebot και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος. Απλα θα ελεγα να μη παρεις τα πιο budget μοντελα κ να δεις κατι λιιιγο καλυτερο για να εχει σιγουρα scanning δωματιου (να βλεπεις χαρτη στο κινητο σου), πολλα απλα μοντελα δεν εχουν αυτη τη δυνατοτητα. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από Skywalker333
jobous Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 34 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε Noμίζω εννοει οτι η δωροεπιταγη εχει μονο ενα μηνα στον οποιο μπορει να χρησιμοποιηθει, μη ξεχαστει κανεις και το αφησει για πιο μετα. Καλημέρα. Ναι αυτό εννοώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα